Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeroxX88

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem titok, hogy az utóbbi hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy valamerre ismét továbblépjünk, ráadásul lehetőleg előre mozdítva ezzel a Totalcar szekerét. Tudjuk mi itt mindannyian, hogy ha nincs motiváció, akkor következik a helybenjárás, után pedig törvényszerűen a…..
Nem volt egyszerű, hiszen úgy kellett pontos ütemtervet készíteni, hogy tudtuk: rögtönözni kell, különben elmarad a spontaneitás. Tudtuk, hogy nem marad majd sok időnk, mielőtt elrontják a mókát, ezért mindennek készen kellett lennie, mire Kennyt beimádkozzuk az autóba. Ezért…..
FeroxX88 2013.04.05 00:20:04
A Dal című műsor óta az egész ország ByeAlexre kíváncsi, akinek az eurovíziós szereplése rendesen megosztotta a hazai társadalmat és celebvilágot. Az óriási sajtóérdeklődéstől kissé meghökkenő előadó nemrég szakított arra időt, hogy egy interjú során meséljen arról,…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Judit és férje egy multin keresztül jutottak ki Angliába, gyerekekkel, így aztán közvetlen tapasztalata van a kezdés nehézségeiről, az iskoláról, és persze az albérletkeresés kálváriájáról. Mert kálvária, az volt. „A férjem és én már évek óta fontolgattuk, hogy pár…..
A 4-6-os villamos különleges szerepet tölt be Budapest közlekedésében és városképében. A villamos meghatározza a Nagykörút arculatát, a Nagykörút pedig Budapestét. Ez a világ legforgalmasabb villamosvonala, mely közel 220 000 utast szállít naponta. Itt közlekednek hát az…..
FeroxX88 2012.09.23 19:38:31
Én is inkább azok közé tartozom akik utálják, de kezdem a jó dolgokkal.

pozitivumok:

-tetszetős modern külső design, jó ránézni
-halk üzem, troli féle elektromotor gyorsulás hang amit szeretek
-éjjel is jár
-jó hogy egyben van az egész és nem kocsikra bontva, mert így könnyebb kicselezni az ellenőröket
-jók a belső jelzőgombok
-jó az elektronikus led információs fény cucc kívül-belül
-a csengő és egyéb hangok jó minőségűek

negatívumok:

-az alacsonypadló miatt és a szar kerék elhelyezések miatt eszméletlen mód rángat az ICS-khez képes, mindig már előre mosolyra húzódik a szám amikor egy nyugger még a fékezés előtt elkezd elindulni az ajtó felé. garantált a csetlés botlás-borulás, de még 24 éves létemre is egyszerűen irritálónak és durvának érzem a gyorsulás-lassulás-forduláskor fellépő erőket.
-nincsenek szélesre nyitható ablakok emiatt nincs rendes és a legolcsóbb féle léghűtés, mint a régi ICS-ken. több szempontból is jobb a sima széles ablakos hűtés szerintem, pl az legalább cseréli a levegőt, amíg a légkondi csak keringeti az elhasznált össze izzadt-össze fingott levegőt, és fertőzésveszélyes is, valamint nyáron megfázás veszélyes is. az ICS-ken sosem volt melegem, és soha nem is fáztam, mert a nagy sebességes levegő járja át legjobban a szerelvényt, nincs az a légkondi ami annyi légtömeget tudna megforgatni, és pláne teljesen energiamentesen, mint egy nyitott ablak. valamint érzésem szerint a fűtése is határozottabb volt az ICS-knek. szal maga ez a fing-izzadtság szag gyomorforgató és felér egy kínzással a melegebb nyári napokon, volt hogy inkább lesétáltam 3 megállót is, mert nem volt gusztusom egyszerűen felszállni rá.
-az alacsonypadló miatt szűk és rosszul elosztott a hely, emiatt feltorlódik mindenki az ajtóknál, és persze mindig a farkad vagy a segged oda kell nyomni valakihez hogy betudj jutni a belső részre, ahol még akadna is hely.. többször láttam már, hogy az ajtóknál nyomorogtak az emberek amíg belül lett volna még egy csomó hely, de nyilván senkinek sincs kedve bemenni oda, mert olyan az egész mint egy varsa.. bejutni még csak-csak bejutsz, de onnan időben leszállni és kiférni már kihívás tud lenni, és a segg-fasz dörgölést meg sehogy nem tudod szinte elkerülni. ezért én abszolút annak a híve lennék, hogy minden szerelvényen csak az utolsó blokk legyen alacsonypadlós, és a rokik, nyuggerek, árut cipelők szépen mehetnének mindig oda, de ne szívjon már mindenki a kisebbség miatt. combino után felszállni egy ICS-re kb megváltás szintű, és megdöbben az ember, hogy jéé egy villamoson lehet ennyi hely is?
-a textil székek kényelmetlenek és nem lehet őket rendesen tisztítani, vagyis nyilván lehetne, de nagyobb költséggel, és tisztítógéppel.. a régi sima szivacsos műbőr ülések kényelmesek is voltak és könnyen is lehetett őket tisztítani.
-jah az alacsonypadló miatt a kerekek úgy belógnak, hogy normálisan leülni se lehet, mert vagy összeér a lábad a veled szembeülővel, vagy szimplán végig a hideg műanyag cucchoz ér, amikor először felszálltam, nem akartam elhinni, hogy komolyan ez volt a legjobb megoldás, amit össze tudtak hozni a Siemensnél.
-belülről nehéz kideríteni, hogy 4-esen vagy 6-oson vagy, a led-es cuccon kiírja néha, de nem elég gyakran, többször volt már, hogy kérdezte valaki a Borárosnál, hogy ez most 4-es vagy 6-os.
-a fehér mű fények és a fehér kopogós hideg műanyag falak miatt, valamint a zöld fémvázak miatt, tiszta laboratórium hangulata tud lenni éjszakánként ha kevés az ember, egyáltalán nem barátságos.
-az ajtók külső nyomógombjának működését az emberek sosem fogják megtanulni, mert gyökerek.. :D

