Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasas44

13 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2013.03.01 09:30:00
A CW elkaszálta a most éppen ötödik évadában járó 90210-t, egészen pontosan öt évaddal később, mint kellett volna. A készítőknek időben szóltak, szóval megfelelő lezárást kap a történet, ami eleve nem a cliffhangerekről volt híres. A Duck Dynasty című reality…..
Jön az új csatornák harca. Már most sokat lehet tudni a két újonnan induló csatornáról az RTL2-ről és a SuperTV2-ről. Milyen műsorokat, sorozatokat indítanak? Mi a céljuk? Mikor indulnak? Emellett még megannyi érdekes információt tudhatunk meg most. Kezdjük először is a…..
Összefoglaljuk mi minden érdekes esemény zajlott ezen a nyáron a kábelpiacon. Mivel ebben az időszakban minden csatorna, főként az országos televíziók inkább visszavonulót fújnak, így  nagy lehetőségek tárháza is megnyílhatott pár kisebb kis-csatorna előtt, ha ügyesen…..
vasas44 2012.08.27 15:24:31
@Bunyip: A következő cikkben akkor írok összehasonlítást a csoportokról is (RTL, Sanoma stb.) , köszi a tippet. :)
Idén tavasszal megértük a Csillag Születik 4.évadját is. Újabb tehetségek jelentek meg a porondon, akik ismertekké váltak, vagy éppen estek le onnan, és már el is felejtették. Újdonsült zsűritagok borzolták a kedélyeket, és szóltak be a versenyzőknek. De mennyire volt sikeres…..
Az utóbbi időkben a Cool sikereit olvashattuk mindenhol a kábelcsatornák körében, de mostanra lecsúszott a vezető szerepről. A Viasat3 visszaszerezte az első helyet, amit leginkább az Éden Hotel 2. évadának köszönhet, ami nagyon magabiztos eredményeket hoz a rettenetesen kemény…..
Habár mindig csak kicsivel, de egyre kevesebben nézik a TV2 tehetségkutatójának új szériáját. A műsor még csak az elején van, de már most negatív tendencia figyelhető meg a nézettségét tekintve. Ezen a héten is szinte mindig az RTL nyert, de szombat este kisebb meglepetésként,…..
vasas44 2012.03.14 18:43:57
@Komment Elek-GD: Rendben :)
Az RTL Klub tavaszi műsorstruktúrája elképesztően nagy sikert aratott. A kereskedelmileg fontos 18-49 éves korosztályban a Megasztáron és a Grimmen kívül semmilyen TV2-es műsor nem nyert az RTL-el szemben. Az egy perc és nyersz, és a Legyen ön is Milliomos is jól…..
Valamelyest csökkent a Megasztár iránti érdeklődés, a fiatalok körében még pár százalékkal nyert a tehetségkutató, de teljes lakosságban kikapott a ValóVilág utolsó párbajától. Természetesen az RTL Klub nyerte a hetet, és a Marichuy - a szerelem diadala tényleg diadalokat…..
A TV2 fölényesen nyert péntek este, de vasárnap Hajdú Péter műsora a Frizbi csúnyán kikapott a ValóVilág szőke párbajától. Nagyon magabiztos a Tények a sávjában, és az új TV2-es sorozat a Grimm is jól kezdett. Hétfő estét az RTL Klub nyerte, a TV2 csak teljes lakosságban…..
A Viasat3 volt a legjobb a "kis csatornák" közül a múlt héten, 5,5 százalékos közönségaránnyal a 18-49 éves korosztályban. A Cool mindössze egy tizeddel maradt el tőle. A Film+ is kiemelkedett a héten, a 300 című filmmel aratta le a babérokat, ami a legnézettebb műsort…..
