Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antoninus Pius

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitéz budapesti Bencsik András ismét nagyot alkotott a haza védelmében. Nyílt levelet fogalmazott, amelyet alá is íratott számos ismert jobboldali-konzervatív értelmiségivel, Bayer Zsolttól Huth Gergelyen át nem tudom, hogy meddig, a csuda fogja végigolvasni.  Ezt a nyílt…..
Vastagbőr Végzés 2013.03.23 15:02:00
A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal legfőbb célkitűzése: "A magas színvonalú szakértői tevékenységünkkel hatékonyan hozzá szeretnénk járulni a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek egészségügyi, szociális és foglalkozási rehabilitációjához…..
Antoninus Pius 2013.03.24 06:43:32
@Roltii: "Kicsit tele van tulzasokkal, mert a tortenet kb annyi, hogy kellett egy felulvizsgalat (szinte mindenki ismer legalabb egy kamu rokkantat, hgyhogy szvsz meg jogos is).
Elmentek, voltak orok, mondjuk elso szora megcsinaltak mindent, megvolt a felulvizsgalat, majd meg egy szoba, aztan lehetett hazamenni. A tortenet kb ennyi, csak kiszinezve izgalmasabb..."

- Te ezt honnét tudod majomecet? Fő Mengele vagy ott, vagy ritka buta biztonsági őr, akinek amúgy hat árnyéka van? Hmm?
Proszektúra Rosszcsontok 2013.03.22 09:22:27
Ez a német köztelevízióban óvodáskorúaknak mutogatott animációs filmecske beláthatatlan távlatokat jelent. Új dimenziókat nyit a politikai kommunikáció terén is. Bizony, jobb, ha már a hároméveseket is bevonjuk az ideológiai küzdelmekbe, hadd tájékozódnak ők is a világ…..
Antoninus Pius 2013.03.23 08:09:21
@Puskát kellett volna hozni: "Biztos sok német pisis nézi a közszolgálatit (amúgy melyiket?). Kéne csinálni a magyar gyerkőcöknek egyet a német multik náci kötődéséről, csak úgy viccből..."

-Úgy emlékszem a rajzfilmen sem Orbán és úgy általában a Fidesz maffiakötődéseiről volt szó, hanem a demokrácia magyarországi leépítéséről!
Antoninus Pius 2013.03.23 08:11:11
@pocakos focista: Szerintem kicsit sem zavarná. Sőt..(:
Antoninus Pius 2013.03.23 08:18:41
@ősbölény: Osztom!
Tegnap megköttetett az első nagy deal. Schmuck Andor, Bárándyék, meg még pár volt szoci politikus egyeztettek egymással arról, hogy milyen országot szeretnének. Ez lehet, hogy egy lépés Orbán leváltása felé, de nem lépés a magyar demokrácia újrateremtése…..
Antoninus Pius 2013.01.03 20:31:33
@kennyking:
"Vajon mi az oka, hogy kétharmada lett a fidesznek? vajon mi az oka, hogy még mindig nem akar a többség szoci hatalmat? "

A fidesznek soha nem volt kétharmada! Attól sem lesz, hogy ezt naponta 100x gépiesen, agymosottként mantrázzátok. A válaztásra jogosultak 30valahány %-nak az 50valahány %-a, csak a ti fejetekben kétharmad..
Mozgalmas év áll mögöttünk. Kígyót-békát lehet kiálltani a kedves kétharmadra, de az biztosan nem mondható el róluk amit Gyurcsány Ferenc a saját kormányáról állapított meg azon az emlékezetes öszödi délutánon. A Fidesz nem csak úgy csinált mintha, hanem valóban…..
Antoninus Pius 2013.01.02 09:29:23
@felcsutisuttyo:
"Meglepődött Kövérné??????"

Miért? Ráugrott a tarka bika?
Idén volt éppen tíz éve, hogy Kövér László arra buzdította a fideszes sikerpropagandában kétkedőket, hogy járjanak elöl jó példával, menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat. "És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük…..
Antoninus Pius 2012.12.31 08:48:49
@Baldrick68:

"Azért vicces dolog hogy olvasni sem tudsz, de azért osztod az észt :-)"

