Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rauschi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pánbalkáni kalandozás a turbofolk nyomában – 1. rész Míg moldáv népi énekesek a mű dolgokért őrülnek meg... Jó hatásvadász címet találtunk, ugye? Nekünk is tetszik. Még mielőtt valaki megsértődne: a hazai politikai szcénának ezúttal tényleg semmi keresnivalója a…..
Götz Mária Ildikó KULCS MAGAZIN 2008.09.17 10:46:00
Magyarország borkirálynője: Götz Mária IldikóGötz Mária, a magyar borkirálynők királynője. Első az egyenlők között. A július végi tarcali bornapokon megkoronázott hercegkúti lánnyal természetesen tokaji mellett beszélgettünk.Mikor kóstolt először bort, és melyik a…..
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
Néhány hónappal ezelőtt egy különös rádióadóra bukkantam reggeli budapesti autós portyáim során. A gyerekek iskolai és óvodai "kivagonírozását" követően, munkahelyem felé tartva, a rádiócsatornák közötti szörfölgetés során egyre többször futottam bele egy olyan…..