Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VonalZoo

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1952. Riporterek és fotósok figyelnek egy atomrobbantást a nevadai kísérleti telep közelében ..
Rendhagyó hét közbeni - április elsejei - Napi érdekes, kizárólag fanatikusoknak! 1900. "Net fix and chill"..
Októberben lesz 100 éve, hogy a magyar közigazgatás kivonult az ország egyetlen igazi kikötőjéből, Fiuméből. Fiume, vagy horvát nevén Rijeka, különleges helyet foglal el a magyar történelemben. Egy eltűnt világ emlékét hordozza: a magyar tengeri világét...
Egy váratlanul feltárult időkapun keresztül a Ritkán látható történelem egy 2038-ban megjelenő Napi érdekesét mentettem le hogy már ma megnézhessétek... :) Ezek mennek majd a jövőben. HIHETETLEN! Viccet félretéve: válogatás közelmúltunk érdekes eseményeiből. 1997. június 30. éjfél. A britek…..
VonalZoo 2018.04.22 16:56:34
@Online Távmunkás: Clinton koszovói látogatása idején miért kellett mesterlövész Szkopjéban?
Nah, ilyen a jó mesterlövész! :)
1905. Befogadott bevándorlók az Ellis-szigeten a kompra várakoznak, ami New Yorkba szállítja őket  ..
1885. Ulysses S. Grant polgárháborús tábornok, majd az Egyesült Államok 18. elnöke a verandáján olvas. Az 1885 tavaszán készült fotó valószínűsíthetően az utolsó ami róla készült, az év júliusában elhunyt..
„ Már megint mire ment el az a sok pénz? ” „ Hogyan spóroljak többet? ”–  Találta már magát ilyen helyzetben? Meglepő dolgokra tudunk pénzt kiadni a mindennapokban, olyan apróságokra, amik elsőre fel sem tűnnek. Pedig sokszor az ember orra előtt van a megoldás, amivel…..
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
VonalZoo 2010.04.03 10:11:13
@laceesan: Igazság szerint én már 2009-ben, sőt 2008-ban is olvastam, hogy az az év az ebook-olvasók éve lesz... :)
Amíg nincs még egy e-ink gyártó, nem lesz robbanás, bár szép lassan csökkennek az árak
VonalZoo 2016.11.17 21:27:41
@VonalZoo: (Vagy nem... Paperwhite-nál ugyanúgy átdob a .com-ra, mint eddig, és akkor jöhet az ÁFA, vám, meg szállítási költség)
1922. USA. Szórólapozni induló légi Ku-Klux-Klan tagok. A horogkereszt nem náci szimbólum még, itt a jószerencse jele a repülőn...
  Feladatmegoldások   Az alábbiakban számos makrót fogok bemutatni. A lista nem teljes, hiszen eddig olyan feladatokat oldottam meg, amiket saját magam fontosnak tartottam. Semmi sem lehet tökéletes, a makrók sem azok. Ezek „robotok”, mindig mindent pontosan ugyanúgy…..
Mi az eredeti neve? Mikor született? Művésznevek.     Al Bano - Albano Carrisi (1943)Agárdy Gábor - Gabriel Arkalijan (1929-2006)Ágai Karola - Staud Karola (1927-2010)Alfonzó - Markstein (később Markos) József (1912-1987)Alice Cooper - Vincent Damon Furnier (1948)Andor Éva - Prácser Éva…..
Mint arról már egyszer megemlékeztem, Hanna egyedülállóan progresszíven áll az egész e-kiadás, e-könyv kérdéskörhöz. Ezúttal sikerült egy kicsit megint előrébb lépni, azon a bizonyos új világba vezető úton. Egyszerűen letölthetővé tett az életművéből egy korábbi…..
VonalZoo 2010.10.19 05:40:06
@Komavary: A Dacváros már nem elérhető :(
E-könyv olvasók Pocketbook 302 2010.10.18 01:00:00
Néhány héttel ezelőtt jelent meg a hazai web-boltokban a kevésbé neves távol-keletinek tűnő, valójában ukrán gyártó terméke. Íme a teszt, a szokásos részletességgel, hideggel és meleggel egyaránt. Itt erre a képre NAGYON nem vagyok büszke, elnézést a minőségért.A…..