szóval, én mindig fellélegzek és megkönnyebbülök, szinte elmorzsolok 1-2 könnycseppet amikor valamiért egy ICS jön a kombino helyett, bár sajnos már nagyon régen volt szerencsém hozzájuk..

:(
Sziasztok, Csibéim, látom még mindig zajlik itt az élet és jól megvagytok nélkülem, a blog alapítója nélkül is. Nem is azért kerülök elő, hogy jelezzem: élek és virulok, hanem történt valami olyan, amit mindenképp meg kell osszak veletek. Az az egy baj van csupán, hogy az új…..
Egyik sem. Az elüldözött szórakozóhelyek helyén gaz, szemét, hajléktalanok; a korábbi bevétel, 80 millió forint viszont magánzsebekbe vándorol. Lágymányosi séta. A nyári szezon vége felé közeledve megnéztük, hogy milyen állapotban vannak az egykor kedvelt és sok…..
FeroxX88 2012.08.23 17:36:27
Csonti (színes, majdnem magyarul beszélő vígjáték)***Szereplők: Csonti-CsontiDealernek nézett rapper-DopeManTörténelemtanár-DopeManAddiktológus-DopeManTérítő-DopeManModerátor-Szemüveg úrTartalom: Csonti pörögni akar, Csonti gyorsat szeretne, Csonti dealernek néz, Csonti felel…..
Magyarországon a háztartások súlyosan el vannak adósodva; a háztartások devizahitele 3855 milliárd forint, a forinthitele meg 1886 milliárd forint (ez csak a tőketartozás, és csak a jelzáloghitelekről beszélünk). A jó hír az, hogy csökkenő tendenciáról beszélünk, a rossz…..
Közeledik az iskola és én egyre jobban sajnálom a nagyfiam. Persze ezt neki nem mondom, próbálom tartani benne a lelket, meggyőzni arról, miért kell mindenképp megtanulnia, hogy hol termelnek a legtöbb burgonyát a világon (hátha következő életében krumplibogár lesz), vagy hogy egy…..
Remélem tudjátok ez mit jelent srácok! :D A KoRn Hungary is jelentkezett sajtó akkreditációért a Szigetre! Ez azt jelenti, hogyha meggyőzzük az illetékeseket akkor kapunk 2 sajtó jegyet aznapra vagy bérletet amivel bemehetünk bárhová! Ez szintén -remélem-tudjátok mit jelent! Bár…..
FeroxX88 2012.07.25 19:10:45
pár ilyen triviális kérdés, amire viszont még frankón nem olvastam választ tőlük :D

- mi az élet értelme ?

- mi a kedvenc kajája ?

