Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AtomLéda

10 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kakukkfészek Agykerítések 2013.08.08 03:14:57
Maroz szorgalmasan irtogatja a magyar politikai zártosztály elmebajait jobbról-balról-középről, kiemelve a menthető és menthetetlen esetek látványos tüneteit, kivesézve kórlapokat, sőt, egész kórtörténeteket. Most egy valamelyest új perspektívát szeretnék megmutatni (nem…..
Ahhoz, hogy erre a problémára rátérjek, végig kell zongorázzak egy-két alapvetést.  A civil kontroll lényege az, hogy úgy próbáljuk megregulázni a politikai és gazdasági döntéshozókat, hogy mi nem helyezzük magunkat egy rendszerbe velük, nem válunk olyan…..
Nagyon szubjektív összefoglaló 10 év vizsgáztatásának tapasztalataiból a társadalomtudományok területéről   A kiemelkedő vizsgázó, aki miután kimegy a teremből az embert elfogja az érzés, hogy van még esélye a világnak   A kiemelkedő vizsgázó az, aki a…..
AtomLéda 2013.06.15 00:16:08
@hungarisztan: a társadalomtudományokat oktató ember talán azért is lehet 'humanistább', mert tudja, hogy a kiragadott példák nem feltétlenül reprezentálják a diákok többségét, még akkor sem, ha 'jellemzőnek' hisszük azt... másrészről pedig elitista gőg oktató részéről a diákok szidása. Kitől kellett volna megtanulnia, ha nem tanáraitól?
"Archetípusok" válogatás albumunkat a pszichiátriai osztály adja ki. ~~~ Székházfoglalás Miközben az erkélyen kalimpálók és az útról nyújtózkodók lelkesen és közösen skandálják, hogy "komcsik haza," két srác körbejár egy tálca nápolyival. Kínálgatják. - Jobboldali…..
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
Lássuk be: el kell jönnie annak a pontnak, amikor elkezdünk alternatívákat nyújtani. Mint azt maroz már megírta korábban, előbb-utóbb az építkezéshez is hozzá kell fogni, különben az orbántakaroggy nem ér semmit, és a Mi Viktorunk helyett csak egy másik földesúr jön, más…..
Kakukkfészek Scmitt Pál kinevez! 2012.01.16 21:43:00
Blogunk elcsen megszerezte az index-stáb Sándor palotai forgatásának a muszter (maszter? miszter?) kazettáját, tudják, azt, amit még nem manipuláltak a hazug újságírók, és mit láttunk? Valamit, ami mintha egy picivel mégiscsak több lenne, mint amit az index írt: Zaklatottnak tűnt…..
Kakukkfészek Á la mode 2012.01.14 09:04:00
Talán elvárható, hogy ha az államfőről szeretnék írni mostanában, posztom témája a Pálgium legyen. Én mégis inkább a Royal Copypaste ragyogó fényében háttérbe halványult új Honvéd Palotaőrségről beszélnék.A hír: „Schmitt Pál köztársasági elnök jelenlétében…..
Az fn.hu megírta, ami nekünk már fel se tűnt, hogy Schmitt Pál mögül az idei újévköszöntő alatt hiányzott az uniós zászló. Meg is kérdezték az elnöki hivataltól, hogy mégis, miért. A következő választ kapták: "Köszönjük szíves érdeklődésüket, ebben a…..
Tipikus kultúrák közötti párbeszéd. A berlini főpolgármester, aki mintegy teljesen mellékesen homoszexuális, és egyáltalán nem mellékesen ezt nyíltan felvállalja, szóval ez a Klaus Wowereit levelet írt Tarlós Istvánnak. Eddig tart a közös értelmezési keret. Innen már…..
Kakukkfészek Civilizáció 2011.12.28 08:28:00
            Bármennyire is nem így tűnik (tűnt, tűnni fog?), a jelenlegi magyar társadalom egy polgári értékeken nyugvó, civil közösség. Már nem szocialista-kommunista proletártömeg, már nem, vagy még nem harcos fasiszta nemzet, hanem minden…..