Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tenshinotamago

24 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csörgött a telefon és engem kerestek.Tiszta, kedves hangú volt a lány,valamikor 1995-ben talán Élt és virult ez a hang, és engem akart,rám volt kíváncsi,talán az iskolából ismert engem - gondoltam magamban - de hogy ki lehet vajon ő, azt sehogy se tudtam. "Eljössz velem? Sétálunk, beszélgetünk?" -…..
ITT AZ ÉLETEM Válaszd a békét! 2023.12.18 09:20:55
Válaszd a békét, válaszd a semlegességet, válaszd a semmilyenséget, válaszd a Toleranciát! Válaszd Istent, válaszd az angyali extázist, válaszd a reinkarnációt, boldogságjógát és Csendes elvonulást! Válaszd a Megtisztulást, az elengedést és a tökéletes kiegyensúlyozottságot, a belső békét, válaszd…..
ITT AZ ÉLETEM Valószerűtlen 2023.01.15 14:38:03
Rejtőzöl előlem, persze nem nehéz, mert tested nincsen. Mindig vagy. Tudom. De csak öt-hat telente ütsz lyukat a szívembe. A semmiből jössz mindig. Megégetsz, felkavarsz, nyugodni nem hagysz. Elmosol mindent, ami ésszerű. Felfoghatatlan, nem evilági lények testébe költözöl, talán csak én tudom,…..
Nő a fény,bennem nő a fény,sosem nő a fény,nem elég még a fény,eltelít majd a fény,karácsony éjjelén,Jézus lerombol mindent,black friday, black christmas,a plázák romokban,homokban penészes szaloncukor,mikor sorvad el ez a kor,valamikor majd rájössz, az anyag csak káprázat,hatalom, vagyon,…..
ITT AZ ÉLETEM Humán nekrológ 2022.10.07 09:46:50
Kipusztulunk, világvége lesz, legbelül érzi mindenki. De van még valamennyi időnk… Néhány hónap, néhány év, vagy évtized, netán évszázad. Egy perc az egész. Még kell egy utolsó nagy buli. Hangos! Látszódjon a holdról is! Mámoros tánc, ütés, rombolás, zúzás, orgia, extázis, hedonizmus. A DJ legyen…..
ITT AZ ÉLETEM 2022.09.12 10:47:48
Nő gyengéd, nő ékszer, nő ribanc, nő faszt ver. Nő jóga, nő ezotéria, nő néma, nő hisztérika Nő szül, nő mosogat, nő romkom, nő csikló, nő pina, no kondom. Nő Szent Anya, nő Mária, nő liba, nő édesbor, nő térdel, nő picsa. Nő engedelmes, nő hallgat, nő hűséges, nő Párizs, nő koktél, nő…..
A szenvedés nem a fájdalom, nem az, hogy szomorú.Nem is a nyomorúság, kínlódás. Szenvedni egyszerűen, hogy jelen kell lenni, itt kell lenni.Végig kell menni a korokon, végig kell élni az életet, életeket.Dolgozni, pihenni, tanulni, élvezni. Et cetera. Folyton érzékelni, észlelni, kémlelni, s végül…..
ITT AZ ÉLETEM Epilógus 2020.02.03 21:53:07
Ki voltál te nekem? Miért tűntél el? Picikét szeretsz azért? Mit jeleztél végül is nekem? Mit kéne mindebből megértenem? Vagy ez is értelmetlen? Mint minden?  Vágytam rád, eszeveszettül vágytam rád. Se előtte, se utána semmire, senkire se így. De ez már a múlt. Már nem akarlak. Egyáltalán nem.…..
ITT AZ ÉLETEM Je Souhaite 2020.01.08 21:56:43
Legbelülről kérem, mutass irányt nékem. Irányt az emberek világában. Hogy lássak tisztán és bízzak benne: erre kell mennem, mert ez az egyetlen ösvény, másik nem lehet. Legyen egy jel, egy álom, egy látomás, egy villám. Csak tudjam: erre tovább, s nem más felé. És vedd el minden félelmem,…..
ITT AZ ÉLETEM nemszeretet 2019.10.20 23:30:16
szerelem: birtokollak, csak az enyém vagy. úgy hiáááányzol nekem. csak nekeeeem. vágyom rád. csókolnálak, dugnálak. elégítenélek ki. mert beléd szerettem.  ne nézz másra..NEM NÉZHETSZ MÁSRA! hiszen én szerelmes vagyok beléd!a tulajdonom vagy, engedelmeskedj! csak nekem örülsz, csak velem örülhetsz.…..
ITT AZ ÉLETEM Vallomások 1 2019.09.13 22:14:36
nem igazán ismeri a nőket, ami azt illeti. nyelvüket nem beszéli, jeleiket észre nem veszi. de gyakran kiveri. nulla. nőket gyűlöli. KURVÁK VAGYTOK MIND!!! (persze nem, dehogy is) jönnek a gyengéd érzelmek. simogatás, puhaság. PUHAPÖCS!! sír…ehh.. pink flojdot hallgat meg depesmódot. na! rédióhed…..
ITT AZ ÉLETEM Férfi 2019.09.05 22:38:23
Férfi erős. Férfi nem sír. Férfi stabil, nő támaszkodik rá. Férfi erősebb. Férfi kemény, dominál. nő követi, felnéz rá. Férfi nem mutat gyengeséget. Férfi beszél, Férfi dönt. nő tiszteli, nő imádja. Férfi mindig magabiztos. Férfi mindent tud. Szuperférfi. Férfi nem fejez ki érzelmet. Férfi megbasz.…..
