Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikethebiker

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legenda szerint ez volt az üzemi szarkák jelmondata az átkosban. Ezzel figurázva ki a rendszer egyik fontosnak tartott üzenetét. Az alábbi fotón látható lépcsőre nyilván valami selejtezéskor tett szert emberünk. Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen arcot vágott az illetékes repülőtéri kolléga,…..
mikethebiker 2012.12.16 12:25:41
Állandó rohanás, fáradtság, kialvatlanság és a sivár szexuális élet jellemzi a Kínában sokak által irigyelt értelmiség mindennapjait. Így aztán ők is elégedetlenek. Bár Kínában a magas jövedelem és a kényelmes munkakörülmények miatt sokan irigylik a városi…..
mikethebiker 2012.12.16 12:24:13
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
A bumeráng lényege az, hogy ha eldobod és nem találsz el vele semmit, akkor visszajön. Na épp ezt csinálta a hajdani rádiósok által alapított Bumeráng magazin is: szart se talált, és visszaszállt a gazdáikhoz, most jelent meg utoljára. Általában ízléstelen dolog örülni annak,…..
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
Már harmadik napja, hogy a Jobbik egy elbaszott kommunikációs aktus után magának pofonokat adogatva probálja bizonyítani, országunkat a zsidók uralják. Míg hétfőn Gyöngyösi csak a Hamasz és az Izrael állam konfliktusa miatt listázta volna a zsidókat, Novák Előd ma már…..
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
mikethebiker 2012.11.25 08:06:28
Több száz méterrel a föld felett, rozoga fatákolmányokat használnak az indonéz gyerekek, hogy néhány kilométerrel lerövidítsék az iskolába vezető utat. Őszintén szólva még nézni is rossz a következő képeket. Indonéziában 137 millióan élnek, ezzel a világ leglakottabb…..
A New York-i Ötödik sugárúton lévő házban található penthouse 54 millió dollárba került, a vevő pedig nem más, mint a Geffen Records és a Dreamworks alapítója, David Geffen. Meglehetősen jó vásárt csinált a médiamogul David Geffen, hiszen az eredetileg 65 millió…..
Az igazán gazdagok nem vacakolnak: saját szigetet vesznek. Ezt az alapvetést gondolta tovább egy osztrák cég, amely úszó szigeteket gyártásába kezdett. A luxusszigeteken van minden, ami a kényelemhez kell, kiköthetők és környezetbarátak. Az ötlet, azaz mesterséges, úszó…..
Szép kis film. Megható, szívet melengető. Lenne. Ha nem lenne ennyire álságos az egész. Hiszen senki nem azért megy el ebből az országból, mert az a hobbija, hogy felnőttként a nulláról induljon el az élet rögös útján. Pár évvel ezelőtt én elképzelni nem tudtam volna, hogy…..
mikethebiker 2012.11.18 21:16:04
     "Mi büszkék vagyunk, hogy Ázsiából jöttünk. Kisgyermekeink fenekén 100-ból 30 esetben hat hétig kis, piros pont van, mint a japán kisgyermekek fenekén." (Matolcsy György, ma Hódmezővásárhelyen)        Íme az ötvenes évek kiváló skót…..
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
Na most végre egy olyan téma következik a blogon, ami még eddig nem volt. Bár nem csak autózásra vonatkoztatható a kérdés, de Pál közlekedési szabálysértésért kapott egy bírságot, most pedig azon gondolkodik, hogy közmunkára váltsa-e. Volt már közületek olyan, aki ezt a…..
EXTRA MUROS We strike! 2012.11.14 11:01:58
Európa több országa lázban ég ma, csak hozzánk nem jut el semmi üzenet. Több helyen általános sztrájk van. Színházat, utcákat foglalnak az emberek. Franciaországban tűzoltók akadályozzák a közlekedést. Csak nálunk néma mindenki, pedig a megszorítások bennünket is…..
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..
mikethebiker 2012.11.14 20:03:17
Bayer Zsolt: „A tömeg” című írásának ez az első mondata is már finom kis hazugság, miszerint Papcsák Ferenc zuglói polgármester feljelentette az őt rágalmazó „kommentelőket”. Ugyanis nem a rágalmazókat jelentette fel, hanem a becsületsértőket. A kettő között igenis…..
A Microsoft bevezette a közelmúltban a „élő csempés rendszerét” az okostelefonokra és a Windosw 8 formájában is. Ezzel az új, élő csempés rendszerrel végleg lecserélte a régi látványvilágot, amelynek fő eleme a kék halál volt, adott verzióknál. Szóval ettől búcsúzni…..
mikethebiker 2012.11.14 18:42:25
Ilyen is van! ..
Random Kis óvszer kisfiúknak 2012.11.07 12:01:56
Kisebb méretű óvszer kapható Svájcban miután egy felmérés szerint kiderült, hogy bár a tizenévesek már élnek szexuális életet, de nem védekeznek. Sokan a 13-20 évesek közül akik használtak már óvszert túl nagynak érezték a kapható méretet. A Hot Shot nevű óvszer alig 4…..
mikethebiker 2012.11.07 20:13:51
Európa egyik legősibb, egyúttal legnagyobb 8000 éves kincsleletét találták meg Szerbiában idén nyáron. A szobrocskákat, ékszereket és egyéb tárgyakat azonban nem állítják ki Szerbiában, ezért valószínűleg Németországban tekintheti majd meg a…..
mikethebiker 2012.11.07 20:13:19
Az amerikai nagyvárost alaposan megviselte a Sandy nevű hurrikán (helyszíni beszámolónkat itt olvashatjátok el és nézhetitek meg), ám kutatók már 2009-ben arra figyelmeztettek, hogy az ilyen és ehhez hasonló természeti csapások egyre gyakoribbak lehetnek. A 2009-ben, a…..
mikethebiker 2012.11.02 14:05:49