Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vyky

84 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocsánat kedves olvasók, hogy tavaly október óta nem írtam, de nem történt semmi érdemleges ezzel a barommal, és velem. Egészen a mai estéig. Dióhéjban annyit, hogy a dadogósnak fontosabb az "arckönyv", mint én. Ez volt a tizedik húzása... Hát, akkor basszon maga, engem többet…..
No, tegnap voltam a dadogóssal, meg a nagy haverjával moziban. A legújabb Bond filmet néztük meg. A film egész fain volt. Azon kívül is jól eldumáltunk. A dadogós kivételesen normális volt, mint, ahogy a haverja is. Csak az a nagyképű majom valamiért féltékeny rám. No, hát most…..
Szóval úgy kockáztam a dolgot, hogy nem kéne elhanyagolni a dadogóst. Egyrészt, mert több, mint 2 éve ismerem, és hát, nah, szóval azért valamennyire össze vagyunk nőve, meg jó vele beszélgetni a komolyabb dolgokról, meg hülyülni is lehet vele, meg másrészt, mivel most nem…..
Mielőtt rátérnék a lényegre pár szót a dadogósról: Nője még mindig nincsen, továbbra is rám van indulva, továbbra is csak azért tartom, hogy vegyen nekem nasit meg ilyesmiket, meg nagyon el akar cipelni magával nyaralásra, de úgy is beközlöm vele, hogy csak úgy megyek, ha a…..
No, megint sikerült jó rég utoljára írnom ide. De nem volt valami nagy a forgalmam, úgyhogy nem volt parás. Igen egyszerű oka van annak, hogy elhanyagolom a blogot: Nem találkozok a dadogóssal. Mióta van pasim, hétvégenként nála vagyok, mivel ő hét közben dolgozik, és a dadogós…..
Szóval tegnap végre találkoztam a dadogóssal. Kb egy hónapja, hogy nem láttam. Nyilván elfoglalt voltam, sokat voltam a pasimmal, és amúgy is, rohadjon meg, mert nem jött el az égetésre. Mint tegnap azt sikerült kibogarásznom a szövegéből, kb azért nem, mert az jött el,…..
Most a bejegyzés első felét angolul fogom megírni. Ha nem értetek angolul, akkor a google fordító a barátotok... Ja, és bocsánat, ha a nyelvtanom nem tökéletes. Beszélni jobban tudok, mint írni... Virginity is something very important. My story hadn't started very well. And I don't…..
Miért is csalódtam pozitívan? Noss, ami azt illeti azért, mert nem hittem el, hogy akkora kihagyás után ilyen szintű alkalmazási képesség megmarad. Akkor, most magyarul is, igen. Szóval, arról van szó, hogy van nekem egy párom... Na jó, többet nincs kedvem leírni. A kimaradt…..
Ahhoz képest, hogy nem kezdek önmagamnál fiatalabb, jóval súlyosabb, Budapesten kívül lakó pasival... Ahhoz képest, most van egy majd' 1 évvel fiatalabb, kb 90 kilós, Érdi párom. :D De, igazából mit érdekel ez engem, hiszen annyira bírom. :) Nagyon jó arc. Bírom a mosolyát, a…..
Tudtam én mindig is, hogy kreatív és ügyes gyerek vagyok, de, hogy ennyire, azt azért nem. És ráadásul akaratomon kívül! Szóval, az egész úgy kezdődött, hogy péntek estére megbeszéltem egy haverommal, hogy leugrunk vele és még egy pár emberkével a Velencei tóra egy kicsit…..
Tegnap elcipelt a dadogós bulizni... Hát, inkább maradtam volna itthon és olvastam volna! Először a népligetben található helyre vitt el, mondván, hogy az tutira nem fog nekem tetszeni, de a hang és fénytechnika az olyan, hogy húú. Hát tény, hogy az a baszott nagy csillár a…..
Szóval ímhol az első blogbejegyzés, amely a közönség kérdését hivatott megválaszolni... Szóval, hogy akkor a dadogós mi a túrós faszért nem állította át magát egy bizonyos oldalon arra, hogy kapcsolatban. No, én ennek tegnap utána jártam. Az első indok az, hogy a csaj…..
Először kezdem magammal. Szóval elég az hozzá, hogy végül is a megfáradt tanulóból "letámadt" tanuló lett, ugyanis az exem összerakta a kicsi fejében a dolgot, hogy miért is akarom én pont őt, pont este áthívni magamhoz. Összesen 2 film ment le a dvd lejátszón. Az elsőt végig…..