- említette JD többször is h szerinte teljesen sivár a mai metál színtér, de vajon hallott e az ún. "djent" bandákról, mint Periphery, The Contortionist, Animals as Leaders, Monuments, amikre azért nagyon nehezen lehetne azt mondani, hogy nem újítóak vagy h sivárak. ha nem is hallott ezekről akkor meg nézzen fel -> got-djent.com-ra :D

- hogyan képesek napról napra felspanolni magukat a következő esti koncertre, mind fizikailag mind mentálisan, vannak-e erre technikáik, esetleg segítőik (gRain-es tapasztalat, h rettentő kimerítő tud lenni, és kiváncsi vagyok h ennyi idősen h tudják ezt megcsinálni h minden egyes nap teljes erőbedobással nyomni)

- JD mennyire merült bele ebbe az Illuminátus összeesküvés dologba, mi a véleménye 911-ről, és tudja-e h vannak olyan elvadult elméletek is az illuminátusok alapján, h a Földet valójában hüllőszerű reptilian idegenek irányítják :D (ez komoly h van ilyen)

- Fordult-e már meg a fejükbe valaha, hogy magasabbra vagy mélyebbre hangoljanak ? Példaként felhozva a Deftones-t akik szinte minden albumot más-más hangolásban csináltak meg.

- JD járt-e valaha énektanárhoz, vagy autodidakta mód oldotta meg a dolgot?

- Mi a véleményük a KoRn tribute bandákról :'D (bár ezt lehet nem akarom tudni xD) jah hozzátéve, hogy amúgy a tagok csinálják a saját zenéjüket is, ez fontos! :D
Tegnap is a Gellért-hegyről és bűnözőkről esett szó - de akkor nagyon komoly témában, ma viszont sokkal mókásabb megvilágításban. Mert bár fenti fotó olyan, mintha egy tengerparti várkastély ormát ábrázolná valahol északon, valójában a Gellért-hegyen álló Hegedűs-villa…..
FeroxX88 2012.07.23 18:22:33
Racing Dream Le Mans anno 2012.07.22 15:17:00
Nemrég volt a Le Mans Classic 2012. Nézzük meg azt is, milyen volt ez 47 évvel ezelőtt! Műremekek ezek, hősök kezében.    A végeredmény: ..
FeroxX88 2012.07.23 05:03:17
Fotó: graff.blog.hu Épp az Urbanista kürtölte világgá, hogy nagy átalakulások elé néz a Filatorigát környéke. Lesz ugye új Árkád, meg Budai Promenád, esetleg drága lakóingatlanok, gyalogoskapcsolat a Duna-felé, sőt még akár a HÉV is föld alá kerülhet Óbudán. Ennek egy…..
„Íme az internet legöregebb Battlefield 3 játékosa” – hirdeti a lenti kép. „Eközben a legidősebb CoD -júzer épp betöltötte a tizenkettőt!” – kontrázik egy komment. Ez persze vicces, de azért gondoljunk csak kicsit bele: már felnőtt egy generáció, akinek nincs sok…..
Meg tudja-e ismételni a németek elleni teljesítményét Balotelli? Sajnálja-e a spanyol válogatott, hogy nem játszott 2:2-őt a horvátokkal? Csapatunk játékát látva a többség már csak reménykedik, mintha a Simpson családot nézné: a következő évad biztosan jobb lesz és…..
FeroxX88 2012.07.01 15:27:29
Teadélután Drogosok 2012.06.30 10:12:00
Nem beszélhetünk általánosítva A Drogosokról, és a tudatmódosítók azért vannak csak betiltva, mert a politikusok nem akarják, hogy több perspektívából is rá tudjunk tekinteni a dolgokra - többek között ezt tudhatta meg Puzsér Róberttől az, aki az elmúlt két szerda estét a…..
FeroxX88 2012.06.30 18:25:09
Most egy olyan téma következik, amelyet ti, olvasók fogtok megírni, mert én bizony ehhez nem értek (rosszmájúak mondanák: ehhez sem értesz :-), de egy kérdés akkor is felvetődik bennem, mint laikusban: tulajdonképpen minek kell nekünk ferihegyi gyorsvasút? Nem lenne elég egy…..
Az elmúlt két év során a Fidesz jelentősen átalakította a magyar adórendszert. Progresszív, többkulcsos adózás helyett bevezették (a majdnem) egykulcsos szja-t, miközben a bevételkiesést új adókkal, járulékokkal és illetékekkel próbálták kompenzálni. A kormány nem titkolt…..
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
Hancu nemrég posztolt arról, hogy készül a világ legnehezebb platformjátéka, ehhez kapcsolódva írnék kicsit a Polytron által fejlesztett Fezről, ami szintén nagy erőfeszítést követel a játékostól, bár szellemi értelemben. A játék XBLA-n jelent meg egy hónapja, és szerintem…..
        Felkerült a youtube-ra egy (majdnem egész) gRain koncert. Aki régóta rendszeresen olvassa a blogot tudja, hogy rengetegszer szó esett róluk (gondolkodok egy külön menüpontban is velük kapcsolatba.. :D). A gRain egy magyar KoRn tribute band.…..
FeroxX88 2012.05.10 17:56:38