Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trolololol

13 bejegyzést írt és 491 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szkülla vagy Kharübdisz típusú választások jöhetnek csak szóba a legtöbb esetben  a magyar viszonylatok között, de lehet épp az amerikai elnökválasztásról szó, akkor se jobb a helyzet. Odüsszeusz hajósaihoz hasonlóan, ahol egyik oldalról az örvény, a másikról egy sokfejű szörny fenyegette a…..
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
trolololol 2015.12.16 23:58:27
@Tyto Alba: Ez tök jó, de közben a terrorpisták mégiscsak a menekültek közt jöttek be, nem? Lehet mégis jobb lett volna valami zárt táboros, regisztrációs móka, csak hát azt az EU már 2012-ben elkaszálta, mert hát a menekültek nem bűnözők.

Persze ha meg néhányan mégis, akkor meg meghal 100+ ember, de hát mit érdekli az a magadfajtát, a lényeg, hogy Politikailag Korrekten Viselkedjünk.

És akkor jön ez a szánalmas magyarázkodás, amit most te is csinálsz. Hogy ezek nem a menekültek, mert ezek valóban nem menekültek, hanem a menekültek között rejtőző, magukat menekültnek hazudó, a menekültektől megkülönböztethetetlen terroristák.

De ha Párizs előtt 2 nappal valaki azt mondja, hogy terroristák is lehetnek köztük, az összes ilyen magadféle az arcán pörgött, hogy fasisztanácik gyűlölködnek. Nem szabad gyűlölködni, az a lényeg. Hülyének lenni, azt szabad, azzal nem sértünk meg senkit.

Valahol felsír egy kalasnyikov.
Felkavarta az állóvizet tegnapi cikkünk, melyben az Európát sújtó bevándorlási hullám valós veszélyeire hívtuk fel a figyelmet, és - levonva a 2015-ös drámák tanulságait - az európai emberek biztonságának megvédésére helyeztük a hangsúlyt. A legalpáribb módon talán Kakuk György horgadt föl, aki…..
Én már négyévesen szülni akartam. Addig rágtam a szüleim fülét, annyit csicseregtem, hogy nekem kisbaba (kistesó) kell, hogy a végére meg is kaptam. Érdeklődéssel és kisgyermeket meghazudtoló lelkesedéssel vizslattam minden kerekedő pocakot. Nem, egyáltalán nem az érdekelt,…..
trolololol 2015.12.16 23:41:45
Jaaaj de ugyanettől a posztertől van ám sokkal jobb cikk is :D
mitortenikma.blog.hu/2015/08/28/en_nem_a_menekultektol_felek_en_toletek_felek

"Én nem a migránsoktól félek.
Én tőletek félek.
Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok.
Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok.
Facebookon és fórumokon trollkododtok.
Én tőletek félek."

Hát... én meg attól, aki belegéppisztolyozik a tömegbe. De persze nem vagyunk egyformák :D
trolololol 2015.12.16 23:48:38
@Pipas: "Hogyan képzeled egy erősen vallásos társadalmat gazdagodni a tudomány és technika megjelenése után?"

Érthetetlen, hogy pl. az USA hogyhogy nem egy büdös kis halászfalu, ami elméleted szerint kéne, hogy legyen, merhogy tökre vallásos. Tudod, in god we trust, bible belt, stb. Osztán mégis minden high-end technológia ott van.

Illetve az olyan helyek, amiket sosem érintett a csúnya vallás (pl. Afrika, Amerika 1400 előtt) hogyhogy nem űrhajókat meg lézerágyúkat csináltak, mire a buta vallásos európaiak odaértek a hajóikon a kezdetleges puskáikkal.

Én egy kicsit azért újragondolnám a vallás szerepét a történelemben meg a társadalomban, és ezt a 19. században menő "vallás vs tudomány" vonal már nem annyira játszik.
trolololol 2016.01.06 01:56:32
@Pipas: "Ez butaság, én azt mondtam, hogy a vallás a akadályozza a tudományt, nem mondtam, hogy ha nincs vallás, akkor sci-fi lesz"

Azért ez magyarázkodásnak gyenge :D Az, hogy a vallás akadályozza a tudományt, az magában foglalja, hogy ha nincs vallás, akkor nem is akadályozza a tudományt. Tehát a vallástalan társadalom gyorsabban kell, hogy fejlődjön.

