Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrigorijPetrovics

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly is megtartották, idén is megtartották... Tavaly is rongyrázás volt, idén is rongyrázás volt...  Nagyjából, ennyi a mérlege az év első nagy celeb-mustrájának... Ahogy a híradásokból látszik, aki számít, ott volt... Pláne, azok, akik egyáltalán nem…..
GrigorijPetrovics 2014.02.05 11:03:47
Az Áram Ára Paks ára 2014.01.15 16:11:54
  Háttéralkuk szövevénye lehet a frissen megszáradt aláírások mögött Olcsóbb gáz, Ukrajna szívatása, biztos tranzitdíj a gázszállításon, orosz pozíciók építése az Európai Unió területén, új fosszilis erőmű: néhány olyan dolog, ami mind megbújhat a tegnap…..
 A Homeland az egyik olyan sorozat, amibe úgy kezdtem bele, hogy érdekelt, a készítők között ismert arcokat láttam és a kritikákban is csak dicséretet olvastam. Aztán megnézve pár részt koppantam, mert nekem se a stílusa, se a történetvezetése nem jött be. Sokan a 24-hez…..
 A nézettségekkel újfent elmaradtunk, vagyis elmaradtam, mivel ez az én feladatom. De, hogy felhozzuk az adatokat és ne legyenek másfél hetes, már máshol is publikált nézettségek a blogon, ezért egyben ladarálom ezeket a számokat. Érdekes látni amúgy, hogy melyek a…..
GrigorijPetrovics 2014.01.03 18:40:48
Ha bárkinek lett volna bármiféle kétsége afelől, hogy a Homelandben látott, befejezetlen felhőkarcolóba költöztetett nyomortanya az túlzás, hát az életben ilyen nincs is, az most nézhet nagyokat.   ..