- Ne bántsd azokat, akik osztják az észt, mert ők a világ leg önzetlenebb emberei!
Abból adnak, amiből nekik ís kevés van!(:
1000 leütés Orbán a magasban 2012.12.26 07:38:47
"Csak rajtad áll, elfogadod-e." - mondja a miniszterelnök, és ha valaki a Fideszre gondol, igaza van. Ő ugyan Krisztusról beszél, de a mai politikai klímában elhanyagolható a különbség, a dolgok összefüggenek. Krisztus is a Fidesszel lenne. Mindkettő funkciója a megváltás.…..
Antoninus Pius 2012.12.26 21:18:32
@Kocsis Máté: Kell is neked, hogy észhez térj,agymosott...
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
Antoninus Pius 2012.09.10 15:10:27
@Kivlov: Jobb egy elmebeteg ámokfutása alatt senyvedni, igaz? Ostoba!
A Bajnai-féle alapítvány tanulmánya szerint kisebb csoda kellene Orbán legyőzéséhez. Tamás Gáspár Miklós egyenesen úgy látja, 2024-ig sem lesz igazi kihívója a Fidesznek. Legújabban pedig - a szocialista tábor teljes reményvesztettségéről tanúskodva - még az is felmerült: a…..
Ez időről időre előjön, jellemzően olyankor, amikor éppen pont benne vagyunk valamiben, valaminek a sűrűjében, ami hogy is mondjam csak finoman, nem annyira nutellahangsúlyos, mint amennyire barna. Emlékeim szerint legutóbb valami közgazdász összeröffenésen jelent meg és akkor is…..
"Az én filozófiám szerint az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Ha van erő, van összefogás, ha nincs erő, nincs összefogás. Ez nem minden országban van így, de ilyen félázsiai származékoknál, mint mi vagyunk, ez így működik" – válaszolt Demján…..
Ma két kiváló mondatott mondott Orbán Viktor, olyanokat, amelyek kicsit átalakítják azt, amit Orbán demokrácia-felfogásáról gondoltunk eddig. Már nincs centrális erőtér, a demokrácia nem a jólét forrása, hanem egy módszer az erő kifejezésére, amely elhozza a Kánaánt.…..
Antoninus Pius 2012.07.26 22:58:34
@Disintegrator Rising: "orbán nem szenved antiszociális személyiségzavarban, ahogy te sem vagy pszichológus. ez remélem világos neked is. "

Hanem, miben szenved? Mondd ki bátran, amit egyébként mindenki tud. Megdöbbentő nemde, hogy egy ilyen ember "irányítja" ezt az országot, akármilyen jó is az a Grazi magánklinika..
Antoninus Pius 2012.07.27 08:34:12
@Disintegrator Rising: "szerintem semmiben, ami rólad nem biztos hogy szintén elmondható :) "

Ejnye Viktorka, ennyire fáj az igazság? (:
Lehet támogatni és ellenezni az atomenergiát, de amit az MVM és a magyar kormány a médiában elkövet Paks-ügyben, az már több mint nevetséges. Az év elején érkezett Nyerges Attila a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba, Németh Lászlóné tanácsaójaként. Róla azt kell tudni, hogy…..
Antoninus Pius 2012.07.16 09:51:00
@molnibalage: JÓ, nem mindenki, és ez változtat a veszélyein, kedves Molnár Balázs?(:
Úgy gondolom, teljesen mindegy, ki mit ír, neked mindenki balfasz. Te így látod, mások pedig amúgy. Nem ez a normális? Vagy mindenki boruljon térdre, mert böffentett @molnibalage?
Antoninus Pius 2012.07.16 09:56:58
@molnibalage: Elhiheted nekem, hogy siklóernyősként mást sem látok, mint szél és egyéb térképeket.(:
Antoninus Pius 2012.07.16 10:00:38
@molnibalage: "Kisfiam, amíg négy alapművelet meghaladja a képességeidet..."

Figyelj, te önelégült, önimádó pöcs! A te kisfiad a kankutya, nem pedig én.
A kormányzó szociálliberális szövetség (USL) elsöprő győzelmét hozta a hétvégi helyhatósági választás Romániában. Az USL a szavazatok több mint felét söpörhette be, 35 százalékot verve a második helyezett Demokrata-Liberális Pártra. A korábbi pozícióit nagyjából…..
Antoninus Pius 2012.06.12 18:50:45
@Hutyibetyár:

"Olyan nincs hogy Erdélyi ember, mint homogén massza, pont ez a lényeg. Ezt csak ti gondoljátok nagypofájú barmok..."

-Ezek szerint tényleg igaz, hogy csak birkák, farkasok, medvék, vámpírok, meg yetik laknak ott? Jéé..
Antoninus Pius 2012.06.13 09:06:39
@kidon: Kedves kidon! Mivel írásom reakció volt egy másikra, bizonyára észrevetted, hogy némi iróniával íródott! Magam tökéletesen egyetértek azokkal a dolgokkal, amiket leírtál, úgy érzem minden szava igaz, egészen az én "droidságom" feszegetéséig. Kevesen vannak e szép hazában, de talán határon túl is, kik nálam jobban gyűlölik a fideszt, az egyének, a családok, a magyarság megosztóit és megnyomorítóit! Ez talán az általad kritizált írásomat megelőzőben tisztán tükröződik..(:
Kicsit talán még korai erről elmélkedni, mert nem hiszem, hogy Orbán Viktor a közeljövőben a visszavonulását tervezné, - esetleg egy csúfos választási vereség után - és a hosszútávú előrejelzésekbe egyébként is csúnyán belerondíthatnak az előre nem látható, váratlan…..
Pénzkérdés Füstadó a Széllben 2012.05.17 10:22:00
A mindenkori kormányok adókivetési kényszereiktől vezérelve  szeretnek olyan tételekre lőni, amelyek valójában nincsenek is. A legújabb ötlet az ingatlanok árnövekedésének megadóztatása. Vajon elolvastak előtte bármit is a jelenkori ingatlanpiaci trendekről? Pedig a…..
..
Antoninus Pius 2012.05.10 07:29:38
@popocatepetl: Még mindíg rém egyszerű és buta vagy, mint a vulkán, aminek a nevét viseled.
Jelen történelmünket két fordulat alakította ki. Az elsőről sokat írtak: arról, hogy a Fidesz 1993 körül átment a jobboldalra, és ott meghatározó párt lett. A részletekről keveset tudunk, jól működik a fideszes hallgatás fala. De a tény közismert. A másik fordulatot Orbán…..
Antoninus Pius 2012.05.07 17:12:52
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):

