Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cd1

0 bejegyzést írt és 559 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus az Empoli és az Inter ellen két meccsen egy pontot hozott, így a tabella alsó régiójában elhelyezkedő Udinese ellen Massimiliano Allegri fiainak győzelemre volt szükségük, ám ez sajnos nem jött össze, bár a Juventus rengeteg helyzetet kialakított, érvényes gólt nem tudott szerezni. Az…..
cd1 2024.02.13 07:31:34
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus kész gesztusértékű szerződéshosszabbítással magához láncolni Kenan Yıldızt, és a vezetőség a jövő kulcsfigurájának tekinti a török játékost, aki jelenleg 2027-ig érvényes szerződéssel rendelkezik. Az új kontraktus révén a játékos megkapná a…..
cd1 2024.02.09 12:57:45
A Juventus magabiztos, 3:1-es győzelmet aratott a Torinóba látogató Lazio fölött, ezzel begyűjtötte a három pontot, s tartja helyét a bajnokság élmezőnyében. "Federico egy kicsivel közelebb játszik Vlahovićhoz, s jól tudja a legjobb helyzeteket kialakítani számára. Úgy gondolom, hogy technika,…..
Mirko Nicolino értesülései szerint Paul Pogba karrierjét veszélyezteti egy csontprobléma, nevezetesen a francia középpályás csípőcsontja a probléma forrása. Ez izomsérüléseket okozhat, bár ezek a sérülések adott edzéssel megelőzhetők, ám időről időre egyes meccsek kihagyására kényszerülhet a…..
A Tuttosport által közölt nyugtalanító pletyka szerint a Juventus támadója, Federico Chiesa válhat a Liverpool egyik legfőbb célpontjává, amennyiben az angol klub végül elfogadja az Al-Ittihad ajánlatát Mohamed Salah játékjogáért. A hírforrás szerint a szaúdi klub komolyan gondolja Salah…..
Ángel Di María tavaly nyáron nagy elvárások mellett érkezett a Juventushoz, azonban a veterán argentin szélső végül nem tudott maradandót alkotni Torinóban, így egy szezon után távozott, s egykori klubjánál, a Benficánál folytatja pályafutását. "Nagyon nehéz év volt a klub számára. Soha sem…..
cd1 2023.08.25 10:15:38
@Csak Csucsu: vagy az igazgatok igertek vmit ami nem ugy lett?
Carlos Tévez 2013 nyarán csatlakozott a Juventushoz, s ugyan csupán két szezont töltött a zebracsíkos mezben, az elmúlt időszakban kevés olyan játékos akadt, aki hozzá hasonló népszerűségnek örvendhetett volna a szurkolók körében. Érkezésekor három évre kötelezte el magát a klubnál, de a Juventus…..
A Juventus ma a klub honlapján közzétett érzelmes levéllel köszönt el a szurkolók egyik nagy kedvencétől, Juan Cuadradótól, aki nyolc szezont követően távozik Torinóból. "314 alkalommal lépett pályára, hogy a mezünkért harcoljon, s 11 trófeát nyert. 26 alkalommal ünnepelt összetéveszthetetlen…..
Nyáron jelentős átalakulás vár a Juventus keretére, s ennek szellemében a klub most elköszönt egyik veteránjától. Ángel Di María egy szezont töltött zebracsíkos mezben, s most szerződése lejártával, ingyen távozik Torinóból. "Egy fekete-fehérben töltött szezont követően Ángel Di María és a Juventus…..
Romeo Agresti értesülései szerint a Juventusra átmeneti év vár, mivel a Bajnokok Ligájában szereplés nélkül a Juventusnak meg kell takarítania 120-130 millió eurót. Ángel Di María távozott, Leandro Paredes visszatért a PSG-hez, Adrien Rabiot is közel áll a távozáshoz, Arkadiusz Miliket pedig nem…..
Ahogyan az az elmúlt hetek pletykái alapján borítékolható volt, a Juventus nem hosszabbítja meg argentin veteránja, Ángel Di María szerződését, aki így nyáron elhagyja Torinót. "Egy nehéz és bonyolult időszak végéhez értem." - írta Di María a személyes Instagram-fiókján. "Azzal a biztos tudattal…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította harmadik számú kapusa, Carlo Pinsoglio szerződését, aki így 2025 június 30-ig marad a zebramezesek kötelékében. A 33 esztendős játékos a Juventus ifjúsági akadémiáján nevelkedett, majd kölcsönben a Pescara, a Vicenza, a Modena, a…..
cd1 2023.05.25 19:32:00
Az európai búcsút követően a Juventus számára mindössze három bajnoki mérkőzés maradt a jelenlegi szezonból, s a zebramezesek hétfő este az Empoli otthonában próbálják meg begyűjteni mind a három pontot. A házigazda Empoli ugyan matematikailag még nem biztosította be jövő évi tagságát az olasz…..
