Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nekemtökmind1

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sorok között Néma sikoly 2012.05.05 16:35:00
A Dow Jones IA május elsején 2007-óta nem látott magaslatokba tört, az S&P 500 16 pontot erősített. A munka ünnepe remekül telt a Wall Street-en, és Londonban is. A tőzsdék pozitív eredményei köszönőviszonyban sincsenek napjaink gazdasági valóságával, az Egyesült…..
nekemtökmind1 2012.05.06 07:56:04
A témáról bővebben akit érdekel : www.tozsdeforum.hu/nyilasi/

Aki az ő alapjában üldögél nagyon várja az összeomlást :)
sorok között Ülj le Feri, egyes 2012.05.01 12:25:00
Őszintén szólva egyre jobban szórakoztat a nagy magyar szakdolgozat-háború, és kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő bukó. Balegyenes-Jobbhorog. A helyzet viszonylag egyértelműnek tűnik. A KISZ-es megbizatása miatt elfoglalt Gyurcsány Ferencnek nem volt ideje holmi…..
nekemtökmind1 2012.05.01 21:49:24
@Mária:

Hát Soros ösztöndíjjal neked biztosan könnyen megy...

Mari, az a te bajod, hogy önkritika hiányában sosem leszel több egy hazugsághalmaznál.
Egy végzettség, és normális nyelvtudás nélküli kontárnál.Aki ráadásul Dániel Petyusnál is nagyobb troll:)
nekemtökmind1 2012.05.01 21:58:14
@Mária:

Jajj Mari, ez a két dimenziós gondolkodás:) neked agyadra ment a könyvtárszak:)

Gyorsan szaladj, és ír egy mélyszakmai blogbejegyzést (vagy legalább nyomd Copy-Paste-et)
"
Creating a Facebook page for your company can be useful, but limited in terms of reach and connectivity. Here’s how to optimize your personal profile for business.

If you’ve already tried suggesting your company page to all of your friends and sharing its content on your wall, here are a few tips on customizing your personal account to share personally and directly with your friends.

Tips:

Be selective with your profile
Organize your friends
Post a professional looking photo
Make a custom URL
Incorporate your URL
Share business updates and useful articles
Review your default settings
Reorganize your friends
Strenghten your connections
"

WOOWW te aztán szakember vagy az Online média nagy ismerője...
nekemtökmind1 2012.05.01 22:45:00
@Meridian74:

Hunvald György (hívó): – Van néhány nagyon érdekes dolog egyébként.
Zoltai Gusztáv (hívott): – Igen?
Hunvald: – Én nem tudom, az ügyészségen vannak nagyon rám szállva.
Zoltai: – Terád?
Hunvald: – Igen, igen…
Zoltai: – De nem a, nem a Tordai-ügy miatt?
Hunvald: – Nem a Tordai-ügy miatt! Nekem mondták, hogy politikai, de nem értem, hogy mitől politikai! Mert nem csinálok…
Zoltai: – Utánanézzünk?
Hunvald: – Nézzetek már utána, hogy mi a (van?)! De ez a Központi Nyomozó Főügyészség!
Zoltai: – Jó!
Hunvald: – Ott el kéne sikálni, mert egyszerűen nem lehet normálisan hogyhívjákolni.
Zoltai: – Jó! Odafigyelek! Megnézetem! Jó?

Erre a párbeszédre érdemes emlekezni:) sok mindent elárul..
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
nekemtökmind1 2012.05.01 13:16:52
@kentauri:

A magyar balosokat képviselő MSZP és DK parlamenti képviselői közül egyetlen egy olyan embert sem tudok mondani, akinek az elmúlt 22 év alapján lenne erkölcsi felhatalmazása bármilyen kritikára bárkivel szemben.
Ti baloldaliak, még mindig hajlandóak vagyok egy olyan pártra szavazni, ahol olyan emberek ülnek egymás mellett, mint Tóbiás, Nyakó, Lendvai,Lampert, Steiner,Hiller,Kiss Péter, Veres. Ezek a lakájok kiszolgáltak már mindenkit, Kádártól Gyurcsányig.
És te még mindig azt gondolod, hogy Ők olyan dolgot képviselnek ami mögé érdemes beállni.
Gyurcsány és a pártja nem több szemfényvesztésnél taktikai szavazatmaximalizáció amivel egyszerre lehet lőni a csepeli nyugdíjasra és az SZDSZ volt szavazóira. A pszihopata sosem volt szélsőbalos.