De közben meg mégsem ezt látjuk. Inákbb azt, hogy a deklaráltan ateista (tehát tökre tudományos) országok igazából mind ilyen pöcegödrök. Meg azon országok jó része is, ahol a cúna kereszténység nem pusztított az átkos középkorban.

"Nem, az elméletem szerint nem kellene, mert ott azért nem annyira vallásos a társadalom, elválasztották az államot az egyházaktól és a vallástól. Vannak persze nagyon vallásos részei, de a tudományt művelők nagy része nem vallásos és békénhagyják őket."

Kénytelen vagyok észrevenni, hogy behoztál egy új szempontot, eddig azt mondtad, hogy egy vallásos társadalom nem fejlődhet, most meg elkezdtél a szekularizációról beszélni. Meg hirtelen nem is "annyira" vallásosak az amcsik, akkor kérdés, hogy mennyire vallásos az annyira vallásos.
Az idiotizmus a súlyos értelmi fogyatékosság: 20-34 IQ és a legsúlyosabb értelmi fogyatékosság: 19 IQ vagy még az alatt régi neve. Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Idiotizmus Egészen elképesztő ahogy a Fidesz a családról, a társadalomról, a…..
trolololol 2015.12.18 16:01:57
@Macropus Rufus: Pontosan mitől nem egyenjogúak a férfiak és a nők?

Nem, sem az az egyenjogúság, sem a tolerancia az nem az, hogy az ember bármi kritika nélkül bármit tehet, és arra senki semmit nem mondhat, max. egyetérthet.

Ha valaki nem akar gyereket, az ő dolga. Ha én meg ezért hülyének tartom, az meg az én dolgom. Ez egész fantasztikus, hogy a szólásszabadság és a tolerancia már odáig fejlődött, hogy az emberek ne fogalmazhassanak meg más embereket sértő álláspontokat. Safe space.
A tömegközlekedés minden nagyvárosban kulcsfontosságú kérdés, de viszonylag ritkán látjuk, hogyan is telik az azt működtetők egy napja. A mai poszt több szempontból is kakukktojás a blog történetében, hiszen a magyar fővárosban játszódik, ugyanakkor olyasvalaki írta, aki élt…..
trolololol 2015.12.18 06:40:55
@Pink Petsch: "Annyit elöljáróban, hogy van pofája a fiatalok hiánya miatt siránkozni, amikor vastagon benne van a Viktorkájával együtt, hogy egész generációk 60-80%-a hagyta és hagyja el az országot. "

Mondjuk ki nyugodtan Orbán Viktor maga kergette el a fiatalok 15 ezer százalékát. Ehhez semmilyen köze sincs az EU tagságnak, a munkavállalási moratóriumok lejárásának, a máshol, más hasonló helyzetben lévő országokban tapasztalt pontosan ugyanilyen mozgásoknak, semminek.

Orbán hibája. Ennyi. Aki nem így gondolja, hülye és kész.

Ja és én még azt is utálom, hogy sokan mindig csak másokat hibáztatnak, meg bűnbakokat találnak. Ez is Orbán hibája.
trolololol 2015.12.18 06:41:27
@kardio1: "Az a baj Kövérrel kapcsolatban, hogy furcsàn hangzik ugyan, de vagy az ô buggyant nézete kerekedik felül, és egyre több gyerek születik Europàban, vagy nem europai lesz Europa. A természet irtozik az ürességtôl, igy onnan, ahol népfelesleg van, szàmszerint potlodik a hiàny. De akkor a jo öreg judeo-keresztény gyökerû, felvilàgosodott Europànak is vége lesz. Nem fogunk az egyenjogùsàgrol sem beszélgetni Itten "

Pontosan erről van szó. Teljesen érthetetlenül ostoba ez a hozzáállás, hogy "a nő szüljön" az elmaradott sötétközépkor, szóval inkább mindenki önmegvalósítson, a keletkező népességhiányt meg majd megoldjuk olyan emberek betelepítésével, akik pont ezen sötétközépkori elvek mentén élnek.
Az ifjú korában tehetséges hülyegyerekből egy élet munkájával magát érett kreténné kidolgozó Kövér László vakerált valamit a nők helyéről, amely szerinte a konyha-szülőszoba reláción belül értelmezhető. Egy öregecskedő kurzus  szintiboy is ezt az időpontot…..
trolololol 2015.12.18 03:39:28
@pamut: "Igazi iszlám fundamentalista tempó ez a nőkkel szemben, fogadok a vérfideszesek zabálják két pofára... "

