Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jövőnk a Tét

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor szerint a jelenlegi négymillió helyett öt-öt és fél millió magyar munkavállalóra és adófizetőre van szükség a következő egy-két évben ahhoz, hogy ne maradjon törékeny Magyarország gazdasága. (fidesz.hu) Elemezzük Orbán Viktor iránymutatását!…..
Jövőnk a Tét 2012.08.25 08:03:22
@f.domino: Ceausescu elvtársat fejbe lőtték ugye? a saját népe! Mert megérdemelte.
 Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Jövőnk a Tét 2012.08.24 17:14:05
@jobangel: A korrektség az hogy tessék ez a munka s ezért ennyit fizetek. Te mint munkáltató nem így csinálod? Megvárod míg beesik hozzád az a jelentkező a ki a legkevesebbért elvállalja? Na ez az etikátlan!
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Jövőnk a Tét 2012.08.23 00:47:48
@letmetellyou: a zsidók lakmuszpapÍrja a cigányság. Tudják ha meghajtják őket (a cigókat) utána ők következnek. mert 200 évente meghajtják őket amikor már túlságosan elszemtelenedtek. Mint mostanában is...
Az egri önkormányzat egy helyi kereskedelmi rádiótól kért be egy hangfelvételt azért, mert szerintük: „az Önkormányzatra, illetve a Polgármesteri Hivatalra nézve negatív tartalmú kijelentések hangzottak el”, írta az egriügyek.hu. Az egri önkormányzatnál úgy látják:…..
Egy tegnapi hír szerint A Debreceni Ítélőtábla ma jogerősen három és fél év letöltendő börtönre ítélte különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás miatt Varga Tamás Sándor üzletembert, a Fidesz egykori gazdasági tanácsadóját. (…) a bűncselekmények lényege az volt, hogy Vargáék…..
Jövőnk a Tét 2012.06.22 17:45:26
@hardw: Ez tökéletesen igy van. Ezért nincs szükség pártokra. Civil kurázsi ami kell mert tisztességes ember van meg tisztességtelen. Jó lenne már egyszer erre rájönni s felejteni a pártokat mert mindegyik párt célja maga a lopás!
Jövőnk a Tét 2012.06.24 23:15:40
@Vidéki: Az első kategóriában tök igazad van. Ezek az általad piócáknak nevezettek a "mű" civilek. Valóban ők ismernek "valakit" aki majd el fog tudni intézni "valamit"! Mintha ezek meg is buktak volna egy páran Együtt egymásért, Leader program, hány cég is cserélt gazdát köztartozást felhalmozva?

a második csoporttal is egyet kell hogy értsünk. A zöldbe burkolt haszonlesők általad is emlitett zsarolók. Találkoztunk ilyenekkel is zöldek is meg demokraták is a lényeg hogy leesett nekik nem kevés s minden általuk is kritizált beruházás megépült, fák kivágása megtörtént stb stb talán még néhány száz facsemetét is elültettek a szerzett közpénzből.

S van az általad is emlitett 10% akik saját erejükből s a saját oknyomozásuk által szeretnének egy élhetőbb környezetet maguk és embertársaik köré mindenféle párttámogatás nélkül.Ők minimális anyagi támogatásból is (évi 1-2 millió) többet képesek tenni mint a nagy projektek 100 milliókért amelyekből a felel lózung a másik fele lenyúlás.

S a nyilvánosság ereje az amely mindezt a létjogosultságot bizonyithatja. ma sajnos viszont mindenhol mutyi mutyi hátán.
  Tudjuk meg, miért kellett egy szinte még gyerek gumigyári munkásnak meghalnia.   Miért nem beszélünk azokról, akik szó szerint a két kezük munkájával teszik lehetővé, hogy a mindenkori miniszternek legyen mit elosztani, elvonni, átalakítani, ide-oda pakolni? Miért nem…..
Jövőnk a Tét 2012.06.15 00:23:44
@schgabor:
A Hankok 2010-es bér és járulék költsége (4,4 mrd+1,1Mrd) Azaz 5,5 milliárd forint volt.
2011-ben bér+járulék (5,7mrd+1,5mrd)azaz 6,8 milliárd forint volt.
Adófizetési kötelezettsége TAO (társasági adó) mindkét évben nulla forint.

A cég 2010-ben 3,5 milliárd nyereséget ért el nulla ft társasági adó mellett 2011-ben már 8,5 milliárdot ért el s szintén nulla forint társasági adó fizetése mellett.
e-beszamolo.kim.gov.hu/kereses-BalanceForm.aspx?b=2NdGiJV0c%2fkssLolwXFA9w%3d%3d&so=1&c=wzwOPMTHPjmNcktEIKrsaA%3d%3d
Akkor a kapott állami támogatásból hány évig dolgoznak a melósok náluk ingyen?

Ébresztő!
Jövőnk a Tét 2012.06.15 14:44:52
@Jövőnk a Tét: Ma egy környezetvédelmi konferencián elhangzott hogy a levegőben kimutathatók a PAH vegyületek s a vizsgálatokat elemzéseket végző fiatal főiskolai hallgatók nem értik hogy honnan származnak....

Mi szóltunk időben.

S a Levegő Munkacsoport is már a gyár épülése előtt egy megállapodást irt alá a Hankokkal hogy a PAH vegyületek alkalmazását a gyár minimálisra csökkenti.
Hogy állunk ezzel?
Jövőnk a Tét 2012.06.15 14:45:44
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
Jövőnk a Tét 2012.02.22 17:46:20
@bandigyerek: Jól csináltad! Igy kell ezekkel! Sokunknak volt ilyen beetetős üdülési jog előadása az általad is irt kisköcsög csávó értékesitővel. Nálunk elkezdett arrogáns lenne anno vagy 10-12 éve a Lurdy házban. Felálltam s közöltem hogy ilyen hangnemet nem tűrök még a barátaimtól sem nemhogy egy értékesitőtől! A teremben tartózkodók fele ezután az affér után távozott.
A miniszterelnök egymaga (!), kocsiba szállt (!), és testőrök nélkül (!) ellátogatott egy hajléktalanszállóba. A mai Mátyás-kátyás titokban akart szemlét tartani így csak a Blikk fotósát és újságíróját hívta. A miniszterelnök azt mondta: úgy látom, sokaknak épp ennyi…..
Jövőnk a Tét 2012.02.08 11:02:34
@Meta Flóra: Lassan király is lesz! Fagy a Duna jege.:)