"Ezt a blogot személyesen Török Zsolt, az MSZP legundorítóbb faszkalapja írja."

Nahát, milyen szép szószedet egy KME- től..
Antoninus Pius 2012.05.07 17:24:04
@Hány rokkantnak kell még meghalnia Orbán miatt?:

"Sunyi egy aljas szemét vagy O. Viktor!"

Ez nem igaz így, szó szerint. Nem aljas ő, nem szemét, egyszerűen beteg. Mostanság sokat jár keletre, tudod, Graz pedig nyugatra esik, így elkerüli a pszichiáterét..
Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Nincs baj, budaigyula ébren vár. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Több, mint ami a mesében elő van írva!(via) Miről ismered föl a fidesz…..
Antoninus Pius 2012.04.27 09:55:51
@Dr. simonmondja.:
"Mostmár van egy olyan érzésem, hogy aki még lelkes fidesznyik,
az mind Orbánék szapora nemzetségébe tartozik."

-Ez teljesen természetes, hisz' minden cigány tesónak hívja a többit..
Gerinctelen dolognak tartom, ha valaki az általa okozott karambol után a felelősséget nem vállalva elhagyja a helyszínt. Ezen a tényen az sem változtat, hogy Gáspár autója nem sérült meg nagyon, bár szerintem egy lökhárító javítás sem olcsó egy fiatalabb (ha jól látom)…..
Antoninus Pius 2012.04.22 10:00:11
@FDToth: "Sokan, sok esetben nem is tudják, hogy ők lennének a hibásak, mert a közelekdők KRESz tudása eléggé hiányos...
legjobb példa erre városban, 70 maxnál jelzem (bal index) a belső sávban 60-nal haladónak h mennék erre befékez és mutogat, majd mikor mellé érek kiabál h hova sietek..."

-Bocs', de ez nem a legjobb példa mások KRESZ tudásbeli hiányosságainak az ecsetelésére. Amit leírtál, az pontosan a te hiányosságaid emeli ki!
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
Antoninus Pius 2012.04.18 11:05:31
@Disintegrator Rising: "tudom, szerinted szemkilövetni erkölcsösebb."

A rendőrség, a mindenkori hatalom erőszak szervezete, a mindenkor hatalmon lévőket védi.
Rövidesen megtudod, hogy a grazi pszichotuningolt szemkilövető-e, amikor őt védi majd a rendőrség az utcán.
Elárulom neked, mindenkit lelövetne, mindenkiét kilövetné, csak ő maradjon hatalmon.
Fotó: Kalló Bea Hiába bukik meg a Fidesz hajléktalanpolitikája mind az emberség, mind a jog minden szintjén, az erőszakra és szigorításra épülő, az emberi jogokat semmibe vevő, az együttélés szabályainak hamis mítosza mögé bújó kormánypárti…..
Antoninus Pius 2012.04.09 17:42:26
@midnight coder: "Senki nem akadályoz meg téged hogy befogadj akár egyet is. Ha az itteni sok demagóg csak egyet-egyet befogadna, mindjárt megoldódna a gond. Vagy mondjuk lehetne adakozni pár tízezer forintot a hajléktalanokért közalapítványnak, ha annyira érdekel a sorsuk. Nem a más farkával kell a csalánt verni, hogy fogjuk meg és vigyétek."

Butababa! Egyáltalán nem a befogadásukról van szó. Ami pedig az adakozást illeti, magam már sokszor megtettem, s megteszem ezután is! Ajánlom neked is! Az utolsó mondatod pedig tipikusan rád és a hozzád hasonló sötét lelkű, nem, inkább lelketlen patkányokra vonatkozik.
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
Antoninus Pius 2012.04.03 07:48:33
@Behajtó70: "Te mit nézel? Egész reggel a maszop/ elem-P /DK "jeles" képviselői osztják az észt az M1-en. Pedig csak parlamenti arányukban volna helyes szerepeltetni őket (parlamenti arány=műsoridő %)!"

-Hát persze, mert a fidesznyikek nem mentek el! Apu megtiltotta a nyilatkozást, meg a szereplést..
Antoninus Pius 2012.04.03 08:01:06
@mobilus: uBorkai, győri Fideszes polgármester a góré a MOB-ban. Mire számítottál?(: