Regisztráció Blogot indítok
Adatok
traccsparty

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommentelők kértek, a kommentelők kapnak: így láttuk mi a VV7-et, szigorúan szubjektíven, szókimondón, magunkat nem visszafogva, de senkit nem derogálva, dehonesztálva, degradálva úgymond. Ennyi meg egy bambi. Zaphodbb Nem láttam minden VV szériát, így például az Aurelióssal…..
traccsparty 2015.03.05 09:18:07
@Corrosive substance:

szépen kérném, hogy a nők nevében ne követeld a nők szavazati jogának elvételét, amúgy más nevében se lenne túl sok veleje ilyesmit kérni,

és persze hajrá Fanni!

meg hajrá, Robin, Dóri, és igen valamilyen szinten még hajrá Denisz, ő is rám nőtt...

még néztem volna többet Vikcsuból éppen a problémái miatt, de őt sajnos eleve töltelékjátékosnak küldték be.
traccsparty 2015.03.05 18:56:03
@Bujumburi:

Megtisztellek a válaszommal, amit nyilván te is tudsz: Fannit valóban totál másképp látjuk, csak azért nem fejtem ki, hogy én hogyan, mert már túl sokszor megtettem, és unom, unom, unom, te ti nyugodtan ismételjétek magatokat a végtelenbe, ha nektek jólesik.

Puszi!
Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy…..
traccsparty 2015.03.03 21:11:37
@B.Betyár:

akkor az első VV Anonymus ülést megnyitom.

(nem voltam még AAA ülésen, de szerintem ott először bevallják az addikciót - láttam filmekben - és utána elmondják mennyi ideje tiszták...)

szóval akkor kezdem a szembenézéssel és bevallással:

Hígított Bambiagyú VV addikt vagyok,

már 2 napja tiszta.
traccsparty 2015.03.05 09:31:53
@traccsparty:

és négy napja tiszta
traccsparty 2015.03.05 18:44:31
@lukacstoncsi: felteszem az rtl-es videok között volt fenn, ott kell keresni, én már nem tudnám megtalálni, ez pár hete lehetett...

viszont itt van robinnal egy jó interjú:

www.youtube.com/watch?v=oED46Zbimpk
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
traccsparty 2015.03.01 22:56:13
@zorja:

örülök, hogy tévedtem, vagy nem, mert nem tudhatjuk, hogy sikerült e korábban egy hiba miatt (rés a pajzson) belenyúlni a rendszerbe vagy sem...
traccsparty 2015.03.01 23:02:44
@kamilla123:

remélem a vv8 még odébb van, mert azért ez nem kis elfoglaltság (addikció) és azért jobb volna, ha maradna időm másra... most egyszerre nehéz lejönni a vv-szerről, de szükséges is... még szerencse, hogy egy porcikám se kíván valami hígabb limcsit nézni, mint a VV... szóval az ÉH-t ezért meghagyom nektek, én a közelébe se megyek, nehogy horogra akadjak...
Eddig tartott VV Laci nagy menetelése, három párbaj és rengeteg vademberkedés után VV Dennis farka és VV Fanni pinája erősebbnek bizonyult VV Endina küzdelmével a magyar nyelvvel és VV Laci pampulaszájának biggyesztésével. Nem mondjuk, hogy mi megmondtuk, de igenis megmondtuk…..
traccsparty 2015.03.01 18:51:31
@Cérnahuszár:

nem merek reagálni érdemben, mert én még egy kerületben sem akarnék lakni Attilával, nemhogy,

amennyire lehet igyekszem nem elhúzni vele kapcsolatban a gátfalat, nehogy elkezdjen ömölni belőlem a...

viszont arra gondoltam, hogy játszhatnánk olyat ma a show alatt, hogy mindenki leírja, hogyha kapna egy lakatlan szigetet túlélésre, (mert mondjuk közeleg a föld felé egy asteroida, ami kis hazánkba fog pont becsapódni,

akkor az összes vv-kből mely lakókat hívná meg oda, ha tudná, hogy aztán már nem rúghat ki senkit...

én most elkezdek ezen gondolkozni.. pár óra múlva egy névsorral jelentkezem...

(előre megmondom, hogy ezen ne kelljen izgulnia senkinek, 1000%, hogy nem lesz rajta Attila)..
traccsparty 2015.03.01 18:53:05
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

nekem az is jó, ha Dórira szavaztál... még annak is tudnék örülni, ha ő nyerné meg, csak hát kicsi a valószínűsége...
traccsparty 2015.03.01 19:14:32
@jotekony koc:

"Vigye el egy gombvillam a kozepso heremet, ha nem a nyirsegi szatir nyer."

nálam ez a mondat a nyerő, de én ezt úgy ismerem, hogy áldjon meg egy középső herével a gömbvillám, ha nem a nyírségi gombóc nyer...

