Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beachboss

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt egy szenátusi jelentés a CIA kihallgatási módszereiről. Fúrógép és kikötözés, ébren tartás és koporsó, "waterboarding" és "rectal feeding". Fékek és ellensúlyok, ugye? Good Morning, USA  ..
beachboss 2014.12.10 13:11:26
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nagyon hiányzik egy Torgyán a mai parlamentből. Ő ilyenkor kiállna és megmondaná, hogy ezek a retkes amerikaiak menjenek a jó édes kurva anyjukba, és foglalkozzanak a saját jött ment fajtájukkal. Otthon rendezkedjenek, ott legyenek a nagy demokráciát féltő buzeránsok. Rendezzék le az Indián Holokausztot, ahol 100 millió embert mészároltak le, rendezzék le a rabszolgatartásból származó 20 millió afrikai megölését, hogy az elmúlt 100 évben szinte folyamatosan bevonulnak mondvacsinált okokra hivatkozva háborúzni, ahol civilek milliói estek el, persze ügyelve rá, hogy ne a saját földrészükön tegyék, közben embertelenül kínoznak ártatlan embereket. Ezek a majmok ugatnak korrupcióról, ahol legálisan politikai pozíciókat lehet megvásárolni, ahol törvény van a lefizetésre, korrumpálásra, csak éppen lobbinak hívják, ahol a szervezett bűnözés és a politika összefonódása olyan mértékű, hogy még az Olaszok is csak tátott szájjal nézik, ott ahol nem vihetek az utcán egy üveg piát mert lecsuknak, ha kimerek szállni az autómból egy igazoltatásnál lelőnek, ahol 18 éves gyerek elmehet több ezer kilométerre meghalni egy értelmetlen háborúban, de ha 21 év alatt alkoholt iszik, akkor lecsukják. Na ezek a majmok itt ne ugassanak, és pláne ne akarjanak nyomást gyakorolni, mert éppen nem az Ő valagukat nyalják, most épp a gázüzletben. Ki a retkes fasznak kell a kibaszott palagázuk amit sokkal drágábban akarnak idehozni amikor olcsóbb és egyszerűbb keletről beszerezni. Lehetne folytatni a sort végtelenségig.
Ezért hiányzik egy Torgyán a közéletből!!!!
  Ma este Bukarestben lépett jégre csapatunk a katonacsapat ellen. A 10 nappal ezelőtti vereségért vissza is vágtunk nekik rendesen, sőt úgy, hogy nem is adtak ki a fiúk mindent magukból. Nagyon sima győzelem lett a vége, a hazai "szurkolóknak" megmaradhatott az az…..