Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seetchoo

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit akart a katonai elhárítás a sorozat-gyilkosság negyedrendű vádlottjától? - Tódor János tudósítása     Bár a szerdai tárgyalási nap előtt ügyvédje a sajtón át ígérte, hogy vallomást tesz majd az első rendű vádlott, K. Árpád, erre nem került sor. A sötét…..
seetchoo 2011.04.01 11:38:47
@Tedat: És hogy bejött :)
seetchoo 2011.04.01 13:04:32
@Tedat: De most komolyan, ezt ugye te sem hiszed el? Viszonylag koherens módon írsz, nem lehetsz idióta. Így a következő lehetőségek maradnak: vagy a veled egyet nem értőkkel szembeni zsigeri gyűlölet írja fölül nálad a racionalitást, vagy csak szereted az összeesküvés-elméleteket.
Remélem, ez utóbbiról van szó, mert az állandó stressz alattomos dolgokra képes.
Szép napot!
Ez a jelenet annyira szörnyű és félelmetes, hogy csak fekete-fehérben készülhetett el! Az érdekesség: Lee van Cleef későbbi western sztár ezúttal hős tudósként égeti ki az uborkaszörny szemét. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom:)   ..
seetchoo 2010.12.16 21:07:59
@T. Norbert: Ha netán nem teljesülne a kívánságod, vígasztalódj ezzel:
www.archive.org/details/santa_claus_conquers_the_martians_ipod
Kispál, először, másodszor, és…Tizenhat múltam épp, nem mondom mikor, nyilván nem tegnap volt. Ültünk a lebulizott lakásban a barátnőmnél, Julinál, velünk volt egy svéd is. Igazi pasi, már vagy húsz éves is volt, és már csak látszatra sem olyan macskajancsi, mint…..
testmódosítás fáj? 2009.07.10 15:28:01
igen, fáj. ez az egyik leggyakoribb kérdés, amivel egy piercer/tetováló/testmódosító a legtöbbször találkozik. Hazudni nem akar az ember, ezért azt mondja, hogy igen, valóban fáj a kívánt beavatkozás, azonban ez nem fedi le a teljes valóságot. Viszont ha azt mondanánk, hogy nem…..
seetchoo 2009.08.14 10:32:44
@értelmetlen_nevű: én is ezen lepődtem meg nagyon. Valahogy nekem a filozófiáról könyvek, meg olyan szerzők jutnak eszembe, mint Platón, Arisztotelész, vagy mondju Hume, esetleg Kant. Ezek az urak nem arról voltak híresek, hogy vasdarabokat, vagy tintát juttattak volna a p...ükbe.
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
seetchoo 2009.07.31 22:26:51
@AntiChrist: Nos, közelednek az álláspontok. Én is azt gondolom, hogy sem a videónak, sem egyes politikusi megynyilvánulásoknak nincs sok közük ahhoz, hogy mi a liberalizmus. ezért is lenne hiba ilyen videókból, meg egyes politikusok kijelentéseiből messzemenő következtetéseket levonni a liberalizmus lényegéről.
seetchoo 2009.07.31 22:29:06
@Art Mooney: ja, hogy így. Terminológiai problémáim vannak. A libbant nem a liberálisokra használt gúnynév akar lenni? Én úgy értettem.
A rendnek van ugye jó meg rossz oldala. A parttalan magyar blogolási szokásokat pellengérre állító, az európai bloggerminimumért küzdő Magyar Bloggerszövetség léte magát a rendet hozza el a vadkeleti webnaplószektorba. Azt mondani, hogy "bárki blogolhasson", elsőre jól…..
Következzen Tompi levele, a képek megtekintéséhez tessék kattintani! Sziasztok! Mellékelve küldöm a tv2 és jómagam közt lezajlott e-mail váltást. A jelentkezést február végén küldtem el, most kaptam rá elutasító választ. Munkahelyet azóta már sikerült szerezni, de az én…..
Sárdobáló Holokauszttagadás 2009.06.21 13:00:00
Bajnai Gordon miniszterelnök ismételten megerősítette, hogy megpróbálja átvinni a holokauszttagadást büntető törvényt. Tipikus példa ez arra, hogy az MSZP hogyan gyengíti a demokráciát, hogy erősítse gyengülő támogatottságát, és remek alkalom a Fidesz számára, hogy egy…..
seetchoo 2009.06.21 18:05:33
@Vincenzo90: Nos, a hagyományos logika - amit leginkább használni szoktunk - két értéket ismer: egy kijelentés vagy igaz vagy hamis (1 vagy 0). Persze a valószínűségek megadhatók 0 és 1 között, de ez független a tagadás álatalam adott definíciójától, ahogyan attól is, amit mondani szándékoztam, ti. hogy nincs értelme az itt folyó vitában megszólalók komoly hányada által leírtaknak.