A múlt hetet is 6,2 százalékos közönségaránnyal a kereskedelmi célcsoportban a Cool nyerte, elég egyértelműen. Őt követi a Viasat3, és a Film+. A StoryTV nézettsége ellenben folyamatosan csökken, a saját gyártású műsorok ellenére is. Ha a szórakoztató csatornákat…..
A Cool TV egyre fontosabb szerepet tölt be a magyar médiaiparban, ez vitathatatlan. A csatorna nézettsége folyamatosan növekszik, és nagyon jó számokat hoz. Már a Viasat3-at is megelőzte. A Film+ is jól teljesít, és egyre nagyobb teret hódítanak a kisebb csatornák, amiket nem…..
  Most már biztosak lehetünk abban, hogy az RTL Klub vetélkedője hamarosan elindul. A héten a ValóVilágban is pont ugyanilyen játékot játszanak le, Sebestyén Balázs vezetésével, aki az új műsornak is a műsorvezetője lesz. De vajon melyik sávban indul a műsor, és milyen…..
A kereskedelmileg fontos 18-49 éves korosztályban esélye sem volt a TV2-nek, sőt még a Tények is nagyon kikapott. A teljes lakosság körében viszont nyert a TV2 hírműsora, de a filmekkel támadó csatornának így sem sikerült jól ez a hét.  Hétfőn délután a fiatalok körében…..
vasas44 2012.01.19 21:03:32
@APOSTOL - Szemben az árral.:
A hírműsorok tekintetében a helyzet az, hogy az egyik korosztályban az egyik, a másikban a másik a jobb, de mivel a reklámozók a kereskedelmileg fontos korosztályt tartják szem előtt, ezért a Tények áll rosszabbul, ami nem mindig volt így.
Én a VV5 mellett beváltnak tekintem a Barátok Köztöt, és a Fókuszt is, és természetes hogy van stabil közönségük, ezért buktak el a filmek.
vasas44 2012.01.19 18:33:26
@tapirwar: Igen ezzel én is egyetértek. Hétköznap az átlagemberek nem igazán érnek rá több óráig reklámokkal teletűzdelt már többször ismételt filmeket nézni. Aki akar az néz DVD-n újabb filmeket. Persze a TV2-től ez egy próbálkozás volt ami nagyon nem jött be, és ez várható is volt. Szerintem a sok hír és bulvár műsor közé jó lenne betenni valami vetélkedőt, vagy valami újdonságot, amivel nézőket szerezhetnek.
Ha már tegnap eleget örömködtünk a sikerekben, akkor következhetnek a legnagyobb bukások, amelyekből szintén találhatunk bőven példát a tavalyi adatokat vizsgálva. Casino, ÖsszeEsküvők, NekedValó és az Ezek megőrültek második évadának bukása emlékezetes marad a 2011-es…..
vasas44 2012.01.02 00:08:23
@Hirborze:Ahogy már az előbb leírtam: De ha más a műsor neve, akkor már az egy másik műsor :D Plusz a Magellán már régebben megszűnt, és ha egy hasonló műsor más díszlettel újra indul, az nem ugyanaz a műsor. Sőt, azt is vegyük számításba, hogy Aktív Extra nevű magazin már eddig is volt, mind a TV2-n, mind a Fem3-n.
vasas44 2012.01.02 11:22:17
@Hirborze: A Magellán átkeresztelésével végülis a műsor meg is szűnik, meg nem is, ez egy eldönthetetlen vita lenne, úgyhogy inkább ne menjünk bele, és igazad van. :)
@APOSTOL - Szemben az árral.: Igen volt, és szintén a filmek is fél nyolckor kezdődtek, ez változott volna, de a Magellán "megtartása", és átnevezése mellett döntöttek.
vasas44 2012.01.02 11:27:13
@APOSTOL - Szemben az árral.: Egyébként a műsor szerint ( pl.: tv.animare.hu/default.aspx?channel=3 )csak hétköznap lesz egyórás tények, hétvégén marad a félóra, persze még lehet, hogy ez is változik.