VonalZoo 2010.10.18 09:40:25
@Professzore: Igen, ilyesmire gondoltam én is, mert pl. a gyógyszerésznél még régi árban van.
Ettől függetlenül így végül is a második legjobb árban van, üzletből, kipróbálható, számlával, garanciával.
És nem rossz kütyü az sem.
A Homáron keresztül Ágnestől is értesültem a lenti esetről, Bence pedig közvetlenül nekem írta meg a sztorit még nagyobb részletességgel, úgyhogy az ő levelét olvashatjátok alább. Ha anyagi kárral járó balesetet sikerült kifognotok, sose hagyjátok, hogy rádumáljon a vétkes…..
A piac gyorsulása indokolttá tette a gyakoribb ráncfelvarrást. Ezeket a frissítéseket a cím átírásával (egyúttal a poszt dátumának módosításával és jelzésével) jelölöm, a változásokat a cikkben sárgával emelem ki.Bő fél év telt el a poszt eredeti közzététele (2010.…..
Szeretnél kilométer alapon fizetni az autópályáért? Elsőre ésszerűnek tűnik, de hidd el: rohadt drága lenne. Vélemények az azonos című írásunkról...
Volt valaha pár évvel ezelőtt egy kompánia, akik ügyesen ötvözték a nyugati technológiaszeretetet a keleti, khmm, szerzői jogi liberalizmussal, és valami döbbenetesen jó mp3 lejátszókat csináltak. Mostanra kicsit módosult a valamikor példaértékű ár/érték-arány, szebb, de…..
VonalZoo 2010.03.31 15:44:30
@Rencee: Tegnap óta 1.71-es a legújabb, de nem minenkinek érdemes frissíteni, főleg képkezelést, képregényt javítottak.
A szótárt egyszerű telepíteni: be rakod a root könyvtárba a kicsomagolt két .ms fájlt, és kész.Ezután olvasás közben a search gombra nem a szövegben fog keresni, hanem a szótárban. De még csak angol-koreai szótár van.
VonalZoo 2010.04.02 13:49:29
@Rencee: Szerintem azért koreai szótár van hozzá, mert ott gyártják ;-)
Összegyűlt egy rakás elbaltázott leértékeléseket leleplező fotó, ami nem csoda hiszen a karácsony miatt hiperaktívak a fogyasztók. Olvasóink örök szerelme pedig a BKV-gyalázás mellett a leértékelésvadászat. Mai első vadunk a Vodafone: Ezt a képet ma délután csináltam a…..
Rengeteg hipermarketes sztorit futtatunk, de a posztok jó része azért olyan, gyakran vicces "átverés", ahol azért tudja az ember is meg a rák is, hogy nyilván nem szándékos konspirációról, hanem figyelmetlenségről, egy mamutszervezet bénázásáról van szó. Ez az eset…..
Miközben Amerikában már az érintőkijelzővel és háttérvilágítással felszerelt Sony PRS-700 hódít, idősebb testvére, a PRS-505 nemrég megérkezett az Egyesült Királyságba, és március 11-től már Németországban is kapható. A fogyasztói ára 299 euro lett, ami a kintihez…..
Isti szüleit augusztus 20.-án szivatta meg a Volán. Az utolsó budapesti járat pont akkor ért a kiskunlacházi megállóba, amikor egy helyi járat parkolt ott, úgyhogy a sofőr úgy gondolta, hogy elég lesz oda egy busz is: A következő levelet ugyan elküldtem a volánnak is, de…..
Június 16-tól életbe lép az iskolaszüneti menetrend a BKV-nál, derül ki a cég közleményéből. Ez mondjuk nem is olyan meglepő, mert valóban most kezdődik a nyári vakáció. Az ugyan nem igaz, amit a cég állít, hogy „A menetrend változása kisebb-nagyobb mértékben…..
A nem szabvány üvegeket sosem fogadta el az üvegvisszaváltó, azokat most már jóérzésű ember a szelektívbe hajítja, de olyat még nem hallottunk, hogy a címke miatt ne vennék be az egyébként eukonform palackot. Aki tud valami közelebbit, szóljon nekünk, addig  lövöldözünk…..