Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoleyka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén, én nem biztos, hogy mertem volna egy teljes nyaralást szervezni Albániába, ugyanis itthon akárnkivel beszéltem arról, hogy oda is mennénk, óva intett tőle.  Ezzel elég finoman fogalmaztam, ugyanis leginkább az volt a reakció, hogy szőke lányként át ne merjem lépni a határt se. Ennek…..
Előző bejegyzésünkben már viszonylag hosszú kirándulást tettünk a magyar futball nézőszámainak kalandos világában, aminek eredményeként sikerült egy viszonylag határozott becslést tenni arra, hogy mi az NB1-es csapatok reális nézőszáma. Az egész kutatásunk alapvető kérdése azonban az volt, hogy a…..
Gyakorlatilag egyszerre kezdi el repülni Marokkó két városát is  két ultra fapados légitársaság: a Ryanair október 30-tól repül Marrákesbe, a Wizz Air pedig október 31-től kezdi repülni Agadir városát. Mindkét társaság heti két járattal megy, az írek hétfőn és pénteken, a Wizz kedden és szombaton. A…..
Hat nap múlva kezdődik az NB1! Végre? Már megint? Személye válogatja, ki hogyan interpretálja ezt a kérdést. Az biztos, hogy tizenkét csapat részvételével megindul az élvonalbeli pontvadászat július 15-én. Immáron a Puskás Akadémiával és a Balmazújvárossal. Az MTK-val és a Gyirmóttal csak a…..
Áprilisban életbe lépett a sok kínálatbővítést hozó nyári menetrend, de kiderült, hogy az még csak a tavaszi volt. A nyárra további újdonságokkal rukkoltak elő a különféle szolgáltatók, a szélrózsa minden irányába, Lengyelországtól Szlovéniáig, Erdélytől Olaszországig. Kezdjük északon, a…..
zoleyka 2017.06.30 16:51:17
@Expresszbusz: Persze gondoltam,hogy normális ember nem a hosszabb és drágább utat választja.
Régen néztem már az áraikat, igazából Olaszországon és pl. Hollandián belül találtam (számomra) elfogadható árakat. Mondjuk repülővel Bolognába, onnan pedig busszal Firenzébe.
Óriási botrány lett Amerikában abból, hogy a biztonságiak elég agresszív módon távolítottak el egy United-gép fedélzetéről egy utast. Megnéztük, beleszaladhatnak-e ilyenbe európai fapados utasok is. Elméletileg igen, túlfoglalás kisebb mértékben, de itt is előfordul. Hasonló balhé viszont még nem…..
Kifejezetten érdekes útvonalat dobott be a Wizz Air: Abba a Kazahsztánba indít járatot, ami nagy jóindulattal is csak fékdiktatúrának nevezhető, de persze egzotikus turistacélpontnak nem rossz. A bejelentésre sajtótájékoztatón került sor, a Wizz vezére mellett a magyar nemzetgazdasági miniszter és…..
Rengeteg új fapados útvonalat jelentettek be a szolgáltatók Budapestről az elmúlt hónapokban, alig maradt közvetlen járattal nem elérhető nagyobb fehér folt Európa térképén. De legyünk telhetetlenek, itt az újabb kívánságműsor arról, hogy mi hiányzik még nekünk, nyilván filléres jegyekkel. Szavazni…..
zoleyka 2017.03.17 07:33:33
@Tke: a vendégmunkásokra...?
zoleyka 2017.03.18 10:16:06
@svajcineger: "az új járat nem a turizmusra épül". Akkor az üzleti utazókra? Vagy az ukrán vendégmunkásokra?
zoleyka 2017.03.20 11:12:24
@svajcineger: hát ez az! Majd jönnek,titokban...:)
A telekocsizás egy érdekes, de alapjaiban véve nagyon jó kezdeményezés. De komolyan, teljesen érthető szituáció, amikor valaki azért hirdet meg helyeket az autójában, mert unatkozik egyedül az úton, vagy szimplán csak szeretné ha több emberrel tudná összedobni a benzinpénzt az adott viszonylatra,…..
Idén nyáron újra közlekedett a Hellász expressz (vagyis ami maradt belőle) Belgrád és Szaloniki között, eltökéltük hát, hogy a volt Jugoszláv köztársaságok vasúti felfedezését össze kellene kombinálni ezzel a nagyszerű vonattal. A vonatot Budapestről elérni azonban nem volt…..