Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yusolein

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Baj van Bajnaival 2009.03.30 19:00:00
Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök. Jelenleg ő a gazdasági miniszter, és mellesleg Gyurcsány jóbarátja. Vajon neki több eszköze lehet, mint Gyurcsánynak? Több kedve lehet végrehajtani a szükséges reformokat?Persze talán arra gondolnak, hogy most majd a Gyurcsány-kormány romjain…..
 Korda György megsértődött. Kiderült ugyanis, hogy az ígéretekkel ellentétben nem kap állami kitüntetést a nemzeti ünnepen. A Művészeti Szakszervezetek Szövetsége terjesztette fel a díjra, Korda azonban hiába várta a március 15-i díjesőre szóló meghívót, s keserűen…..
Sárdobáló De a miénk 2009.03.06 17:55:00
Blogunk a „…de a miénk – Magyarország 2030” kezdeményezés közéleti beszélgetésébe kapcsolódik be ezzel a poszttal. A kezdeményezők bemutatkozása után következnek a cigányok integrációjának témakörében felállított diagnózisaik és kérdéseik,…..
Yusolein 2009.03.06 23:57:38
@calam: Nem, elfeljtettem, úgy látszik. Csak engem a faszkorbécs kerölget ha ezt a de mienkes dolgot látom, főleg a together forever féle ökörség miatt. Nagyon fellengzős, sebaj. Mindegy nem magyarázkodom.

Majd ha kissé leül nálam a korbács, akkor majd körülnézek és válaszolok rá, rengeteg belekötni valóm van. Pl hogy a legtöbb választ inkább a magyar egész helyzetre kéne ráerőltetni, és hogy nagyon sok helyre fölöslegesen szórnátok pénzt. Pl támogatásnövelés az óvódáért? Ne má!
 Az elmúlt hét év sok mindenről szólt, de a történelmi tudat ápolásáról, a Kádár-rendszer alatt megtört magyar nemzeti identitás építéséről éppenséggel nem. Akármerre nézett az ember a kultúrpolitikában, inkább az 1998-2002 közötti eredmények rombolása, jobb…..
Nem, nem elírás a cím, direkt idéztem pontatlanul Bródy Jánost. Az utóbbi napokban ugyanis hirtelen megszaporodtak a választási törvény reformját követelő javaslatok. Na nem mintha nem szorulna változtatásra, de mégiscsak furcsa, hogy pont most, válság idején ezt a…..
Yusolein 2009.03.05 22:19:17
Kötöttségek nélkül Temetés 2009.03.03 16:37:00
Elmentem Csorba Róberték temetésére. Nem szeretek kórházba, temetésre járni, nem szeretek az elmúlással foglalkozni, de most úgy éreztem, hogy ott kell lennem, mert ez több volt egy szimpla temetésnél. Többezredmagammal nem csak azt az 5 éves kisfiút és az édesapját gyászoltam,…..
Török Gábor politikai elemzett egy jót az Indexen, érdekes, de sajnos nagyon is reális jóslatokkal. Szerintem ez a legfigyelemreméltóbb rész: Gyurcsány hatalomtechnikai sikerének egy fontos általános tanulságát is le kell vonnunk. A legtöbb demokráciában a politikai pártok…..
„Az a csapat, akire rábíztátok ennek az oldalnak a vezetését, az a csapat képes nagyjából erre a teljesítményre. Képes nagyjából programot adni. Lehet, hogy van egy másik csapat, amelyik tud mást. Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá…..
Yusolein 2009.03.03 22:36:46
@Keer: Vicces ember lehetsz, fiam. Annyi fogalmad lehet a közágzól, mint a pszichológiáról a jónépnek, amit szintén ki lehet simán következtetni. Egyesek szerint (pl. szerinted). Szerinted mért fizetik olyan kurva jól az egyes gazdasági gurukat? Mert szépen tudnak közhelyeket mondani? Sebaj.
Nagy baj van akkor, amikor már egy jogász hallgató ír a gazdasági válságról, de egy országban/világban, ahol már a péknek vagy a vízvezeték szerelőnek is megvan az elképzelése róla, hogy hogyan kéne helyrerakni a gazdaságot, talán megbocsátjátok nekem, ha megpróbálok…..
Yusolein 2009.02.23 23:07:19
Nálam egy kicsit kiverte a biztosítékot a rengeteg hadovájával a poszt, ez egy kicsit gyengébbé is teszi az állításod, de egyébként igazad van. Aki közérthető közgázt akar olvasni annak javaslom az eltecon.blog.hu/ -t.

@Bell & Sebastian: Még szerencse, hogy te máshoz is értesz, amivel ki tudnás húzni az országot a slamasztikából. Megosztanád velünk? :P

