Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csanya.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas várakozással vártam az idei célversenyem, a Salomon Ultra-Trail Hungary-t  és hát el is jött a nap, a nap, amire gyakorlatilag hónapokat készültem. Mondhatnám, hogy éveket, hiszen az elmúlt hét év sporttevékenységének köszönhetem, hogy képes voltam ezt így megcsinálni. Ezzel együtt persze…..
A lesújtó múltkori focis kórkép után hazai pályára térünk vissza, és a versenyszervezés művészetében mélyedünk el. Hősünk, bár számos véleményes dolgot művel (AC Milan drukker, képes autót vezetni napokon át, ráadásul ugye futóversenyeket szervez), mégis már gyerekként emlékezeteset alkotott: a…..
Teljes nevén Salomon Ultra-Trail Hungary, de mindenki csak UTH-nak hívja :) A tavalyi Terep80 során már ott megérett bennem, hogy idén a hosszabb távon kell indulni :) Azért elég hosszú volt idáig az út az elhatározástól. Először is ez nem csak hosszabb, hanem szintesebb pálya is…..
Csanya. 2015.06.07 18:47:23
A pszichokiller hangulatú Hárombarát-nyergen úgy üvöltött a szél, hogy még Hasfelmetsző Jackbe is belefagyott volna a gyilkos düh. A Kinizsi Százas mellett a Dögölj meg, Börzsöny! a másik olyan karakteres teljesítménytúra, amit tisztelettel vegyes áhítattal szoktak emlegetni…..
Futóblog Kis mellénnyel 2013.03.17 21:11:37
Vannak dolgok, amik nem változnak. Még mindig szeretek mások számára tök feleslegesnek látszó dolgokat vásárolni, szeretem érezni, hogy van miért dolgozni, a fogyasztói társadalom rabja vagyok, ez már így marad. Órákat tudok elkattintgatni a futós webáruházakban, kütyüs…..
Futóblog Így akarok itt maradni 2012.12.16 19:14:56
Közel egy évvel ezelőtt készült egy poszt Orsós Szabi történetéről. 2012 nyár végén élete egyik legnagyobb próbatételén vett részt, most a beszámolóját olvashatjátok. Jó szórakozást! Többször nekikezdtem ennek a beszámolónak, de mindig törlés lett a vége, mert egyre…..
Ezen a héten bizonyára még mindenki a Nike félmaraton hatása alatt van. Nekem is nagyon tetszett, igaz én most partvonalról figyeltem, és készítettem is néhány képet. A hétvégén én is versenyeztem, közel öt félmaratonit egyben (100 km), amibe a szervezők beletettek mintegy 560…..
Futóblog Az én történetem... 2011.12.20 12:23:00
A hétvégén Orsós Szabival beszélgettünk, akinek a történetét olvashatjátok itt. Picit hosszabb lesz, de megéri elolvasni. Szaszával a Lukács-fürdőben beszélgettünk a szokásos dolgainkról, mint csajok, buli, meg azt hiszem csajok. Volt egy kis sport is, amiben voltak konkrét…..