még a fellőtt pizsi is tetszik, amióta itt valaki kitalálta,

de most egyelőre lelövöm magam az alfabétagammába bevásárolni valami egészséges nasit, aztán csatlakozom az egyenes adáshoz...
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
traccsparty 2015.03.01 10:26:40
@Well...:

ja, de rákérdeztek Lacinál a BV -ben azt hiszem, bár lehet, hogy már Lilu, és azt mondta, ő eldugta az összes krétát, hogy senki se tudjon írni a falra, csak ő ha visszamegy, de aztán ezt az egy krétát odaadta Dennisznek, hogy tudjon írni a falra..
traccsparty 2015.03.01 10:32:38
@Kosztarika(Ilyen vagyok):

Nálad akadt be a nyelved a hátsódba, te szutyok, szakadj már rólam te kis ostoba IQ hiányos takonygóc!
traccsparty 2015.03.01 14:01:52
@Kosztarika(Ilyen vagyok):

sui generist cseszteted azzal hogy rasszozik, és te mit csinálsz? egy gusztustalan személyeskedő, kötözködő intrikus vagy, akit már többször kértem, hogy szálljon le rólam és ne vájkáljon ott amihez semmi köze az égegyadta világon, ezt a fajta sunyi személyeskedő, szarkeverő, intrikus fajtát vetem meg a legjobban a világon,

Hányszor kell elmondjam, hogy szállj le rólam és ne személyeskedj? milyen alapon nyúlkálsz?

Szállj ki végre a hátsómból a szutykos nyelveddel, hagyj békén!
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
traccsparty 2015.02.27 14:27:08
@lukacstoncsi:

Laci olyan nyugalommal ült ott, mint a korábbi két párbaja előtt, mintha tudná, hogy a hacker emberei majd rendesen megumbuldálják ezt a szavazást is, ahogy az eddigieket.

éjszakai online-ban is volt egy olyan elszólása a villapartiról, hogy garantált a belső-külső összeköttetés, úgyhogy nem csodálkoznék, ha erről a feltételezhetően bunda szavazósdiból is kiderülne utólag egykét érdekesség. Én már csak azt tekinteném bizonyítéknak, hogy ebben Laci nem sáros, ha nem nyerné meg a villát, de ha megnyeri, akkor felőlem mehet a kóterbe.
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
traccsparty 2015.02.27 11:06:46
@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK):

Szutykos a szád, bornírt az agyad te kis ostoba liba!
traccsparty 2015.02.27 11:28:34
@KOSZTARIKA(ILYEN VAGYOK):

Vakaródj le rólam, te szutyok!
traccsparty 2015.02.27 12:40:33
@Spitzbauer:

"Nem győzöm ismételni: HOLNAP, HAJRÁ DENISZ!!!"

Szóval mi is a legfőbb érdeme Lacinak, amivel emlékezetessé tette magát ebben a műsorban? Azon kívül, hogy mocskosul beszélt a nőkkel, és használta őket, még ki is takarította őket a villából, hármat is, sorban egymás után, az elsőt átverte, a másikat még jobban átverte, a harmadikkal büntetőtisztet játszott, szóval a lányok hátán mászott fel a "tutiba", ilyen mennyiségnél ez már minimum visszás..

Denisz hozzá képest (bár ütődött, félnótás, de) kéményseprő manó, akit ha nem is lehet feltétlenül imádni, de ha választanom kellene, hogy az éjszakai sötétjében két ház közül melyikbe kopogtassak be szállásért, biztos, hogy Deniszhez kopogtatnék be és nem Lacihoz... Denisz nem próbálna meg azonnal levágni, nem próbálna keresztapát játszani, csak simán adna szállást meg kosztot, Denisz nem egy nagy karakter, de pontosan lehet tudni miben lehet számítani rá és miben nem.
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
traccsparty 2015.02.25 15:08:11
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Ezt a Laci féle logikát, logikát sohasem fogom megérteni.

ismételjük át a közismert tényeket:

1. Laci nem vette fel a kék kendőt, pedig megtehette volna. és akkor nem kellett volna Edinával párbajoznia, nagy valószínűség szerint.

2. Robin tehette volna a jelet Fannira, nem tette.

Akkor itt most, hogy lehet valamit Fannira kenni, ami nem Fannin múlott?

Amúgy meg, amikor Robin kérdezte fannitól, hogy ő mit akar, akkor Fanni azt felelte neki, hogy tegyen amit ő jónak lát, ha kell megy párbajozni, bár ő Lacival szeretett volna.

Robin azért tette Lacira akkor a jelet, mert biztos volt abban, hogy Edina jön vissza Lacival szemben, és akkor neki Edina lehetett volna játszótársa a végéig, viszont féltette Fannitól, mert Fannit erősebbnek hitte.

Ezek után miért sulykolja a hülyeséget még mindig Laci?, illetve, hát persze, hogy azért, mert van aki még mindig megkajálja.
traccsparty 2015.02.25 19:31:03
@encek:

szia Encek!

