Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeonSilver

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Lopnak a kórházban 2012.03.26 08:59:00
Tisztelt Cím! Olvastam a blogját, amiben leírták, hogy a kórházban meglopták az édesanyját.Hasonló dolgot kívánok megosztani most én is.Édesanyám a berettyóújfalui kórházban feküdt pár évvel ezelőtt. Nem emlékszem pontosan, hogy mennyi pénz volt nála de emlékezetem…..
Létezik a FB-on egy csoportunk , a Nővérszoba. Megkértem múltkor - a túlnyomórészt lányokból álló - "maroknyi" csoportunkat, hogy tegyen egy próbát, és üsse be a google képkeresőjébe azt a szót, hogy NŐVÉR. Tudniillik én megtettem (képet kerestem az…..
Nővér vagyok... Szegény ápoló 2012.02.10 20:19:00
Az ápolás egyidős az emberiséggel. Ezt bátran kijelenthetjük. El tudom képzelni azt a helyzetet, amikor a kardfogú megsebesítette a neandervölgyi embert, a társa betekerte a vérző sebet a lenyúzott állatbőrrel, hogy elállítsa a vérzést. Az időszámítás előtt az ápolás és…..
LeonSilver 2012.02.11 12:33:21
@Mrs.Columbo: Én egy súlyos betegség miatt viszonylag sokat voltam kórházban (1 hónap intenzív + 2 hónap sebészet és még 9 hónap kezelésre járkálás). Amellett, hogy az életemet köszönhetem az egészségügyi dolgozóknak (azért írtam így, mert még a takarítónak is köszönettel tartozom, hogy reggelente megállt és beszélgetett velem) olyan embereket ismertem meg, akik előtt csak fejet tudok hajtani. Kurva érdekes, hogy engem nem bántottak, nem hagytak ott sehol, nem beszéltek velem úgy, mint egy darab szarral. Talán mert én sem beszéltem velük úgy, mintha a seggemből rángattam volna elő őket. Tudod amilyen a mosdó...
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
LeonSilver 2012.02.07 20:58:23
@Junction:
Intézkedő rendőr:Uraim,mégis miért hajtottak a Balaton jegére?
Rongyrázó tahók: Emúttnyócév!

;)
LeonSilver 2012.02.07 21:39:50
@kitiltott, de seráfütty: Váááááá, de jók!
A férjem hívta fel a figyelmemet arra, hogy február negyedikén ünneplik a Rákellenességet szerte a világon.A rádióból értesült a hírről a mélységesen szomorú riportertől, aki joggal kérdezte, hogy miért nem a BOLDOGSÁG világnapjáról beszélgetünk inkább.Erről…..
Többször feltettem magamnak a kérdéseket:Hogyan kell könyvet írni?Hogyan kell jó könyvet írni?Egyáltalán honnan ez a késztetés, hogy könyvet írjak?  Van-e értelme a könyvírásnak az internet világában? Hisz' teljesen eltűnt az írógép kattogása, ismeretlen a…..
  A friss Demokrata hosszú elemzésben foglalkozik Schmitt Pál kisdoktorijával. A Tarts ki, Elnök úr! címből sejthető, milyen következtetésre jut írásában Hernádi Zsuzsa, aki ekként foglalja össze megállapításait: „A Demokrata az ügy kirobbanása kapcsán azon…..
Végre egy őszinte képviselő, aki vagyonbevallásában nem hagyja üresen az ajándékozási rovatot. (A 386 országgyűlési képviselőből jó ha tíz követője van.) A bonyhádi fideszes Potápi Árpád bevallja, hogy kapott 5 üveg bort 10 ezer forint értékben, 3 üveg pálinkát 2 ezer…..
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
LeonSilver 2012.01.23 17:41:27
@Szittyakürt: Mert nem tudná elolvasni a sok újmagyar, azé. :D
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Nővér vagyok... "Vak" Juventus 2011.12.23 10:56:00
Szeretem a Juventus Rádiót, mert az én korosztályom zenéjét játssza. Utálom a Juventus Rádiót, mert azt hiszi némely "felvilágosulatlan" műsorvezetője, hogy az emberek hétfőtől-péntekig, nyolctól-négyig dolgoznak.Csütörtökön a reggeli műsorban már elkezdik mondani…..