Tod az a fura, hogy ugyanazok hörögnek most a középkorifasizmusról, akik vadul imádták az ennél sokkal meredekebb elveket valló menekülteket.
Nem nagyon akartam én erről írni, mert megteszik ezt sokan, bár lehet, hogy nem elegen, de annyian mindenképpen, hogy én, akit igazán érdekel ez a dolog, még én is csak átlapozzam a következő írást, ami erről szól. Mert igen, kicsit unalmassá kezd válni. Mert igen, rohadtul…..
trolololol 2015.12.16 22:13:50
@sutyerák: Sötét vagy. Fölösleges kommentálnom, hogy miért, mégis megteszem: azért, mert nulla érvvel rámondod valakire, hogy sötét. Ez nem visz előre semmit, nem ismerünk meg belőle új szempontot, nem mutat rá érvelési hibára, egyszerűen a legsuttyóbb, legősibb, óvodás megoldás: "de te meg hülye vagy".

Fölösleges.
A McDonald’s elviekben az a hely, ahol olyanokat foglalkoztatnak, akik más munkára nem alkalmasak. Feltűnt, hogy kezdő állásoknál nem vesznek fel olyanokat, mint akikkel én dolgoztam. Számos hátrányoshelyzetű, eltérő bőrszínű, elhízott kollégám volt, akik nem az elfogadottak…..
trolololol 2015.12.16 17:44:58
@TrójaiVasParipa: Engem apám minden nap megölt.
Ma reggel Dr. Surján László közösségi oldalán megosztott magvas gondolatait szeretném közkinccsé tenni. Ezek a mondatok ütnek, igazak és feltétlenül érdemesek arra, hogy sok emberhez eljussanak. A teljes bejegyzést idézem betűről betűre, de az érthetőség kedvéért részekre…..
trolololol 2015.11.23 20:59:10
444, augusztus:
444.hu/2015/08/31/az-egyetlen-megoldas-az-lenne-ha-engednek-nemetorszagba-menni-a-menekulteket/

"Az egyetlen megoldás az lenne, ha engednék Németországba menni a menekülteket"

www.haon.hu/bokros-tovabb-kell-engedni-a-regisztralt-menekulteket/2914026

"Bokros: tovább kell engedni a regisztrált menekülteket! "

societas.blog.hu/2015/09/01/itt_valami_nem_stimmel_miert_nem_engedik_elmenni_a_menekulteket_budapestrol

"Itt valami nem stimmel: miért nem engedik elmenni a menekülteket Budapestről?"

www.mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=912:mszf-a-kormanyhoz-hagyjak-tovabb-menni-a-menekuelteket&catid=2:magyar

" MSZF a kormányhoz: hagyják tovább menni a menekülteket! "
trolololol 2015.11.23 21:04:26
www.szeretlekmagyarorszag.hu/tuntetnek-a-menekultek-mert-nem-engedjuk-oket-tovabb/

"A tudósító által megkérdezett demonstrálók azt kifogásolták, hogy érvényes vonatjegyük van Németországba, de a magyar rendőrség nem engedi őket tovább."

nol.hu/kulfold/utlevelunk-van-penzunk-van-miert-nem-engednek-tovabb-minket-1570111

"„Útlevelünk van, pénzünk van, miért nem engednek tovább minket?!”"

www.reddit.com/r/AskReddit/comments/3jlvih/why_isnt_hungary_letting_the_refugees_go_to/

"Why isn't Hungary letting the refugees go to Germany?"

www.aljazeera.com/news/2015/09/austrian-aid-convoy-heads-hungary-refugees-150906142209841.html

"Austrian aid convoy heads for Hungary to help refugees"
Azt nem állítjuk, hogy az IS és a magyar kormány szövetségesek, de az kétséget kizáróan a szélsőséges muszlim állam ténykedésének következtében Orbán Viktor kikecmergett a mély gödörből, melybe egy éve taszította magát. Olyan helyről kapott váratlan támogatást, ahonnan…..
trolololol 2015.11.23 16:54:53
@1bitang: Ki van zárva, hiszen legkésőbb 2012-re megbukik az orbáni rendszer, kicsapnak az EU-ból, és éhséglázadások lesznek.

Legalábbis 2010-ben ezt jósolta mindenki. Aztán ahogy múltak az évek, ezek a jóslatok is mindig tolódtak egy kicsit.

