Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azatvert

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
azatvert 2011.12.26 21:55:07
@atpijkamo: mit ne ? Nem én írtam nem látod? Csak beidéztem egy kommentet! Mert a tisztelt Lajos úr kiemelt egy szemét kommentet amit nem is nekem írtak. De ezt neki írták és még sok mást is. De ő korrekt nem igaz? És én vagyok a hisztis kurva!
azatvert 2011.12.26 23:13:53
@atpijkamo: Én nem vagyok ideges, és ismét leírnám ha nem lenne világos, nem én cigányoztam le, mivel nem is láttam, tehát nem tudom, hogy az-e. De ő egy olyan kommentet idézett,ami meg az én női mivoltomat sérti. Az nem baj? Neked is Szép Karit de már mindjárt vége:-(
azatvert 2011.12.26 23:15:39
@agresszív kismalac: neked nem, mert nyilván nem volt velük dolgod. Engedtessék meg azoknak akiknek véleményük van azt le is írják.
Mutti és barátnője szerint amikor a Barát Taxinál fél orája nem sikerül egy előre kifizetett reptéri transzfert megoldani, ordibálással és bunkóskodással ütik el az időt az operátorok. A történet vélhetően az előrefizetésen bukott el, többet ilyet ne csináljanak:A mai napon…..
azatvert 2011.12.23 17:01:18
@atpijkamo_: mert előre kérik azért ....
azatvert 2011.12.23 17:07:54
@klarky: igen régen létezett egy mikróbusz ott is oda-vissza ki kellett fizetni a viteldíjat. De az a MALÉV tulajdonában volt, megbízható, pontos és kényelmes volt. Igen ám, de az is megszűnt, illetve a MALÉV eladta egy maszek cégnek akik csillagászati összeget kérnek az utaztatásért. A másik: nem véletlen, hogy a FŐTAXI nyerte el a trendet.. ők a legdrágábbak. Én mielőtt döntöttem, hogy kivel utazom/ sajnos rosszúl / az összes taxi társaságot felhívtam. Tehát innen tudom, hogy a FŐTAXI mondta a legmagasabb árat és az összes ismert régi taxi cég szintén nagyon drágán utaztat. Ja és ami a transzfert illeti...minden taxi cég előre kifizetteti az oda -vissza utat, mert így valamivel olcsóbb.

Egész egyszerűen nem értem, akik itt kommentelgetnek és írják a sok baromságot, valóban nem utaztak még repülővel Budapestről?
azatvert 2011.12.23 17:13:27
@atpijkamo: olvasd el a kommentjeimet és aztán írogass.