Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vben

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt korábban megígértük, kipróbáltunk egy iPhone-os fotós cuccot. Azt kell mondjuk, nem rossz, de persze vannak bizonyos kompromisszumok. Először is kell hozzá egy iPhone, vagy egy iPad. Aztán meg meg kell venni ezt az alkalmazást, de ha ezen túl vagyunk, feltárul a panoráma…..
A Fővárosi Törvényszék szeptember 17-én hirdet ítéletet a negyedik mobilszolgáltató ügyében, akkor dől el, hogy az MPVI Zrt. hozzáláthat-e hálózatának kiépítéséhez, írta az MTI. Korábban a bíróság elsőfokú döntésében megtiltotta, hogy használatába vegye a cég…..
A napokban két mobilcég is megújította vezető tarifacsomagjait, mi pedig áttekintettük, mit is kínálnak nekünk. Az egyszerűség kedvéért jelen vizsgálódásunk kizárólag az internet-előfizetést is tartalmazó tarifacsomagokra koncentrál, vagyis a Mozaik, Okostarifa és Mátrix…..
WiFi, HotSpot, router és még hosszasan lehetne sorolni azokat a„kulcsszavakat”, amelyek az internetezés egy szabadabb – és költséghatékonyabb–, vezetékek nélküli világát jelképezik. Sokunk birtokában van már akár több olyan eszköz is (laptop, telefon, PC, táblagép,…..
Közeleg az év vége, a Szilveszter; a pezsgő, a virsli, a tűzijáték, a bulizás és persze a fogadalmak estéje. Nézzünk magunkba, szinte mindenki tett már ilyenkor fogadalmat, s bizony sokan vagyunk, akiknek nem mindig sikerült a teljesítés. Nem áll rendelkezésemre megbízható…..