Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sved

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április közepén Teheránban, a Kamal Aldin Behzad Gallery falai között rendezték meg a “From Dream to Reality” konceptautó kiállítást. A tárlaton az iráni Industrial and Transportation Design iskola végzős diákjai mutatták be jövőre vonatkozó elképzeléseiket,…..
A Hősök készítő az első, tényleg kiválóan sikerült évad után elkövették azt a butaságot, hogy elhitték magukról, hogy ők szarják a spanyolviaszt, és amihez nyúlnak, abból úgyis arany lesz, pedig. Amikor a második, botrányosan gyenge évadot néztem, és már tudtam, hogy az…..
Ezen a zord téli délutánon mi más is melengethetné át a szívünket jobban, mint egy pozitív kicsengésű autós történet. Pontosabban parkolás, de többet nem árulok el. Olvassátok Lionking röpke kis sztoriját!Tegnap kb 2 óra körül arra lettem figyelmes a Szentendrei úti Auchan…..
sved 2009.01.13 15:49:43
sved 2009.01.13 17:32:43
@IP2: Áfrikábámbátáááá! :)
Kedves drogfogyasztó olvasó. Ugye te sem vagy elégedett a magyarországi kábítószerhelyzettel? A fűért sokat kell fizetni, ráadásul strapás, olyakor nagyon parás beszerezni.Mennyivel egyszerűbb lenne, például otthon, egy hatalmas edényben tárolni a szükséges adagot, és azonfelül…..
Mindenki azt hiszi pornózni könnyű. Kell hozzá pár testnyílás, minimális motiváció, és bele is lehet vágni. Mi viszont nem is tudjuk kit röhögjünk itt ki jobban: a csajt, akit sehogy sem lehet beindítani, és még robot táncot is nyom? Vagy az idiótát aki öt perc után sem adja…..
comment:com Szerdai hírek 2007.02.28 08:20:00
Az E! online kiadásában azt mondta egy benfentesnek tűnő hölgy, hogy a Studio60 igenis szarban van, habár a cancelről Sorkin zsivány szerződése miatt egyelőre nincs szó - a sorozat törlése esetén fizetendő kötbér összege megegyezik a műsor legyártásának…..
sved 2007.02.28 10:02:29
comment:com Kerek, feszes, jeges 2007.02.19 00:52:54
Speciel én inkább nézem naphosszat az Életképeket (János, hogy tud ilyen nagyon szeretni, így ötven felett?) mintsem hogy arra várjak a tévé előtt, hogy hogyan esik seggre Nagy Feró egy leszúrt tripla Rittberger közben. Persze én utálom a jeget, meg a hideget, egyébként is bántja…..
Amikor a Szökés pilot annak idején megjelelnt a neten, mindenki odáig volt tőle és vissza - mi is, nyugi, nem fogunk megmondóemberkedni. A FOX persze óvatos duhaj volt, és a pozitív visszajelzések ellenére csak 13 epizódos megrendelést adott a sorozatnak, amit a nézettség és a…..
Nagyon nagy köszönet Freevo és rr.) néven kommentelő látogatóinknak, akik a korábban belengetett "Tricia Helfer a Playboyban" hírre reagéltak, és feltoltak két linket nekünk. Mi ezt javasoljuk, mert a másikban benne van az egész szám, és az Acrobat nem engedi kimásolni a…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
sved 2007.01.17 11:30:24
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Jó érzés látni, hogy az idősebb generáció is tudja magát jól érezni. Nem tudja valaki, hogy ez hol készülhetett? ..
Hiába mondja azt a Blikk és a Színes Bulvár Lap is, hogy a holnap esti Fábry Show-t csak tizenhat éven felülieknek ajánlja az RTL Klub, és vastag sárga karika lesz meg pinázás, a csatorna azért inkább kifütyüli a Kelemen Anna és Fábry Sándor beszélgetéséből a nemi szerveket,…..
sved 2006.11.09 11:37:09
Figyelem! Horváth Éva, egykori szépségkirálynő, tangamodell és médiamell ma debütál a Barátok köztben. Csak annyit lehet tudni, hogy Zsolt kapcsán kerül a Mátyás téri házba. Biztos leesik a melltartója, és Zsolt előzékenyen felveszi. Vagy egy plasztikai sebésszel találkozik a…..
sved 2006.11.03 16:17:31
Igazából én magam is kételkedek ilyen fokú hülyeségben, úgyhogy az alábbi sztorit legszívesebben telehinteném kérdőjelekkel, biztos nem is igaz az egész, csak töltött káposzta túladagolás okozta csúnya hétfő esti hallucináció volt a tévé előtt. A múltkor a Mokkában…..
Subba A hét videója 2006.10.26 16:16:00
 Nem értjük, nem tudjuk megmagyarázni, nem tudunk mit hozzáfűzni. ..
comment:com Jack is back 2006.10.19 09:40:00
Hát igen, nem tudtuk kihagyni a kézenfekvő szóviccet, de ez van. Ma este a Cool elkezdi vetíteni a világ filmtörténetének messze legtöbb mindent kibíró titkosügynökének második napját, melyről ha bármit elmondunk, az már spoiler, így legyen annyi elég, hogy nagyon jó…..
sved 2006.10.19 11:48:06
A Comment:com információi szerint az RTL Klub kirúgta Urbán Flóriánt, aki futball-szakkommentátorként dolgozott a csatornánál. Úgy tudjuk, az RTL Klubnak nem tetszett, hogy Urbán részt vett a Magyar Televízió hétfő éjjeli ostromában, ráadásul az első sorban pogózott, és…..
Ezekben a vészterhes időkben bizonyára Önöket is az a kérdés kínozza, hogy áll Haász Sándor gerillakampánya, nos, jó híreink vannak, feltettek egy videót a Cukivagyok.hu-ra, amiben a csaj egy tatabányai lakótelepi lakásban ugrál. Az kezdett motoszkálni bennünk, hogy…..