Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suberman

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Batman társalgó 2011.12.21 11:09:05
Igény lett volna rá, így az X-Men topikhoz hasonlóan itt a Batman társalgó. Itt aztán keresztül-kasul át-és kibeszélhetitek ki mit kedvel, mit utál a a sötét lovagban. Illetve természetesen arról is szó eshet, hogy mely színész formálta meg jobban Gotham védelmezőjét. Michael…..
Suberman 2012.02.27 15:32:07
Először is Üdv mindenkinek!

Tiszteletben tartom mindenki véleményét, (remélem az enyémet is tiszteletben tartja majd mindenki) mindenkinek más tetszett és mást tart a legjobbnak. Most leírom a saját kis értékelésemet hátha valaki egyetért velem :)

Hogy szerintem ki volt a legjobb Batman és miért?

Nálam egyértelműen Michael Keaton nyert, utána pedig Val Kilmer szerepel, végül Bale a Begins miatt.
Szerintem Keaton játszotta el azt a Bruce Wayne-t akit a képregények és eredeti(!) rajzfilmsorozat bemutat.

“Az Anders által megnevezett művekben Batman hatalmas akaraterővel és önfegyelemmel rendelkezik, tudatában van erejének és képességeinek. Bizonyítani akar, egyszerre saját magának és az egész világegyetemnek, hogy kész szembeszállni a halállal és a félelemmel, bármilyen formát is öltsenek ezek. Mivel Batman saját felsőbbrendűségét akarja bizonyítani a halállal szemben, így ő maga nem gyilkol, még önvédelemből sem. Bár becsüli az életet, nem riad vissza attól, hogy fájdalmat és szenvedést okozzon azoknak, akik véleménye szerint arra rászolgáltak. “

A véleményem Joker karakteréről:

A Tim Burton és Jack Nicholson által összehozott Joker az valóban Joker volt! A Sötét Lovagban eljátszott izé pedig szerintem minden volt csak nem Joker. Idézek pár dolgot, hogy miért nem:
- "Jack Napier kisstílű bűnöző volt, ám amikor beleesett egy mérgező vegyianyagba, kinézete eltorzult, szája állandó vigyorrá változott át."

- "A legtöbb esetben lila öltönyben, zöld hajjal és fehér arccal láthatjuk, miközben szinte folyamatosan vigyorog, és persze rengeteget nevet."

De még tudnék mondani jópár dolgot, hogy még mi nem tetszik vele kapcsolatban.

Igazából erről nem Nolan tehet, hanem Frank Miller a DC univerzum újragondolója, akinek ötletei révén Batman nem alapítótagja az Igazság Ligájának sem, sőt Supermannel sem olyan a viszonya sajnos...

Engem lehet fikázni ezért, lehet ellenvéleményezni, egyet nem érteni... DE! ez szubjektív...