Valaki pedig azt mondja meg nekem, hogy hogyan lehet könyörületesen, vagy alattomas kvégezni áldozatokat.
 Rövid idő alatt másodjára fordul elő, hogy egyetértek a miniszterelnökkel.Az első a Szerbiának nyújtott gáztámogatás volt januárban, ez különösebb belpolitikai vonzattal nem járt. Most azonban egy lényeges, csak bennünket érintő kérdésben is elfogadom az…..
Yusolein 2009.02.22 20:15:15
@cerasus s.: Ez azért egy kicsit erős. Az emberek mindig szeretnek sokat kapni, ez nem tudom hogy melyik társadalomban ne lenne igaz. Inkább az a gond hogy erre rá is lépnek, nem?
 Véletlenül sem szeretném alulsúlyozni az esztendő még előttünk álló lehetőségeit, de nagyon-nagyon gyanús, hogy 2009 legszürreálisabb éjszakája volt a tegnapi Budapesten. A Merlin Kamionosok és kurvák című farsangi bulijának beharangozója már alapjáraton „az…..
Rendre felmerül a téma, most éppen Répássy Róbert előadásában: csökkentsék az az állami cégek vezetőinek fizetését. Ilyenkor a társadalom egy része kapásból háromszoros hurrával felel: sokan szeretnék, ha mások kevesebbet keresnének.Répássy mostani javaslata szerint a…..
Yusolein 2009.02.19 17:37:28
@Vidéki: Ez igaz, de vagy belenyúl abba a bukszába, vagy összedől a pénzügyi rendszer. Akkor pedig már inkább az előbbi.
Yusolein 2009.02.19 22:52:10
@tsabeeka: Bele van gondolva. De ha teljesen tönkremegy az ország, akkor már tök mindegy. A kormány töketlensége ellen amúgy rendszeresen ki szoktam kelni, ez a 80% magyar dolog is egy irgalmatlan nagy ökörség, még jó hogy az uniós szabályok nem engedik.
 Sok bírálatot kapunk amiatt, hogy cseszegetni merünk jobboldali politikusokat, közszereplőket, médiumokat is, s ezzel veszélybe sodorjuk a Jobboldal Végső Győzelmét, és elősegítjük a gyurcsányizmus fennmaradását. Legutóbb az jelentett komoly problémát egyesek számára,…..
Sárdobáló Zsolti a béka 2009.02.11 13:00:00
Bayer Zsolt mindig fölkavarja az állóvízet, pláne ha nem is áll. Most is kijött a maga kis dolgozatával. Az egész nem több egy ótvaros nagy cigányozásnál. Bayer Zsolt rasszista, ezen nem nagyon van mit vitatni. Amiket mond felháborító, szavai, írásai ellen a társadalomnak kellene…..
 „Ha boldog életre vágyol, Ültesd el annak magvait. A múltban hozott döntésedMa fejti ki hatásait?”A rövidke idézet szerzője az ismert alanyi költő s ebből kifolyólag a kommunikáció nagymestere: Bencze József országos rendőrfőkapitány.  Bencze úr, a lélek…..
Yusolein 2009.02.04 08:28:03
Yusolein 2009.02.04 08:39:54
@sasika61:
A példa feltételes volt, és persze nem kicsit provokatíc, de nem anyáztalak le, én oda nem süllyedek, nem értem a moderációt. Ha ezt nem érted, akkor miért értenéd az általáad ebben a posztban kommentáltakat?
Amint látod, úgy viselkedsz, mint az általad említett illető, csak azt nem szabad elfeljteni, hogy baromira más pozícióban vagytok. Csupán arra akartam fölhívni a figyelmedet, hogy teljes ökörség összefüggésbe hozni egy ilyen intézkedést a szocializációval, és így az egész poszt mondanivalója nullára redukálódik. Persze, elküldheted a kormányt meg a rendőrséget is a sunyiba, megjegyzem joggal, de ez a próbálkozás így csak egy "de hülyék vagytok, azért mert de hülyék vagytok" volt.
 Nehéz helyzetbe kerülhet az a holdról jött ember, aki politikusok honlapjait olvasgatva próbálja kiokoskodni, hogy ma Magyarországon milyen dátumot írunk. Ha pedig a társadalmat igalomban tartó kérdések után nyomoz, garantáltan árnyékra vetődik az alábbi híreket idéző…..
"A szlovák belügyminisztérium vizsgálata szerint a DAC-Slovan meccsen a rendező klub nem teljesítette előírt kötelességeit, ezért szükség volt a rohamrendőri beavatkozásra."Tehát, szükség volt a rohamrendőri beavatkozásra a DAC-Slovan meccs közben, mert szükség volt,…..
Yusolein 2009.01.31 21:38:08
Amint az addict is beszámolt róla: egy cég piacra dobott bankár-figura stresszlevezető labdákat. A funkció nagyjából az, hogy ha idegesek leszünk, amire minden okunk megvan a jelenlegi gazdasági válság idején, akkor az azért felelős emberek gumifiguráin vezethessük le a stresszt.A…..
Sárdobáló A Vastagbőr cigánya 2009.01.24 19:40:00
Amikor olvastam ezt a hírt sejtettem, hogy baj lesz belőle. Szegeden ugyanis öt 9 éves fiú megerőszakolta a napköziben osztálytársnőjüket. Lett is baj, a Vastagbőr blogra mindig lehet számítani, most is hozták a tőlük elvárható cigányozást. A Vastagbőr bloggere elhumorizál…..
Yusolein 2009.01.25 16:41:19
@TheElf: Oppá, akkor pláne
Mandiner blog Tanévnyitó beszéd 2008.09.08 11:01:00
 Kedves Hallgatók, Tisztelt Leendő Falleológusok!  A Falleológia Tanszék nevében szeretettel köszöntöm Önöket abból az alkalomból, hogy a mai napon megkezdődik az új tanév, immár a nagyon sokadik e patinás falak közt. Higgyék el, ennek mi sem örülünk, mi is szívesebben süttetjük a hasunkat a…..
  Csobbant a magyar politika nyáron még langyosabb állóvize: a legkisebb parlamenti pártban Dávid Ibolya kihívóra lelt a fiatal és ambíciózus  Almássy Kornél személyében. Úgy tűnik, hogy az MDF-ben már régóta mozgolódó csoport (lásd korábbi…..
 Most már tényleg nyakunkon az olimpia, s fogadjunk, hogy olvasóink közül alig akad valaki, aki tudna civilizáltan szurkolni. Ez elég szégyenletes, de mivel nincsenek egyedül, a kínai hatóságok a segítségükre sietnek. Egész pontosan a Kínai Kommunista Párt Szellemi…..