Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shadow assassin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere elismerte, aggasztja játékosai milyen állapotban térnek majd vissza az Afrikai Nemzetek Kupájáról.Idén az Arsenal csapatából a marokkói Maruan Samah és az elefántcsontparti Gervinho érdekelt a Gabonban és Egyenlítői Guineában január 21. és…..
Jenkifoci Henry góllal debütált 2012.01.10 10:32:34
Noha ez a blog a jenkifocicról szól, mégis kihagyhatatlan hír: Thierry Henry, a New York Red Bulls csatára góllal debütált az Arsenalban, két hónapos kölcsönszerződésének első mérkőzésén. Ha így folytatja az MLS-ben is, nem lesz elérhetetlen a nemrég megfogalmazott célja: az…..
shadow assassin 2012.01.30 20:12:36
A 2011-es nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban robbant a bomba: az Arsenal érdeklődik Clint Dempsey iránt. Az üzlet lehetőségét anno a Goal.com is megírta, később pedig maga az érintett ismerte el, hogy zajlottak puhatolózások a londoni ágyusok részéről: "Igen, több…..
Filmdroid Bane sebhelye 2012.01.25 11:06:05
Bane korábban súlyosan megsérült és e miatt folyamatosan erős fájdalmakkal küzdene. Ruhája alatti kis tartályokban olyan gáz kering, ami enyhíti a szenvedését és ez egy csövön keresztül jut el a maszkjába. A Movieweb tette közzé az alábbi fotót, amely Bane sebhelyét mutatja. ..
A pletykák szerint Liam Neeson is feltűnt a The Dark Knight Rises forgatásán, ám erről eddig nem jött semmiféle megerősítés. Most a színész maga mondta el, hogy elment a munkálatokra, de csak rövid ideig volt jelen és gyakorlatilag fogalma sincs arról, hogy benne lesz-e a filmben…..
shadow assassin 2012.01.24 22:17:00
Szokásához híven a Torrentfreak idén is közzétette, hogy mely filmeket töltötték le idén a legtöbbször. A TOP 10 első helyezettje a Halálos iramban: Ötödik sebesség (Fast Five), 9,6 millió alkalommal szedték le a netről. Kissé lemaradva a második helyre Alan farkasfalkája…..
Filmdroid Batman társalgó 2011.12.21 11:09:05
Igény lett volna rá, így az X-Men topikhoz hasonlóan itt a Batman társalgó. Itt aztán keresztül-kasul át-és kibeszélhetitek ki mit kedvel, mit utál a a sötét lovagban. Illetve természetesen arról is szó eshet, hogy mely színész formálta meg jobban Gotham védelmezőjét. Michael…..
N ANIM MASC Skorpió és a kövek 2011.12.19 10:24:07
Skorpiók a végletek emberei. Két végén égetik a gyertyát, nem ismerik a középutat, sem a kompromisszumokat. Vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon gyűlölnek. Vagy nagyon jó emberek vagy velejükig gonoszak.Nehéz kiismerni őket, közel férkőzni hozzájuk. Egy skorpió rendkívül…..