Sokadszorra csodálkozom rá arra, hogy kívülről, független szemmel, mennyivel pontosabb látleletet lehet alkotni országunkról, és hogy ez a kép egyre negatívabb. És nem, nem csak a Gyurcsányék ténykedése miatt, sőt, egyre inkább nem amiatt. Egy demokratikusan megválasztott kormányfő, aki (még ha…..
seetchoo 2009.05.10 20:10:46
@Jankove: az talán helyénvaló is lenne, de ne keverjük össze a hazafias szellemet a szélsőjobboldalisággal! Lehet, hogy a baloldal igyekszik kijátszani a "náciveszélyt", de tagadhatatlan, hogy ma magyarországon a többség nem teszi meg a hazafiság és a nacionalista/rasszista/antiszemita eszmék nyílt hirdetése közötti fontos különbséget. Ha xy ezt nem látja be, az csak az ő hibája - hacsak nem gondoljuk, hogy a magyar ember olyan birka, akitől nem várható el az észhasználat - és nem gyurcsányé vagy a liberálisoké. Azt állítani, hogy a magyar birka nép, nem tűnik valami hazafiasnak :)
Vannak pillanatok az életben, amikért érdemes volt megszületni. Ezek jellemzően túlmutatnak önmagukon, és olyan nagyobb összefüggéseket világítanak meg, amiknek hála megértjük az univerzum működését, születésünk célját, a budapesti tömegközlekedést.Katarzist okoznak.Hogy…..
Ezúttal a Dole nevű déligyümöcs-forgalmazó cég banános hirdetéseivel szórakoztatjuk a locsolásra készülő sokadalmat: Japánban egy háziasszony kitalálta, hogy kövér férjét úgy tudja legfaszábban lefogyasztani, ha reggelente banánt ad neki, meg egy pohár meleg vizet. Több sem…..
 A haverja kiszemelt hölgyeményéből lett barátnő, majd jött a baj, ahogy az lenni szokott. Kedves szakítósok! Az én történetem sem egyszerű, mint ahogy az itt jelenlévők nagy többsége. Elkezdhetném Ádámtól és Évától, de soha nem érne véget a történet. Mindíg is…..
A belvárosban bandukolva, és egy picit felnézve láthatjuk, hogy számos bérház homlokzatán ott éktelenkednek az '56-os harcok golyólyuggatta nyomai. Több mint ötven év alatt senki sem szerette volna őket bevakolni, tudom magasan van, mi lesz ha lepottyanunk, és még bibisek is…..
seetchoo 2009.02.28 19:24:59
@ppppalika: Na persze, fotosopp, minden az .... basszus :D Az nem úgy van ám, hogy forradalom volt és civilek kezében volt fegyver - úgyhogy olyan nagyon nem tudtak pontosan célozni - , vagy hogy nem csak az ablak lehetett célpont, hanem valami/valaki más, csak épp a falba fúródott valamilyen szögben a golyó. Nem, ez gyanús... sok szalonképtelen szó jutott itt eszembe, azokat mellőzzném, további szép estét
Szerencsére még napjainkban is kötelező olvasmány a középiskolások számára Madách Imre kiváló drámája, Az ember tragédiája. Nem is gondolnánk milyen nagy szó ez, hiszen (oly sok más nagyszerű művel egyetemben) az ötvenes években ez is a „klerikális reakció”…..
Furcsa módon blogunk mindezidáig nem foglalkozott érdemben a gázai sajnálatos eseményekkel, ami persze talán jobb is, hiszen az ilyesmi tapasztalataink szerint viszonylag könnyen fullad áttekinthetetlen zsidózásba. Egyedül Ádám kolléga tűzte tolla hegyére, aki annak idején már…..
Február 5.-én kerül a mozikba a Made in Hungária zenés film, ennek láthatjátok most az előzetesét. Fenyő Miklóst Szabó Kimmel Tamás alakítja, benne lesz Fenyő Iván, akinek tavaly majdnem ugyanekkor mutatták be a 9 és 1/2 randi romkomját. Történet: Mikor mindenki más…..
Tudtad? Charlie the Unicorn 2009.01.04 14:12:00
A youtube-on kutakodva találtam ezt a videót. Azt hittem rosszul látok, amikor azt olvastam, hogy 32.797.581-szer nézték meg, és 85.868 kommentet kapott. Elképzelni sem tudom, hogy mi ebben a jó. ..
A dolog egy sérülés sámánisztikus kezelésével kezdődött…Nem. A dolog korábban kezdődött, ha jól emlékszem valami agykontrollos tanfolyammal. Az efféle hóbortra persze még a legjózanabb materialista is azt mondja, hogy hmmm…talán van benne valami, ártani meg biztosan…..
w A tök napja 2007.11.07 07:45:00
Vettem tököt, lámpást faragandó. Nekem töklámpást adott kezembe az Úr. Jó kis jack-o-lantern lett belőle. Babának tetszik, kurjongat neki. Nekem is tetszik, jól néz ki. Csudaszépen narancssárga a tök belseje. Még a Fidesz-narancsnál is szebb. KDNP-logónak pont jó volna. A…..