Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hellknight

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
Hellknight 2008.02.18 23:17:54
Öhh, vegyük Roxy-sra :D"Itt vannak ma MA legjobb slágerei csak nektek embertervez-től itt a Junioron!"TÖRÖLT VIDEÓ..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Rossz PC Juniorok Spider - man 2008.01.26 12:35:00
Láttam a videódat, sőt, még írtam is Raycam80 néven de hát látom, nagyon szeretnéd, hogy kitegyem :PTÖRÖLT VIDEÓ..
 Hát szerintem nagyon jó sikerült így elsőre :DA többi ehhez hason videó megtalálható a viccesvideok.blog.hu/-n:)..
Hellknight 2008.01.20 12:24:30
A helyzet a következő.
Videódban nagyon jó poénok voltak, öröm volt nézni a Spártás hattttalmasat ütött ^^.
Tényleg, huh, jó volt.

Ezzel szemben a DMOMM egy hihetetlenül jó játék, kedvenceim egyike, és szerintem nem érdemli meg szegényke h fikázzák ^^
Jó,jó érdekes dolgok vannak benne de az elején az a goblinos dolog az szerintem egy hatalmas magyar fordítási hiba, mert nem emléxek ilyenre.
A másik h olvasva a feljebb levő kemmenteket, ne nevettessük már ki magunkat, az addig rendben van h szűkösen látnak ki a sisakból, de minimum lépcsőn felfele jövet észrevennék a csillárt, de ez a játék lényege, ha az ellenfelek nagyon ügyelnének a berendezésre, amit felhasználhatsz ellenük akkor semmit se érne az egész.
Ugyanaz a helyzet a tüzes kis nyilacskára lángra kapó páncélos katonával. Az eleve fizikailag nem helyes h abba a kis tűzbe hal bele ott a nyílhegyen (ami igen,vasból van ami fizikailag nem éghet úgy, de ismétlem játék része), mivel egy jól kifeszített frankón kihúzott nyílvesszó simán végezne eggyel, de ha megfigyeltétek a nyilak egyik játékban sem olyanok mint a valóságban h instantkillnek kellene lennie ^^. Hanem ugyebár a tűzbe és úgy lobban fel mintha benzinnel lenne bekenve. Ez is egy játékelem, hogy 'Human creatures (Guards,Spiders) are vulnerable to fire-based attacks' vagy mi. És ehhez tartották magukat.

Jó, most tényleg sikerült elkapnod pár olyan jelenetet (katona belelöki a másikat a vízbe) meg kikényszerítened még érdekes dolgot (mint pl a csilláros rész) de azért tegyük hozzá, hogy ez egy fantasztikusan jó játék.
És a videó meg csak a poén kedvéért készült, nem játék bemutatása céljából és máris kap tőlem egy tizes skáláról 8-9-et. ;)
Rossz PC Juniorok HMC:Kicks online 2008.01.17 22:10:00
by VulpesTÖRÖLT VIDEÓ..
Hellknight 2008.01.18 13:53:09
Rossz PC Juniorok Ailen Hominid 2008.01.13 12:32:00
Jajj ez a nekem már régi játékot nekem sikerült végigtolni csak az a baj hogy fizetős a full verzió(természetesen) így csak a robottal egy helikopterrel és egy izomgépezettel találkozhatunk :)Jah és játszni vele itt lehet:www.newgrounds.com/portal/view/59593TÖRÖLT VIDEÓ..
Ne próbáljátok ki... Soundtrack: Castagno Claudia - Nyuszitánc..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Meg kell hogy mondjam grat a PoP bemutatójának a jó kis lényegretörő kommentárért és a Sniper Elite -hez csak annyit fűznék hogy csak így tovább :)..
Mint tudjuk a film sokaknak bejött. Nekem személy szerint a karakterek tetszettek nagyon, de néhány hézag azért észrevehető volt a történet menetében... Itt látható a film(ek) adaptációja, ami katasztrófálisan sikerült főleg a berogozott kardművészünkkel...…..
Hellknight 2007.12.25 21:07:14
Fúú... azért ennyire nem rossz az irányítás én speciel végigvittem és ubisoft+bethesda softworks ellenére tényleg egy kalap sz@r de az irányítás nem ennyire tragikus :)
A videó 3/4-e abból áll h állsz egy láda előtt a többi része am jó :-)
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
Hellknight 2007.12.21 13:26:46
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Hellknight 2007.12.14 14:21:28
Ez a szenzációs blog egy új szolgáltatással bővült! Nincs ötleted mit adhatnál ellenségednek barátodnak? Itt van 3 igazi csemege azoknak, akik figyelemmel követték blogomat Aki tökéletesíteni szeretné a halálos aquafittnesz öklét, ez a könyv neki való!…..
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..