Végre egy baráti arc!

A kommentelők között vannak olyanok, akik nem az adott témával, annak elemzésével foglalkoznak, hanem a személyeskedéssel, más kommentelők piszkálásával, értelmetlen kötözködéssel. Aztán csodálkoznak, hogy kiürül a hely, és csak egymással tudnak társalogni. "Nem értik".
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
traccsparty 2015.02.25 11:47:47
@Ditti82:

Szegény anyukádnak milyen mantrádat kellene unnia?

üdvözlöm!
traccsparty 2015.02.25 11:59:46
@Joe Bacsi:

De Fanni és Denisz épp hogy mind a ketten arról beszélnek, hogy majd kint meglátják mi lesz, szóval ez inkább egy barátság szex- szel történet, pont, hogy nem hazudnak szerelmet. elismerem, hogy Denisz nem egy nagy karakter, de nem is utálatos.

Ha holnap be kéne kopogtass valahová menedékért, kihez kopogtatnál be? A keresztapa típusú kapcsolatokat ápoló (majd én gondoskodok rólatok duma), büntetőmániás Lacihoz, vagy a Deniszhez, akiről tudod, hogy kapsz tőle egy szelet kenyeret és pokrócot?
traccsparty 2015.02.25 12:59:09
@henrik_:

Nem, nem ez hülyeség, nem fog szavazatokat veszteni, csak gondolom a fiatalabbja azt szeretné gondolni (még ha tudja is, hogy nem igaz), hogy amikor Robin kijön, akkor még egy szabad, kapható pasi lesz. Innen nyugtatom meg most a tízen- húszon éves lányokat, igen, Robin szabad lesz, most csak a felvidámítása és jó hangulat céljából utazik rá Anett, semmi sem fog történni közöttük, puszikákon meg édelgésen és egy iciripiciri tapin kívül.
  ..
traccsparty 2015.02.24 17:21:10
@monroe a kb hetedik Robin bubi:

akkor mi milyen relációban lennénk?

(jaj, költői kérdés, nem kell válaszolni)
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
traccsparty 2014.05.19 09:50:44
@beacska:

"de ennek ellenére, szerintem, nem volt rossz a casting, emberszerű emberek kerültek be"

- pont ezért szerettem én is, úgyhogy EKG minden fronton...
traccsparty 2014.05.19 09:54:28
@XO:

nem, nem volt benne taktika, sőt alaposan átverhető volt, lásd mit művelt vele a Tank, Iza bukásáért egyebek mellett az ő végtelen jóindulata felelős... nekem még az is belefér, hogy eredetileg Izát akarták nyertesnek, csak aztán...

szép hétfőt!
traccsparty 2014.05.19 15:10:26
@mézescsók:

Ma sajnos nincs se EKG, se MR, se CT köztünk....
Nem baj, holnap is van nap.
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
traccsparty 2014.05.11 17:14:34
traccsparty 2014.05.11 17:55:00
@XO: a postás másodszor is kísérletet tett.
hogyvolt VV5 - 1X96 2011.12.19 17:15:00
Na akkor az van, hogy azok a kommentelők, akik a Napoli-Romával savaztak tegnap, most szépen sorokba rendeződnek, a lábam elé hevernek és megbánják bűneiket. Ma kegyes hangulatban vagyok, és megbocsátok. Itt ragadom meg az alkalmat arra is, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik,…..
traccsparty 2011.12.27 13:10:25
@Brr:

Mivel Peti alig kap üzenetet, ebből azt gondolhatja vera, hogy nem túl népszerű odakinn, pedig ez lehet szimpla retek trükk, azt adnak be a játékosok, amit akarnak.

Viszont tény, hogy a közönséget se izgathat nagyon egy valóságshow veterán, játszott már eleget, és mivel Peti ígéretével ellentétben rátette a jelet, ezért elképzelhető Vera őt viszi, már ha túl tette magát rajta és nem akar pont neki bizonyítani.

Petivel szemben visszajöhet Vera, és akkor Peti haverja is menni fog nem sokkal később..
traccsparty 2011.12.27 13:19:52
@girbeguba:

Verát sajnálom, szörnyen el van rongálódva már, jól megzúzta az élet, és ennél már csak rosszabb jöhet neki, viszont kibírni nem hiszem, hogy kibírnám, ha együtt kellene élni vele, Petit ezzel szemben nem kell sajnálni, megáll a lábán, ugyanakkor elképesztően amorális, viszont ki lehet bírni..

Nincs jó megoldás, de ha Vera tud józanul gondolkozni a visszajövetele érdekében, akkor Petit viszi, igaz, nem tudjuk retek kft. mit akar, elképzelhető, hogy már nincs szükségük belső összekötőre és elengedik Peti kezét.
traccsparty 2011.12.27 13:28:38
@Brr:

szia, van új éjszakai link? ideírnád? köszi!