Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobjay

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem vissza a pénzem t. gaming média! A szeretet ünnepének (http://youtu.be/q_vyC_Z80Bc) közeledtére való tekintettel fogalmaztam át "Rohadj meg gaming médiáról" a fenti jóval visszafogottabbra a bekezdés főcímét. Végül is nagy kár nem ért... 1.300 Ft nem akkora érvágás,…..
Retrofília Nintendo Game Boy 2015.02.18 05:57:55
Ha valamit igazán szerettem, az a régi Game Boy készülékem volt. Mindenhova magammal vittem, bátran mondhatom, elválaszthatatlanok voltunk. Korábban már említettem, hogy igazi videojáték fanatikus vagyok, de a mai napig nem volt annyira imádott kütyüm, mint az én kis drágaságom.…..
Aki még nem tudná, Stephenie Meyer A burok (The Host) című regényéből is film készül a nagyszerű Diane Kruger, Saoirse Ronan, William Hurt és a sármos Max Irons (Jeremy Irons fia) főszereplésével. A film, ahogy a könyv is a sci-fi / thriller világába kalauzolja el az…..
Michael Bay küldetésszerűen folytatja gyermekkorunk kedvenc hősinek tönkretételét, meggyalázását. Most épp a Tini Nindzsa Teknősöket vágja tönkre a Transformers robbantásmániás direktora. Egyre nagyobb  a felháborodás a rajongók körében, ugyanis az elkészült forgatókönyv…..
Filmdroid The Last Stand előzetes 2012.08.16 20:33:48
Végre megérkezett a várva várt The Last Stand előzetes. Reggel már megcsodálhattuk a film plakátját, most pedig szemügyre vehetjük Arnold Schwarzeneggert akció közelben. A film 2013-ban kerül a mozikba, Arnie visszatérése óta először vállal főszerepet egy filmben. Elnézve az…..
Nem tudom, hallottatok-e róla, de van most ez a kis indie film, az Expandables, ami szinte belopakodott a mozikba, egy olyan igazi többkezes darab. Néhány reményteljse kiugró ezután szóló projektekben lesz látható, pár napja kaptunk egy képet Sly és Arnie közös filmjéről, tegnap…..
Az Expandables 2 még meg sem jelent a mozikban, Avi Lerner producer már arról beszélt a Total Film magazinnak, hogy kikkel tárgyal a folytatásról. "Megkerestük Clint Eastwoodot, van egy karakterünk, akit szeretnénk, hogy eljátszon. Beszélünk Harrison Forddal. És Wesley Snipesot is…..
bobjay 2012.08.15 10:54:35
@doggfather: Ez így van, ahogy mondod, ebben teljesen egyetértek. Ezért tekintem én őt az "első akcióhősnek". Filmjei magasan jobbak mindegyikénél. Én az előző kommentet csak azért írtam, mert sokan nem látták a régi filmjeit és hajlamosak beskatulyázni őt a dráma kategóriába, nem pedig a krimi/akcióba.
Észak-Amerikai box office:Új bemutatók: Két filmet mutattak be a hétvégén Amerikában. Úgy hitték a Columbiánál, hogy jó ötlet Schwarzenegger egyik legsikeresebb (és legjobb?) filmjét újraforgatni. Rosszul gondolták. Bár Philip K. Dick regénye tényleg nagyszerű és tele van…..
Jobb lett volna, ha a Terminator franchise a második rész után lepihen? Sokan így vélik, hiszen már a harmadik felvonást is rengetegen utálták és a negyedik sem köszörülte ki a csorbát. Ennek ellenére bejelentették, hogy jön az ötödik rész, amelyben ismét Arnold Schwarzenegger…..
Sylvester Stallone a 80-as évek akciófilmjei előtt kívánt tisztelegni a The Expendables-szel, műve sikert aratott. Bejelentette a folytatást, de a forgatókönyvet Ken Kaufmanra és Richard Wenkre bízta, a rendezői székbe Simon Westet ültette. Leszerződtette Jean-Claude Van Damme-ot,…..
bobjay 2012.05.03 21:07:12
Akinek az első fél tucat poszteren látható alak nem ismerős, annak mintegy gyorstalpalóként ajánlom a következő filmeket pótlásra: Predator, Terminator, Rambo, Tango & Cash, Delta kommandó, USA invázió, He-Man, Vörös skorpió, Drágán add az életed, Véres játék, Dupla…..
Tegnap láthattátok, ahogy Pitbull Mexikóban egy sajtóeseményen előadja a Men in Black 3 főcímdalát. Ma pedig a hivatalos klipet tették közzé. Valahogy rá kellene venni Will Smith-t, hogy gyorsan rántson össze egy saját szerzeményt. Ha ez még nem lenne elég, akkor nézd meg az…..
Philip K. Dick művei számos alkalommal megihlették a filmkészítőket, voltak jobbak, középszerűek és irgalmatlanul rosszul sikerült alkotások köztük. Paul Verhoeven 1990-ben mutatta be a mozikba Az emlékmás dolgozatát, amely Dick 1966-ban megjelent azonos című novelláján alapult.…..