ITT AZ ÉLETEM az utolsó szavak 2018.11.23 22:57:22
a végére értem. ami fontos volt, megtanultam. hogy már eleget éltem, s elfogyott az utam. csak egy film volt az egész. most jön a befejezés, majd a stáblista. ez a legutolsó rész, többet már nem tehet Pista. visszatérek az origóba. ezen kívül nincs semmi. csak belefekszem a hóba, majd eltűnök, s…..
ITT AZ ÉLETEM pszichés státusz 2018.11.10 15:31:08
a tudat vigilitása és integrációja megtartott. orientáció mind auto-, mind allopszichésen térben és időben megtartott. figyelme felkelthető, irányítható, a célképzetet megtartja. észrevevési, érzékelési zavar, vagy erre utaló közvetlen jel nem észlelhető. képzetek, fogalmak az iskolázottsági…..
érzékiség, kéj, szex. szopás, nyalás, behatolás, gyönyör. lovaglás, misszionárius küldetés. hátulról, oldalról, na meg szájujjazás. vadul, lágyan, gyengéden vagy bestiálisan. összekócolódó haj, nyögések. egy lenyelt hajszál, harapások. irányíthatatlan spriccelés, egy csík a haján oldalt, majd egymás…..
ITT AZ ÉLETEM szubsztancia 2018.11.05 11:53:09
olyan tiszta minden. nincs már mit kérdezni, nincs már kit kérdezni. magam vagyok csak itt, mindehol. most ide jutottam, ahol nincs semmi tennivaló. megjelenik viszont egy fiú, és annak az élete. ez az élet az ő filmje. a forgatókönyv írójának kilétét homály fedi, mintha néha beleszólhatna a…..
ITT AZ ÉLETEM minden meghal 2018.11.03 23:12:20
összeomlik lebomlik szétesik ledől magába roskad összeesik mélybe zuhan alászáll lemerül süllyed leveti magát leugrik összeroppan széttörik nem mozdul többé..
ITT AZ ÉLETEM levegő októberben 2018.10.18 10:39:41
sokáig hitegettél, áltattál,reménynek nevezlek.kínoztál, gyötörtél engem,pedig átlátszóbb, valótlanabb nem is lehetnél.most halott vagy. de nincs még vége az adásnak. ki kéne még teljesen ábrándulni. intellektuális folyamat. lassan csordogál. szembesülök valamivel, realizálom a nyilvánvalót,…..
ITT AZ ÉLETEM gyengeségem 2018.09.07 17:39:49
most magamba nézek, nem hazudok semmi szépet. pislákoló lángocskák és hamu, nem hoznak több tüzifát ide. egy fiúcska áll ott a tűzrakás mellett, fehér ing, kis kék nyakkendő, nadrágja kordbársony. úttörő már nem lesz belőle. de lehúzza a sliccét, mindjárt lehugyozza a tüzet. itt kimerevedik a…..
a fiú a homokban ült, és mesterét bámulta. teljesen belemerült. a mester hirtelen ránézett, megszólította: mit látsz? - kérdezte. a fiú nem tudott mit mondani, szótlan maradt. pár nappal később összegyűltek a mester körül az erdőben a fiú meg még sokan mások. a fiú mélyen a mester szemébe nézett, s…..
ITT AZ ÉLETEM rímtelen búcsú 2018.08.23 15:00:54
elvágtad a reményt, ám a vágy itt maradt. kíméletlen vagy, ki akarsz ábrándítani magadból, de én nem tudlak nem szeretni. persze beletörődtem a realitásba, viszont a barátom is vagy. az is maradhatnál. mindegy, hogy hol vagy. azért mégsem teljesen mindegy. meghívnálak egy sörre vagy kettőre. és…..
ITT AZ ÉLETEM ki vagy te? 2018.08.23 14:57:34
ki vagy te? honnan jöttél, miért jöttél? ki küldött az életembe? miféle lény vagy te? hogy kerültél ide? hozzám, az én közelembe. miképp vetted el az eszem? mert elvetted. nem hagytál nekem semmi józanságot. magyarázat nélküli téboly, elmebaj. ezt hoztad nekem. milyen anyagból gyúrtak téged, hogy…..
képek, zajok, szagok, ízek zúdulnak rám, és valami megszúr hirtelen. vágyakozom halálosan, szeretek, az őrület határán billegek. gyűlölök, dühöngök, üvöltök, nevetek, sírok, zokogok, bambulok. magamban beszélek az utcán, úszok, munkanélküli vagyok, kötelességmentes vagyok, szaunázok, kiverem,…..
ITT AZ ÉLETEM megőrjít 2018.08.23 14:41:05
  hogy létezik egy emberi lény, egy nő, aki.. korábban elképzelni sem tudtam volna, hogy egyszer valaki ilyen hatással lesz rám. beférkőzött a gondolataim közé nyolc hónappal ez előtt. azóta ott van folyamatosan. nem hagy békén. folyton rá gondolok, csak néhány kisebb szünet van, amikor nem róla…..
Fuck To The Music A béjgyijkosh! 2010.03.01 09:00:00
A magyar kortárs Lo-Fi rap mindig is a kedvencem volt. Egyszerűen nem tudom megunni azt a hangzást, amit a számítógép beépített mikrofonja produkál. Itt egy eléggé komoly témát boncolgat a hősünk Diablo. Én már kajak annyira beörjítettem magam, hogy nem hiszek a vallásomba'. A…..