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
cd1 2023.05.18 23:28:26
cd1 2023.05.18 23:39:15
cd1 2023.05.18 23:57:09
@Ravanelli: vegig torte a hatunkat a halo egy spanyol kieso jelolt ellen? Hat sztem van gond. De lehet en latom rosszul... nem kizart.
A Juventus célja az maradt az olasz bajnokság jelenlegi szezonjában, hogy az utolsó négy fordulóban annyi pontot gyűjtsön, amennyi elegendő lesz ahhoz, hogy a csapat biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A mostani forduló ideális lehet arra. hogy a zebramezesek fontos lépést…..
A Juventus 1-1-es eredménnyel zárta az EL-elődöntő torinói meccsét, hála Federico Gatti góljának, aki egy szöglet után talált be a mérkőzés utolsó pillanataiban. „Az ellenfél kapujáig nagyon jól járattuk a labdát, de aztán a ott mintha minden túl egyszerű lett volna, és túlságosan sok hibát…..
Már az elődöntőnél jár a Juventus az Európa-ligában, ahol ellenfele a kupasorozat igazi specialistája, a Sevilla lesz. A spanyol csapat az elmúlt két évtizedben hat alkalommal jutott be az Európa-liga, illetve annak elődje, az UEFA-kupa fináléjába, s ott százszázalékos mérleggel büszkélkedhet,…..
cd1 2023.05.11 22:59:06
@ZED!: Hat mert pihentette allegri. Elfaradt volna ha kezdo. :D
Miután a Lazio vereséget szenvedett az AC Milan ellen, a Juventus előtt megnyílt a lehetőség, hogy egy esetleges győzelemmel átvegye a rómaiaktól a második helyet a bajnoki tabellán. A zebramezeseknek ehhez az Atalanta otthonából kellett elhozniuk a három pontot, azonban az első félidő inkább a…..
Massimiliano Allegri a hétközi fordulót megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy bár az április szolgált pár vereséggel, a három fronton való harc azt mutatja, hogy a csapat jó szezont fut. „Adrien Rabiot jól játszott Bolognában, holnap pedig talán pihenőt kap. Ángel Di María jól érzi magát,…..
cd1 2023.05.02 20:15:39
A Juventus számára az idei szezon számos viharfelhőt hozott, s nagyon úgy tűnik, még egyáltalán nincs vége a kellemetlen eseménysorozatoknak. A Tuttosport újságírója, Adriano Del Monte cikke szerint Federico Chiesa egyre inkább távolodik a Juventustól, mivel nem találja a helyét a számos esetben…..
cd1 2023.05.01 19:33:17
@KokoSRB: en is igy vagyok vele, marmint, h mar fel sem idegesit ha golt kapunk. Regen meg akkor is hittem a csapatban es Allegri alatt is egy tok mas juve tudott kijonni egy gyenge felido utan. De ez mar a multe.
A Juventus sorozatos vereségek után a Bologna ellen térhet vissza a helyes útra, Thiago Motta csapata egész jó szezont fut, hiszen a rossoblu együttes a tabella nyolcadik helyén tanyázik. A Juventus számára a Bologna még hónap elején a könnyebb ellenfelek közé tartozott, mivel az Öreg Hölgy ebben a…..
cd1 2023.04.30 22:02:23
cd1 2023.04.30 22:31:41
A Tuttosport értesülései szerint Massimiliano Allegri és a Juventus közötti válás csak közös megegyezéssel vagy egyéb klubok megjelenése nyomán valósulhat meg, mivel a mester komoly költségeket tartalmazó szerződéssel rendelkezik, amely 2025 nyaráig érvényes. A pénzügyi vonatkozás nagyon komoly…..
A Juventus egyre inkább kezdi elveszíteni a helyes utat, s ez a zavarodottság már nem csak az eredményekben érhető tetten, hanem a vezetők megnyilvánulásában is. A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Massimiliano Allegri a mérkőzést követően az öltöző felé menet kevésbé diplomatikus…..
A Juventus rendkívül gyenge formát mutat a bajnokságban, ahol zsinórban három mérkőzését is vereséggel zárta, de az Olasz Kupa ma esti elődöntőjében hatalmas lépést tehet annak érdekében, hogy ne záruljon trófea nélkül az idei, mindenképpen csalódást keltő szezon. Ehhez az Inter otthonában kell…..
A Juventus a hétközi EL-meccs után és az Inter elleni Coppa Italia-elődöntő visszavágója előtt a Napolit fogadta, s a bajnokságban két vereség után sok jóra nem számíthatott a mester legénysége, mely korántsem a legjobb felállásban lépett pályára a számos színtéren való szereplés okozta fáradtság…..
cd1 2023.04.24 07:37:55
@Wizzurah: Cuad nagy kedvencem (volt) de tenyleg rengeteg hibaval jatszik. Gondolom nem focizni felejtett el, csak oregszik.