Regisztráció Blogot indítok
Adatok
web-professzor

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Turbo Dieta lényege, hogy jól megválasztott tápanyag bevitellel a fogyókúra ne legyen szenvedés, vagyis ne koplalás legyen a fogyókúra alatt. A megfelelő Turbó Diéta étrend választásával nincs szükség koplalásra. Olyan tápanyagot kapunk, amit a test 100%-ban hasznosít, de…..
Több amerikai újságíró kipróbálhatta a Microsoft új médialejátszóját, a Zune-t még a keddi megjelenés előtt. Ezekből szemezgetünk. Mark McClusky, a Wiredtől alapvetően jókat ír, tökéletesen megkonstruált lejátszóról beszél. A Zune második szériájának…..
Bigyóblog Jön az Eee PC 2007.11.09 10:24:00
Úgy tűnik, a mai nap az Eee-híreké. Az Asus szuperolcsó minilaptopja után, jön az asztali változat is - ezt a cég marketingigazgatója jelentette be ma. Az asztali Eee PC (Easy to learn, Easy to play, Easy to Work) a tervek szerint valamikor 2008-ban lesz kapható majd. Egyéb részletet…..
web-professzor 2007.11.09 11:13:52
Első jelentkező, aki a 90 napos fogyókúra napjait és eredményeit naplózza nekünk: Medvebalerina...
Kezd az az érzésem lenni, hogy a kreatívoknak mindenről ugyanaz jut az eszükbe. Csak az egyszerű férfiemberrel ellentétben nem a női nemi szerv, hanem az utolsó vacsora. Így aztán nem csoda, hogy a patkányírtós és az olasz éttermes verzió után most végre filmen is láthatjuk a…..
web-professzor 2007.11.03 21:58:33
Hagyjuk a szokásos bulvárfintorgást, hogy mégis kit érdekel Győzike. Olyan ez, mint a pornó, senki nem nézi, Kovi mégis jól megél belőle.Nem Győzikével van nekünk bajunk és még csak nem is a Blikkel, hanem a Blikkben Győzikéről megjelenő béna pr-cikkekkel. Merthogy ma indul…..
e-Vita Tömör gyönyör 2007.10.29 11:57:00
([Eseménynapló][Kérdések][Tartalomjezgyék]) Jogszerű(?) kifosztásom - zanzásítva: 2005.10.15. Lakásomba költözik lakó(élet?)társul Gy vidéki városból A.B. - előbb pár éves  internetes, majd kb 1 évi személyes ismeretség(?) után. Életemben először bútorozok össze…..
A képen látható attrakcióval az Infinite Response nevű társaság lép a piacra. Tulajdonképpen kézenfekvő dolog, hogy a turnézenész összehajthassa a bilentyűzetét, de valahogy mégiscsak most látunk először ilyet (ha tévedek, lehet kommentezni). A VAX-77 ezen túl állítólag…..
Bigyóblog Elektronikus torpedó 2007.10.28 15:45:00
Két kockás füzet, két toll és kezdődhet a torpedó. Legalábbis ezt gondoltuk sokáig. De miért pont ebből ne csinálnának elektronikusat. És persze rögtön Star Wars figurákkal. Minden van itt, X-Wings, Birodalmi rombolók és még a Millennium Falcon is. Hatvan dollárért…..
Ahhoz, hogy eredményt érj el, 3 dologra lesz szükséged:célkitűzéseltökéltség (és ennek megőrzése a cél eléréséig)napi kontroll.Az emberi természetből adódik, hogy könnyen elcsábulunk, ha valami édesség vagy finom kaja kerül a közelünkbe.Ez ellen a nagyobb eltökéltséggel…..
...mert bejön. két hetes diéta90 napos diétavércsoport fogyókúraEzek az étrend kialakításában segítenek, hatékony fogyókúra módszerek és nem koplalás szerűek...
Kedves japán játék, céges csapatépítésre kifejezetten ajánlott. Maradj csendben. Ha rossz lapot húzol, akkor vállald a büntetést. És maradj csendben. Ha megkímélt a sors akkor is. Nem fog menni.. Video amit újra és újra meg fogsz nézni, amikor épp be akarsz szarni a…..
A Nokia megmutatta a népnek az N810 táblagépet, amit a Reuters valamiért az iPod Touch-hoz hasonlítgat. Az N810 a hardcore internetfüggőknek készült, hiszen Mozilla gyártmányú böngészője támogatja az AJAX-ot és a Flash 9-et, a videolejátszást is beleértve, emellett fut rajta a…..
web-professzor 2007.10.19 01:30:20