Vyky 2012.06.15 10:34:05
@R.Delecroa: Nem szükséges belinkelned, de egyébként igazad van! Azt hiszem, ezen oknak utána is fogok járni. :D
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy államvizsgára tanuló kislány, aki már nagyon belefáradt a folytonos tanulásba. Történt egyszer, hogy ez a megfáradt tanuló áthívta egy exét azért, hogy megnézzenek együtt egy filmet, amit az ex még nem látott, de a tanuló mindenképpen…..
Az egész ott kezdődött, hogy reggel nem csinált nekem anyu fincsi eper turmixot, hanem ihattam a szokásos cappucinót. Hát hurrá. Aztán mentünk egy barátosném ruhaüzletébe, felpróbáltam 2 ruhát, amivel nagyon szemeztem. Mindössze 2 probléma volt: 1 - az a ruha, ami nekem tetszett,…..
Ma megint lesz tánc. Hurrá. Ma megint végig fogjuk szívni egymás vérét azzal a sráccal táncon, akiről nem tudom eldönteni, hogy igazából mit is akar tőlem. Hurrá. De, legalább tánc előtt találkozom egy csajjal (ööö, inkább hölggyel, mert majd' dupla annyi idős, mint én, de…..
   Hát üdv annak ki még olvassa ezt a blogot. Igen az elmúlt három hónapban nem voltam aktív körülbelül semmilyen szinten bár ha úgy vesszük igen csak nem posztoltam... Nos fejetetejére állt minden. Após pajti és Anyós koma már engem nem komál így nincs pajtizás :P de…..
Miközben az én "szerelmi életem" romokban hever, addig ennek a fasznak úgy tűnik, hogy végre lesz csaja. De, rólam majd később... Szóval úgy esett a dolog, hogy volt ez a jómadár bulizni egy ismerősével. Ott pedig volt egy testvérpár, akikkel úgy alakult, hogy táncoltak, meg…..
Azért bazd meg, hogy amikor kezdek lelkesedni, hogy na, végre lesz egy srác, akinek szintén nincs sok ideje, de csodák csodájára nem csak dugni akar, akkor, tessék, kiderül, hogy MÉGIS BAZDMEG. Csak kár, hogy az adatlapján nem ez szerepelt... Konkrétan a legelső mondata az, ami nem…..
Ez a bejegyzés kivételesen dadogó mentes lesz. Szóval, kaptok egy tömény adagot BELŐLEM! Azt ugyebár tudjátok, hogy járok kubai salsá-ra. Van ott egy srác, akivel minden órán folyamatosan szívjuk egymás vérét. A mostanin pl már öleltük is egymást. De, megtudtam még…..
1. A srác a táncról: Szóval kiderült, hogy tényleg van barátnője. Mondta, hogy másik városban lakik és ritkán találkoznak, de telefonon tartják a kapcsolatot. Szóval asszem továbbra is fogok rá cuppanni. Bár, a lelkem legeslegmégeredetilegiserkölcsös mélyén tudom, hogy nem…..
Nem árulok el túl nagy titkot, amikor azt mondom, hogy a dadogós továbbra is hülye, és a felfogó képessége igen alacsony szintű. Egy átlag héten ugyebár csütörtök - vasárnap között taliznánk. DE! Azt végre sikerült elérnem, hogy ne talizzunk már minden nap, mert én ezt a…..
Ma úgy volt, hogy 7-8 között érkezik ez a fostalicska. Ehhez képest MOST küldött egy sms-t, hogy még csak most ért haza és lehet, hogy csak fél 9-re ér át. Hát, akkor baszódj meg kedvesem. Így, ahogy mondom. Ez olyan unalmas. Mi a fasznak ígérgeti, hogy ekkor meg ekkor érkezik, ha…..
Face-n beszélem ezzel az okossal, hogy mi a stájsz. Épp elújságolja, hogy mindenki azzal cseszteti, hogy mi a szitu a lányokkal. Hogy ő nem tudja. Noss, te fasz, tudom én helyetted is, le is írom... Az első számú: Amelyiknek múltkor ugrott a mobil vásárlással kapcsolatban. Hát, én…..
Szóval pont most, amikor befejeztem az előző bejegyzésemmel való foglalatoskodást, akkor ír rám, hogy igen, hozza a pénzemet és, hogy nincs-e kedvem menni (szó szerint idézem) nyalni egyet. Hát, drága, mehetünk nyalni, szeretek nyalni, úgy is régen nyaltam valami finomat. Jájj, te…..