De most majd tutira igazuk lesz. Egész biztosan.
Orbán Viktor pár napja ismét  szerepelt kedvenc kormány-médiájában, interjút adott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának. Az illiberális kormányfő ezúttal azonban akkorát ment, hogy az a szokásosnál is jobban kiakasztotta a hantamétert.  Orbán hantázott a paksi bővítésről, megvédve a fideszes…..
trolololol 2015.11.23 16:41:09
@a nagy hohoohooo: "Személyesen csak három muzulmánt ismerek, kettőt közülük jobban, és mindkettőt érték már (szóbeli) atrocitások."

Én meg ismerek vagy ötven fehéret, és mindet érték már szóbeli atrocitások.

Csak ők nem mondhatják, hogy "méé, azééé me' én muzulmán/cigány/homokos/zsidó vagyook?"
trolololol 2015.11.23 16:44:33
@a nagy hohoohooo: "Aztán az európai kultúrnépek megelégelték a folyamatos
rablásokat,fosztogatást,csecsemőgyilkosságokat, az Augsburg melletti
Lech mezején a feje leválasztásával tudomására hozták
Lél(Lehel)rablóvezérnek,hogy elegük van,vagy változunk,beilleszkedünk
vagy takarodunk vissza Ázsiába"

Most amellett érvelsz, hogy akkor a migrikkel is így kéne bánni? Vagy mire érv ez?

Igen, a magyarok nem illeszkedtek be addig, amíg le nem törték a szarvukat. Nem a tolerancia meg a wilkommenskultur illesztette be őket, hanem a kard meg a tüzes vas. Tanulság? Le mered vonni, vagy levonjam neked?
Deutsch "Kizökkenthetetlen" Tamás tegnap megmutatta, akárki akárhogy rángatja a lemezjátszót, majd a lemezjátszó alatt az asztalt, az ő tűje meg nem ugrik, a fordulatszáma nem lassul, üzembiztosan lejátssza a lemezt amit felrakott. Morális gátlások, őszinteség? Ugyan kérem,…..
trolololol 2015.11.23 13:10:39
@csak egy néző: Hát ehhez valóban hasonló gerinc kell, mint ahogy az eddig bőszen antifák egyszeriben díszzsidózni kezdenek.
Dinamó Műhely Az új cenzorok 2015.11.22 15:16:35
Sok mindent megmagyaráz a magyar liberalizmus jelenlegi szellemi állapotáról az, hogy közülük vannak akik úgy tartják, hogy sikeres és példamutató politikai akció az, amikor az egyetemi fiatalság aktivistái valakit vagy valakiket kitiltanak egy egyetemről. Amikor a sajtószabadság…..
Orbán Viktor aljasul kihasználja a párizsi terrortámadásokat: hazudott a parlamenti beszédében, és az M1-en is, ahol riportot készítettek vele, és természetesen alákérdeztek, egy kritikus kérdést nem szegeztek neki, hanem teljes nyelvbedobással asszisztáltak…..
trolololol 2015.11.23 09:56:55
@Brendel Mátyás: "2) arról nem én tehetek, hogy a kommentelők, beleértve téged semmit nem tudnak a cikkhez hozzászólni, csak anyáznak."

De, e tehetsz. Ugyanis ez a hangnem, amit képviselsz, ez ellehetetlenít minden vitát.
A napokban futottam bele egy régi-új találmányba az egyik honlapon, aminek elterjedése számos kérdést vet fel. Történt ugyanis hogy valamit kerestem a webáruházban és gondoltam, megkérdezem erről az online chat ügyfélszolgálatot. Nekem nagyon bejött ez az újítás, főleg amikor…..
Bár külön-külön is érdekelnek ezek a témák, annyira mégsem keltette volna fel az érdeklődésemet, hogy beáldozzam egy pénteki késő délutánomat, estémet arra, hogy meghallgassam, mit is mondanak erről azok, akik irigylésre méltóan elkötelezettek valami mellett, de a meghívó…..
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
trolololol 2015.11.22 21:14:25
@Hóhér az utolsó barátod: "baromarc, a terroristának nincs szüksége arra, hogy menekültek közé bújjon. "
index.hu/kulfold/2015/11/22/parizs_stade_de_france_terrorizmus_ongyilkos_merenylo_menekultek_gorogorszag/

