Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rourke1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag sűrűn kapok a fenti kérdéssel, rosszabb esetben állítással e-maileket, Facebook megosztásokat. Döntő többségüket el szoktam intézni annyival, hogy marhaság, de ez a minapi gyöngyszem akkora állatorvosi ló, hogy - a blog szokásos témájától eltérően - megéri kicsit…..
rourke1 2013.10.30 05:33:04
@Vucsics.Krisztián:
A Hpt szerint kettő aláíró kell, együtt nem hatalmazhatnak fel egy ugyanazon személyt. Az alakiság megsértése azzal jár, hogy a szerződés semmis.
rourke1 2014.02.13 14:05:28
@Vucsics.Krisztián: A kölcsönösszeg pénzneme forint. A szerződéskötés előtti állapot az, ha a megkapott pénz (ft) visszaadásra került.
JóVáros Blog Hegymenet 2013.12.31 11:41:29
Olyan szívesen írnék végre valami biztatót. Valami olyasmit, hogy gyerünk és elsöpörjük Orbánékat negyedéven belül. De nem így gondolom, nem ezt érzem, és az utóbbi az, amire hagyatkozni szoktam, mert be szokott jönni. Tudnék írni persze különböző elméleti…..
Min múlik, hogy mekkora kamatot fizetünk a svájcifrank-alapú jelzáloghitelek után? Igaz lenne, hogy a bankadót is beépítik a kamatokba?Ember legyen a talpán, aki pontosan érti, hogy a svájcifrank-alapú jelzáloghitele után fizetett kamat pontosan miért annyi, amennyi, és hogy a…..
rourke1 2013.12.14 04:34:00
@high up!: Ugye fogalmad sincs róla, hogy mire válaszoltál?!
Győzelmi jelentésként számolhattak be a múlt héten több esetben is a devizahiteleseket védő ügyvédek a bankokkal szemben megnyert perekről. Ez sokakban erősítheti azt az érzést, hogy érdemes perelnie devizahitele semmisségének kimondásáért. Ám jókora zsákmacskát vehet az,…..
rourke1 2013.11.09 18:49:04
@bankvezér:
Ha semmis a szerződés, akkor nincs szó kölcsönről, hanem jogcím nélkül birtokolt forint pénzről. Vissza kell fizetni, plusz a jegybanki alapkamat, és kész.
A Homár szomorúan értesült, hogy még mindig létezik Intrum Justitia, és ezúttal az OTP-vel szövetkeztek, hogy sosem volt tartozásokat hajtsanak be. Kitartás minden szenvedő fogyasztónak, már nem tart soká a bankterrror, csak ki kell várni, amíg a görögök fellázadnak, és az…..
rourke1 2012.02.29 04:53:47
@csicskatroll:
A tartozás soha nem évül el, csak a behajtási kényszer.
Néhány belvárosi kerületben az is elterjedt módszer, hogy befektetők felvásárolják a nagyobb területű lakásokat, többségbe kerülnek a társasházban, irreálisan megemelik a közös költséget, majd a fizetni nem tudó szegényebb lakók lakását árverés útján…..
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..