Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamitom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leslie Mandoki a Heti Válasznak adott interjújában azt állítja, a Magyarországgal kapcsolatban az elmúlt két évben megfogalmazott, szélsőségesen túlzó nemzetközi vádak mögött mindössze kilenc magyar közéleti szereplő áll. Ez kétségkívül túlzó leegyszerűsítésnek…..
Vannak azok a bizonyos túlérzékeny emberek. Ami biztosan világossá válik a Pesti Színház Vágy villamosa című előadásából, az az, hogy ez a világ bizony nem nekik kedvez. Elbuknak, mert elvesznek a részletekben. Kitaszítja őket a társadalom, mert érzékenységüket, részletekben…..
Megint irreális álmokat kerget Hoffmann Rózsa. Legutóbb az igazságos és olcsó közoktatás tüneménye bukkant fel lelki szemei előtt, az ideát rögtön meg is osztotta a széles tömeggel egy tótkomlósi szakmai fórumon. Kiemelte: a közoktatás megújulásának eredményeként az…..
A kulturális élet szereplőinek és a kultúra iránt érdeklődőknek az utóbbi évtizedben azzal kellett szembesülniük, hogy a területre szánt források egyre csökkennek. Ez a folyamat független volt az éppen aktuális kormányzat színezetétől, még ha okai különböztek is (míg a…..
Kirúgtak egy brit tanárnőt állásából, mivel az igazgató úgy vélte, pedagógushoz nem méltó posztokat tett közzé a Facebookon. Az ötvenéves tanárnő nemcsak a legjobb szexjátékokról értekezett az oldalon, hanem ex-tanítványait is italozásra invitálta bizonygatva, hogy ő egy…..