Jé mik vannak gecc!!
trolololol 2015.11.22 21:20:19
@micsoda?: "Nem mondtam, hogy nem tetszik a "Nemzet" szó"
Nem, valóban SZÓ SZERINT nem ezt mondtad, de ha már a szövegértésen kattogsz, ez szerinted mit jelent, ha valaki ezt mondja:
'Azonkívül ha a Nemzeti szót meghallom rögtön a magyar történelem uszító hangulata jut eszembe,'
SZÖVEGÉRTÉSSEL meg tudnád akkor állapítani, hogy aki ilyet ír le, annak vajon inkább tetszik a "nemzeti" szó, vagy inkább nem tetszik? Már feltételezve, hogy az uszító hangulat neki nem jön be.

Elmondom, hogy kibaszottul szánalmas ez a tekergőzés, amit előadsz.
A világot joggal megrázó brutális párizsi támadássorozat után nem kevesen már „harmadik világháborúról” beszélnek. Valóban, a „világ” is igaz, hiszen kevés pontja maradt a Földnek, ahol egyáltalán nem kell már aljas terrortámadástól tartani, és a maga módján a…..
trolololol 2015.11.22 20:45:55
@freestep: "Szóval a tudomány és a vallás viszonya elég érdekes. Ha a vallás nem jött volna közbe, akkor a tudomány valószínűleg sokkal hamarabb hozta volna az eredményeit. "

Ez esetben érthetetlen, hogy azokon a helyeken, ahol nem volt semmiféle szervezett vallás (Afrika, Amerika a középkor előtt), hogy lehet, hogy nem űrhajókat gyártottak rég, mire a buta vallásos európaiak odaérkezteka kezdetleges vitorlásaikkal. Sőt mintha a buta vallásos európaiak pont a koruk csúcstechnikáját vonultatták volna fel, az okos nemvallásos indiánok meg afrikaiak, ahol nem volt vallás, hogy akadályozza a tudományt, igazából tök szarul éltek.
ras2 Kudarc 2015.11.20 20:24:04
Nem jó bevallani – igaz, elszenvedni se kellemes. Két hónapja kezdtem el önkéntesként mentorálni egy 16 éves cigány srácot, aki harmadszor járja az ötödik osztályt, és nem azért mintha értelmi fogyatékos lenne. Budapesttől 50 perces vonatútra, egy kétezres faluban él, és a…..
Jó lenne olyan országban élni, amelynek miniszterelnöke péntek reggelenként nem érezné szükségét annak, hogy prédikációt tartson saját polgárainak. A mi kormányfőnk sajnos olyan kényszert érez magában, ami lehetetlenné teszi számára, hogy a hét utolsó munkanapján…..
trolololol 2015.11.21 13:00:58
@Kampfer: De én is arra gondolok, hogyha ezek tényleg ilyen hülyék lennének, akkor írni se tudnának. Én nem értem, hogy a "migráns gyereke lövi le az én gyerekemet" scenárió miért jó valahogy. Szerintem az se kell.
trolololol 2015.11.21 13:01:53
@István Tamasi: Úgy úgy, Orbán tuti megbukott volna az EU pénzek nélkül. Úgyamúgy 98 és 2002 közt ki volt hatalmon? És eu tagok voltunk-e?
trolololol 2015.11.21 15:33:00
@kvadrillio: Ok, de a Liza a Rókatündér rohadt jó volt szerintem :D
Azért jó, hogy a magyar miniszterelnök csak mikrofonállványoknak nyilatkozik, mert ők nem kérdeznek se közbe, se vissza, így ha akarnák se tudnák megállítani az esetlegesen spontán feltörő beismerő vallomásokat. Már hétfőn is gyanús volt a dolog, amikor Orbán dr. az…..
trolololol 2015.11.21 10:28:20
trolololol 2015.11.21 12:51:42
@BiG74: :D A "mulatós zenék Bunyós Pityuval" c. tömegoszlató fegyverhez meg hozzáférsz a youtubeon, használd fel a pogány kutyák ellen! :D
trolololol 2015.11.21 14:12:17
@fordulo_bogyo: brühühü
Bizonyára mindenkinek felsejlik Regős Bendegúz sóhaja az Indul a bakterházból, amikor a bukszában nem talál semmi értékeset (elnézést kérek attól, aki még nem látta, és meg szeretett volna nagyon lepődni a shyamalani csavaron) - ezt tetézik persze a pénzemberekről,…..