Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibike81

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi szolgáltatók még emlékeznek azokra az időkre, amikor karácsony környékén alig győzték a munkát, a céges bulikon pénzosztás volt és a közösségi zaba után pedig nagyon jól tudott esni egy masszázs. Ennek 5-6 éve vége. Megmaradt viszont az a hagyomány, hogy a nyári…..
Belsőség Patkányt küldtek ránk 2011.12.21 12:20:00
Rendeltetek valamit a nevemre? - kérdeztem, amikor megláttam a csomagot az asztalomon. Próbáltam munkára fogni reggeli álmos szinapszisaimat: esetleg múlt héten leütöttem volna valamit hajnali kómában, ami kiesett az emlékezetemből? De nem, a BMW-hez már megérkezett az aktuális…..
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell,…..
  Mindig is megvolt a véleményem a nők társadalomban betöltött szerepéről, és a viselkedési moráljukról életkortól, és egzisztenciális háttértől függően persze. Tinikről, anyákról, férjezett és elhagyott nőkről, hűtlen szeretőkről, anyósokról és nagymamákról,…..
Nyereményjátékal próbálunk még segíteni a karácsonyi önajándékozási lázon így last minute, a Discovery Channelen látható Gyalogszerrel az Amazonas mentén című kétrészes filmben megismert felfedező, Ed Staffort dedikált, eredeti nyelvű könyvét nyerhetitek meg. Ed Stafford…..
addict Kim Jong Il, a reklámarc 2011.12.21 09:00:00
Mint azt bizonyára már hallottátok, 69 éves korában elhunyt Kim Jong Il, észak-koreai diktátor. A KCNA állami hírügynökség közlése szerint a „kedves vezető” egy vonaton halt meg, egyik szokásos vidéki szemleútján, „testi és szellemi kimerültség” okozta…..
Subba Nyereményjáték: iKesztyű 2011.12.21 10:30:00
 Próbáltál már SMS-t írni vagy Subbát olvasni kesztyűben a telefonodon vagy tabodon? Ha igen, vágod, hogy nem megy, ha nem, hidd el, hogy gáz. Viszont ennek mostantól vége, iKesztyűék voltak olyan jófejek, hogy feldobtak nektek pár (egészen pontosan három pár) spéci…..
„Nem akarom húzni a barátnőm idejét. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem” – 9 év után a pasi hajlandó lenne elhagyni a barátnőjét, mivel ő képtelen teljesíteni a nő gyerektervezéssel kapcsolatos vágyait. Döntését még egy dühös…..
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..