Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tz1

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..
Subba Nap videója: Visszafelé 2012.10.09 13:23:50
(Nem ők csinálták a Dallas-paródiát?) ..
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tz1 2012.02.28 09:26:37
@eki eki, eki eki Vapung:

Véleményem szerint te egy gyökér vagy aki még az iróniát sem ismeri fel de sír némi írásjel hiányért Szánalmas vagy és nevetséges
Azonban kérésedre: ,,,...!!
Helyezd el őket ízlésednek megfelelően ha netán tönkre tette hiányuk az álmodat
tz1 2012.02.28 09:30:41
@Por Nóra:
Nem zavar, hogy nevetségessé teszed magad, amikor olyasmire reagálsz, amit nem értesz?

Nézz utána ennek! Irónia.

Egyébként próbáltam, és hidd el nem segített. Viszont, majdnem felcsavarodtam egy fára.
Ezt is betiltanám, mint a vezetés közbeni mobilozást.

(Na, megvoltak a mai napi kérődzők)
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
A Homár nem tud róla, hogy megcsinálták volna már a Nagy Felütési Szakácskönyvet, azazhogy milyen olcsó kötőanyagokkal bővíthetjük tetszés szerinti tömegűre adott termékünket, anélkül, hogy a vásárló ezt észrevenné. Ennek hiányában érthető, hogy elszaporodhattak a…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
tz1 2011.12.02 18:18:41
..@Verhomina: ...és mint írtam azután, hogy bizonyította, hogy elsajátította a magabiztos kezelést
tz1 2011.12.06 22:38:47
@Etniez: tanfolyás is van egyébként, de nincs semmi probléma. olvasd el alaposan a hsz-em! egyébként nem érint, mert ezer éve van jogsim nagymocira is.
tz1 2011.12.06 22:47:11
@hallari: 50cm3-vel is meg lehat halni, meg biciklivel ,meg gyalog. tartom, 11kw gyenge és az emberek veszélyesek, nem 125cm3. egyébként arra leszek kíváncsi mennyibe fog ez kerülni?
én a 125 cm3-t akár még szimplán b jogsival is hagynám vezetni de szigorúan csak rendszámost, de én azt a robogókra is kiterjeszteném, már ha az és a hozzátartozó egyéb sarcok nem lénnének aránytalanúl drágák.
A világ legrosszabb anyája? Vagy csak a legfelelőtlenebb? Döntsék el önök, minek számít a videón látható jelenet, ahol feltehetőleg nagyobb biztonságban van a kisszék, mint a kisgyerek...
Ha egyszerre huppanna a Tesla és a Top Gear egy mérleghintára, az apró kaliforniai autógyártó a sztratoszféráig repülne. Mégis harci díszbe öltöztek a villanyautós srácok, és nekimentek a tévéműsornak: beperelték rágalmazás miatt. Egy két éve lement adásért. Vélemények…..
  Kifejezetten svájci frankos autóhitelben ülőknek dolgozott ki a Fiat egy akciót, amellyel egy csapásra megszabadulhatnak a frankhiteltől és átülhetnek egy új Fiatba. Persze sem az MKB-Euroleasing, sem a Fiat Magyarország nem jótékonysági szervezet, ők is csak a termékeiket…..
tz1 2011.04.01 22:52:38
@Hózentróger:
Ez a konstrukció is csak néhány embernek jó és azoknak sem. :)
tz1 2011.04.02 00:01:24
@Hózentróger:
Majdnem én is újat vettem - hiába nincs jobb az új kocsi illatánál - csak megláttam a mostani. Kellemes állapotban volt, azt tudta, mint egy új csak majd 2 misi volt a difi. Szóval ellenállhatatlan volt.
Nincs baj az új kocsival, ha meg van rá a fedezet vagy a nagy része és úgy veszel fel rá hitelt. De ugye legtöbbször nincs. A gond az, hogy általában mindenki kicentizi az összeget, illetve nem gondol a "vis major" esetével.
Meg az emberek belehajszolják egymást az új autóba. A régi kollégáim egymásra licitálva vették a kocsikat erő felett. Volt aki el is bukta. (még a válság előtt)
Meg ugye ott van a garancia kérdése. Évekig nincs probléma, ha elromlik és más nem tette tönkre előtted. Én csak emiatt gondolkodtam újban. De osztottam-szoroztam és csak nem volt olyan kecsegtető az új kocsi.
Na, majd a következő. :)
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
Módosítják a sztrádákon a díjfizetés rendszerét: jön a kilométerdíj, s előbb-utóbb megy a matrica. A most még képlékenynek tűnő nagy rendszerváltás 2013-ban indul, de tíz évig is eltarthat. A változások még jó ideig nem érintik az autósokat, motorosokat. Vélemények az…..
Itt az új Focus-variáció! A családbarát megoldás. Mindene szép és jó, akár agyon is dicsérhetnénk. Feltéve, ha nem az egyetlen, fontos tényezőt hagyták volna ki a tervezéséből… Vélemények az azonos című írásunkról...
tz1 2011.03.18 22:49:32
@gyvy:
Hát igen, az smax ülése sem a legkényelmesebb.
tz1 2011.03.18 22:58:06
@Faby:
Nem lehet, hogy nem is tetszett neked a cmax, nem is akartad igazán? :)
Vagy ennyit számítana 3 centi mínusz?
A pszichológia is számít. :)
Geekblog Tron: Örökség 2010.12.13 20:00:00
Amikor 1997-ben a Deep Blue néven anyakönyvezett, szilíciumalapú létforma elpicsázta Kaszparovot, talán a legoptimistább szkeptikusok is nyeltek egyet sunyiba. Pedig Sztaniszlav Stanisław Lem és Artur C. Clarke, meg még számos további jövőlátó már mikor megregélte, hogy az…..
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..