Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérlegképes Tűznyelő

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manu Chao @ Budapest Park, 2013.09.07. Hat évvel a már-már kultikussá vált, áramszünetekkel megszakított szigetes koncertje után, Manu Chao ismét Budapesten lépett fel. A Park fesztiválokra emlékeztető kialakítása miatt jó esély volt rá, hogy egy újabb hasonlóan emlékezetes…..
Mérlegképes Tűznyelő 2013.09.09 20:54:24
@takács bálint - zsebtévé:
Na, erről jut eszembe, hogy 40x évesen, három gyerekes családapaként, "fontos" vezető beosztásban q...r...va nagyon végigpogóztam az összes zúzósabb számot, más negyvenes, pocakos öregurakkal Európa Kiadón - orrcsontom majdnem betört :-DDDD
Könnyen lehet, hogy 1800-ban. Esetleg 1950-ben. Mikor volt vége? 1910-ben. Vagy 1960-ban. Nem viccelünk, hanem egy felmérés szomorú tanulságait osztjuk meg. Sokszor és okkal-joggal kritizálják a mindenkori magyar oktatási rendszert (mi sem vagyunk ezzel másként), ám az alighanem…..
Az origo információi szerint a magyar bankok egy része, idézem, „a kormánnyal való együttműködés szorosabbra fűzését akarja elérni, és kezdeményezné a bankszövetség és a kormány közötti, tavaly decemberben kötött paktum megerősítését, illetve újrakötését”. Ez…..
Mérlegképes Tűznyelő 2012.11.01 11:34:49
@volker: Én szeretem a fideszt. Szeretem, mert visszahozta ifjúkoromat. Oly jó újra megélni a nyolcvanas éveket, s hogy ugyanazok a gondolatok fogalmazódnak meg bennem, mint az MSZMP regnálása alatt.
Az egyik ilyen a "Minél rosszabb, annál jobb!" - kevés más kiutat látok e dicső pártállami létünkből.
Tisztelt Tamás Gáspár Miklós! Én önt igen-igen tisztelem. Bár gondolatai jelentős részével nem értek egyet, írásainak kérlelhetetlen logikája, szellemi horizontjának tisztasága, szövegeinek rejtett humora és bölcs derűje – az egyetértés és egyet-nem értés tengelyén túl…..
A kormánynak már feltűnt, az ellenzéknek még nem, hogy rekordmértékben nem tudjuk lehívni az EU-s forrásainkat. Jó úton haladunk abba az irányba, hogy akár több száz milliárd forint uniós felzárkóztatási forintunk is örökre elússzon. A 2013-ig tartó EU-s költségvetési…..
Édes Néném, mindig érdeklődéssel figyeltem azokat a szelíden óvatos elemzéseidet, amelyekben a legordasabb és -cinikusabb húzásokban is képes voltál meglátni a lágyító humánum lehetőségét, és az „egyrészt-másrészt” dekázással döntetlenre menteni a menthetetlent…..
B-oldal 35 éves a Star Wars 2012.05.25 08:51:00
Május 25. Mennyi minden történt ezen a napon...? Megszületett Robert Ludlum (1927) Frank Oz (1944), Mike Myers (1963) Anne Heche (1969). Meghalt Robert Capa (1954), Fedák Sári (1955), Asta Nielsen (1972). Ráadásul ez Afrika napja, valamint Douglas Adams emlékére a Nemzetközi törölköző…..
Mérlegképes Tűznyelő 2012.05.25 22:34:24
@Darkcomet: :-))) Nekem dettó ugyanez a sztori! Én is az Alfa első számából értesültem először a filmről, és szintén csúnyán rá voltam kattanva. (Jelentem: Alfa Magazin összes számát a mai napig őrzöm :-) )
A filmet már a pesti premier előtt vetítették a Balatonnál. 5 forintot perkáltam le a jegypénztárnál és izgatottan ültem be a Balatonalmádi mozi vetítőtermébe. A film után delejezetten tántorogtam ki a nyári koraestébe.

S azt meg végképp nem gondoltam volna, hogy 35 évvel később, kölykeimre is nagy hatással lesz a SW.
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..
Mérlegképes Tűznyelő 2012.05.01 09:10:18
@vazallus: "nem értem miért a fideszre van kihegyezve. "

Józsefvárosban tizensok év után most vették át a hatalmat a fideszesek, és már szívatják is a helyi lakosokat. Más pártszínűek nem jutottak el idáig.
Az elmúlt hetekben a brüsszeli bürokráciát épp úgy mozgásban tartották a magyar ügyek, miként korábban is. Általánosságban elmondható, hogy a helyzet egyre fokozódik: a februárban indított három kötelezettségszegési eljárás ügye újabb állomáshoz ért. Mivel a…..
Mérlegképes Tűznyelő 2012.04.11 12:14:35
@Disintegrator Rising:

Jól van! Sikeresen elérted a második idegállapoti fázist. Fej már vörös? Szép szín, Te naddon szereted.
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Mérlegképes Tűznyelő 2012.01.17 22:30:59