Az Empire a következő számban úgymond megemlékezik a Halálos fegyver franchise-ról, amelynek első része 25 éve került a mozikba. Összehozták Mel Gibsont, Danny Glovert és Richard Donnert néhány közös fotó erejéig.  Donner elmondta, hogy szeretett volna egy ötödik részt…..
Filmdroid Az emlékmás teaser 2012.03.27 18:54:07
200 milliót tapsoltak el Az emlékmás (Total Recall) remake-re, amely az alkotók szerint nem az. Colin Farrell játssza a főszerepet Len Wiseman rendezésében, felesége Kate Beckinsale is benne lesz, méghozzá a negatív oldalon és ezúttal is nyitva tartja a száját, mert úgy dögös.…..
bobjay 2012.03.28 12:26:12
@Sonda: Tudom, hogy nem volt, de azért jó volt látni, hogy akkoriban még a készítők rendelkeztek annyi fantáziával, hogy pozitívan hozzátegyenek egy egyébként is jó történethez. Egyébként régen úgy volt, hogy Dustin Hoffman játsza a főszerepet és az egész film nem az erőszakra és az akcióra fog épülni, hanem az elgondolkodtató dolgokra, aztán jött Schwarzi és megváltoztattak mindent. Remélem nem ezt a régi ötletet vették elő, bár a PG13 egy kicsit azt sugallja, hogy igen. Mondjuk tuti, hogy nem lesz pl olyan jelenet, mint mikor Schwarzi fejbe lőtte Sharon Stone -t.
Jonathan Liebesman éppen A titánok haragját (Wrath of the Titans) reklámozza, rengeteg interjút ad és szóba kerülnek más tervezetei is. Korábban szó volt arról, hogy esetleg folytatás készülhet A Föld Inváziója - Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) sci-fi akcióhoz, ebben már…..
Filmdroid B.U.É.K. 2011.12.31 17:15:31
Boldogabb, jobb filmekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! Egy biztos, jövőre ismét a Filmdroidról értesülhettek első kézből a friss, új hírekről. Egy kérdésem lenne még hozzátok: Melyik filmmel indítjátok a 2012-es évet?..
Úgy tűnik, hogy Arnold Schwarzenegger mégsem tér vissza a politikához, inkább marad Hollywoodban. Jövőre az Expendables folytatásában és a The Last Standben lövöldözhet, de itt nem áll meg. Áprilisban kezdődik a Black Sunday forgatása, Scott Waugh és Mike McCoy, az Act of Valor…..
Az előzetes egyelőre még várat magára, de talán az is mihamarabb láthatjuk. Mindenesetre itt egy kép, Sylvester Stallone kockahassal feszít, kezében egy pisztoly, arra gondolhatnának, hogy az Expendables 2-ből van a kép, pedig nem. A Bullet to the Head akciófilmben Sly egy new…..
bobjay 2011.12.27 10:27:05
@gisss: Teljesen egyetértek veled. Szóval gyakorlatilag nem lesz a jövőben "következő ilyen típusú" generáció. Sajnálom, hogy Stallone már így megöregedett, mert nem várom azt a pillanatot, mikor majd bejelenti, hogy nyugdíjba megy. The Rock Jhonson kifejezetten nagy kedvencem, de sajnos egyenlőre több vígjáték szerű filmbe tették eddig bele, mint komolyabba. (Pl: Statham filmjei) Pedig ő aztán tudná osztani a pofonokat. Ott van még Chris Hemsworth, akit nem bírok, de minden tiszteletem az övé,hogy ennyire kidolgozta magát a Thor-ra. Van Damme még lehetett volna az utóbbi 10 évben valaki, de ő nagyon elszúrta.
bobjay 2011.12.27 13:24:11
@A nép fia: Igen ez is igaz, de az a legszomorúbb az egészben, hogy manapság leginkább a "filmgyárak" tukmálják rá a fiatalokra ezt az új fajta "nem kell kigyúrtnak és mocskos szájúnak lennie egy akcióhősnek, és nem kell annyi vér egy filmbe" dolgot. Veszem példának a RED című filmet. Ha esetleg vér is lenne a filmben és káromkodás, nem csak lövöldözés, akkor tényleg igazán jó lenne. Sajnos nagyon hajlanak a gyártók a PG13-ra, a több nézőszám reményében, de ebbe a Terminator Salvation is belebukott. Szeretem, hogy Stallone nem esik ilyen hibába. Remélem ez a filmje is lesz olyan jó legalább mint a Rambo 4. Mellékesen (nem kötözködés képpen) leírom, hogy a legújabb Halálos iramban film a bizonyíték rá, hogy bizony lenne még igény még ilyen filmekre. 2012-ben elég sok hasonló nagy kaliberű alkotás lesz a mozikban. Remélem, hogy ez hoz majd valami változást.
Filmdroid TOP 10 Karácsonyi filmek 2011.12.24 14:15:00
Itt van a karácsony és a Filmdroidot is elérte az ünnepi hangulat. Ebből az alkalomból összeszedtem a 10 legjobb karácsonyi filmet. A lista szubjektív! Ez csak az Én személyes véleményem, a saját listám. Szerintetek melyik a 10 legjobb karácsonyi film? Melyik film/filmek maradtak le…..