Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paxillus atrotomentosus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sűrűn benőtt fiatal erdőben a kikorhadt és kivágott fák környéke rettenő sok érdekes gombát hozott meglepetésként. Ezelőtt főleg erdei útjaim során főleg a hagyományosan, magyar erdőkben gyakrabban megtalálható fajokkal találkoztam, így mint a különböző színű és…..
Szólok előre: nem fogom megválaszolni ezt a kérdést. Sőt nem is nyilvánítok itt politikai véleményt. (Aki nem hülye, a sorok közül úgyis kiolvashatja a nézeteimet.) Amiről írok, az egy jelenség, amely meglehetősen régi keletű, de mintha új formában bukkanna fel napjainkban. A…..
Paxillus atrotomentosus 2012.10.29 14:55:06
Azt, hogy kicsit értelmesebben arra értettem, amikor javítottam a saját mondatomat, ugyanis kihagytam belőle pár szót, tehát nem Önnek szólt.

Én úgy tekintem a dolgot, hogy kapott kétharmados felhatalmazást, amit a korábban a mindenki által elfogadott választási törvény sajátosságai' lehetőséggként megteremtettek.

Ezek után ha megváltoztat törvényeket úgy, ahogy akarta teljesen törvényesen. Aki ezt nehezményezi, teheti, de a törvényességet nem vonhatja kétségbe.

Egy ilyen súlyú változás nyilván jár érdeksérelemmel. Én senkinek nem kívánom, hogy ezért rosszabbul éljen és az egykulcsosról lehet vitatkozni, de Magyrországon nincs középosztály.

Ha nem is lesz, akkor lassan Brazilia lesz a minta.

A baloldal 50-nél több évig kormányzott' Magyarországon. Tönkre tett egy hatékony agrárállamot, létrehozott egy versenyképtelen ipart, miközben a vidékieket városokba kényszerítette. Adósságmilliárdokat tett a mi és gyermekeink nyakába.

Romhalmazzá vált minden, miközben "hazudtak" reggel , délben és este, miközben úgy csináltak mintha kormányoztak volna.

Itt a fundamentumnak kellett változni, mert egyébként még remény sem lenne semmire.

Nem várom el, hogy elfogadja, ahogyan gondolkodom.
Nyilván nem fogunk egyetérteni, de ez nem gond. Csak ha ennyi tisztességet megadunk egymásnak, akkor ennyi jár Magyarország miniszterelnökének is, bárki is az, és bármikor. Az ilyen cikkek meg mennek oda, ahova valók.

Üdv P.
( Elnézést a terjedelemért)
Magyarország kész az "előfeltételek nélküli" tárgyalásra az IMF és az EU szakértőivel.             Gomba karikatúrái a Facebookon.   További karikatúrák: www.fungie.hu     ..