De továbbra is mondom, nálam nagyobb drukkere nincs, én drukkolok neki, hogy ő sok sok évig tényező legyen a magyar politikában, és legyen sok sok grecyhez hasonló talpnyaló aki tartja a lelket a szavazóiban.
És ennek kapcsán meg meg kellene jegyezni, hogy a Fidesz nem valami taktikus ezzel kapcsolatban, kicsit abba kellene hagyni az ágyúzást, és hagyni megerősödni, mert ez a féreg nekik dolgozik. Minden megjelenése erősíti a saját szavazótábort, hozzá hasonló sem látszik a balos pártokban,ha eltűnik bajban lesz a Fidesz.
nekemtökmind1 2012.05.01 13:27:30
@röhögő:

nem akarom megvédeni Orbánt, mert én sem kedvelem túlságosan , de a "beteges hatalommániás, hazudós Orbán, egy pszichopata Kövér" egy vélemény. Amihez mindenkinek joga van.

De , hogy hogy az általam felsoroltak, Kádártól Gyurcsányig, mindenkit kiszolgáltak az tény.

Nem akarok egy olyan vitába belemenni, hogy melyik a nagyobb gazember, nyilván mindenkinek a másik oldalon ülő.

Nekem személy szerint az a véleményem, hogy a lakájoknál, és a kamarillapolitikusoknál rosszabb nem igazán történhet egy országgal ,beleértve a hatalommániát is.
A TV2 kirúgta, Vágó István egy rendezvényen jobboldali politikai szellem beszivárgását vázolta fel, most meg pereskednek. A sokak által kvízmesterként aposztrofált, ugyanakkor erősen szkeptikus, a homeopátiától kifejezetten irtózó Vágótól a "kereskedelmi csatorna hárommillió…..
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
nekemtökmind1 2012.04.17 15:47:49
@campobaszo:

1 poén vicces, kettő is, de amikor az összes szereplő ennyin tud viccelődni , na az unalmas tud lenni...
Beszélek itt sokszor  a kerti növények gondozásáról, az ültetés rejtelmeiről, egynyáriakról, évelőkről, de az a helyzet, hogy rengeteg olyan kerttulajdonos van, akik nem kívánnak a kertészkedés tudományában elmélyedni, egyszerűen csak egy darabka zöld borítású birtokot…..
nekemtökmind1 2012.04.11 14:20:26
@Macskond:

A vakondháló egy közepesen sűrű szövésű műanyagháló, lefekteted, és nem tud keresztüljönni rajta a vakond, 1 m2 kb. 160ft( én annyiért vettem).

Gyommentesítés egy szép hosszú, és vidám feladat, öntözöd a fű helyét megvárod , míg jönnek a gyomok, és gyomirtózol, aztán amikor kész , akkor ismétled a folyamatot, de nagy valószínűséggel, még így is fogsz a fű közül négykézláb gyomlálni:)

A házi gyepnél az előkészítés a legfontosabb, szuperfoszfátot beásni, pétisót a tetejére, és utána jöhet a fűmag. A locsolás a legkritikusabb, én vettem időzíthető konnektort , és slagból és 3 ciccegtetős locsolófejből eszkábáltam "locsolórendszert".ami belocsolta az egész 600 m2-t Ezzel el lehetett érni, hogy ne gebedjek bele a locsolásba.
A szakértők tuti nekem ugranak, de én 1,5x annyi megot vetettem amennyi az előírt volt, és így épp nem lett foltos.igaz, én szinte fehér folyóhomokra ültettem.
Nem volt akkora munka mint amekkorára számítottam.

A cikkből amúgy kimaradt a hidrovetés, mint harmadik alternatíva.
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..
Az állam államosítaná a babakötvényeket:  http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/10/a_kormany_a_babakotvenyt_is_allamositana/ . Miről is szól röviden a babakötvény történet? Van egy nagyon korrekt kezdeményezés, miszerint minden újszülött gyermek után ad az állam egy fix…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
nekemtökmind1 2012.04.09 17:01:00
@Gogol:

értem, TE válogatsz? milyen alapon? aki neked tetszik maradhat?:)
Náci e vagy?:)
Vagy ha majd kiköltözöl Írországba akkor az írek is megválogathatják hogy kivel élnek egy országban? nem félsz hogy hazatoloncolnak?:)
nekemtökmind1 2012.04.09 17:44:47
@Gogol:
Az hogy te nem érted nem azt jelenti, hogy értelmetlen, csak annyit, hogy te nem érted. Ez hatalmas különbség:)
nekemtökmind1 2012.04.09 19:02:25
@Gogol: :) asszem elérted azt a szintet ahová én már nem ereszkedek le.
További szép napot. Sajnos meg sem közelíted azt a szintet akivel leállok vitatkozni.A magam részéről megszűntetem a kommunikációt.
A morgás joga Majdnem Amerika 2012.04.04 09:30:00
  Orbán Viktor tegnap nagy nyilvánosság előtt elmerengett a prezidenciális elnöki rendszer lehetőségén. Kérdés: vajon miért épp most? Kinek szól valójában ez az üzenet? Gumicsont az ellenzéknek vagy reális lehetőség, esetleg a "sérthetetlenség" gondolatkör…..
A Google tegnap egy igen drasztikus, a teljes piacot átalakító felvásárlást jelentett be, mely szerint a Google Inc. felvásárolja az Apple-t. Marissa Mayer bejelentése alapján a tranzakció kb. 1000 milliárd dolláros tőkeinjekcióként is felfogható az Apple számára, amit Tim Cook,…..
Policity Lehetne máshogy is? 2012.03.21 08:00:00
Az LMP aláírásgyűjtésbe kezdett és mi kíváncsiak voltunk, hogyan csinálják. Eleinte izgatottan közelítettünk a barátságosnak tűnő standok felé, de valami félresiklott. Itt már csak a mosómedve segíthet? Az első helyen, ahol odamentünk a zöld pulthoz a következő jelenet…..
nekemtökmind1 2012.03.21 14:25:00
@Névtelen betelefonáló:

Én is nyomtam valamikor 2004-ben Örmény kisebbségnek plakátoltunk és iszonyat jól kerestünk :) Asszem 1 plakátért valami 50 forintot kaptunk, és esténként kiszórtunk vagy 100 darabot, iszonyat jó pénz volt az akkor.
Ezek szerint manapság már nem annyira jó üzlet a politika sem:)
nekemtökmind1 2012.03.21 14:26:04
@nekemtökmind1:
ill 1994-ben:)
Tudom, hogy nem most kezdték ellopni, de mára teljesen eltűnt az ünnep.15-én reggel bekapcsoltam a TV-t, és nem akartam hinni a szememnek és fülemnek. Le is ellenőriztem, hogy jó csatornát nézek-e (bár eddig a szolgáltatóm kínálatában nem volt lengyel adó), mert hosszú perceken…..
Varánusz Számháború forradalom 2012.03.16 04:54:00
Ha egy idegen turistát megkérdezne most valaki, hogy milyen apropóból menetelt tegnap a főváros, sokféle választ adhatna. Az egyetlen ami nem jutna eszébe, az az 1848-as forradalom. Idén az aktuálpolitikáról szólt minden, a látszatát sem igyekezett ennek elkerülni senki. Így…..
nekemtökmind1 2012.03.16 18:16:28
@felebarát:

Tudom, de gondolom azóta nem változott a terület / ember konstans.

Tegnap tele volt a Kossuth tér , szemben a Kossuth Lajos utcával mert ugye a millások nem értek el addig...
nekemtökmind1 2012.03.16 18:17:30
@dr lecsekkoltam:

tekintve hogy saját pénzből jöttek nekem nem fájt hogy Budapesten költöttek egy kis pénzt...
nekemtökmind1 2012.03.16 19:40:14
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: látom a tények kihozták belőled az állatot :)
Én még emlékszem hogy januárban minden ellenzékinek mondott blog az operánál összegyűlt tömeg számát harsogta :).ez csak azóta ilyen lényegtelen momentum amióta kevesebben van mint a kormány oldal;)

Egyébbként ezzel egyidőben jött elő ez a jobbos tüntető mind hülye - minden balos pityinger szabadságharcos analógia :)
Hát igen a jelzők sokkal jobb érvek,mert azokra nem lehet tényekkel válaszolni.
Ancsy újságíró akar lenni és gazdag. "Konkrét tervem volt a jövőmet illetően. Megszerzem az újságírói diplomát, bűnügyi újságíró leszek, elköltözöm a szüleimtől, saját újságom lesz, és egy Mercedes C autóm. Még tavaly júliusban is ez…..
Subba Szmartiszt 2012.03.12 15:47:00
Nincs új a nap alatt, geekeknek még mindig nem való a kamera, ennél jobban pedig mi sem fogalmazhatnánk: Egy magatartászavaros hörcsögre rárakott valaki egy szalagavató hajra sütött parókát!!!!!!!!!  ..
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..