Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagygab

4 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DroidON Mobilozz olcsón a neten 2011.04.01 10:18:00
A szuperolcsó internetes telefonálás lehetőségéhez eddig kompromisszumokkal lehetett hozzájutni: csak vezetékes számokat lehetett fillérekért hívni, azokat is helyhez kötve, számítógépről vagy speciális eszközzel összekapcsolt zsinóros telefonról. Most viszont fel lehet állni…..
DroidON Vodás appok a Marketen 2011.05.26 21:33:00
 A hazai mobilszolgáltatók közül eddig egyedül a Vodafone nem adott ki "saját márkás" appokat, most viszont bepótolta lemaradását a cég, méghozzá négy egyszerű, de alapvetően hasznos alkalmazással: Vodafone Kedd, Mobil parkolás, Autópálya és Union biztosítás -…..
 Bár most a táblagépek a menők, hosszan elemezve saját igényeimet arra jöttem rá, hogy nekem olyasmi nem kell: egy 10 colos tablet túl nagy ahhoz, hogy jegyzetpapír helyett csak úgy behajítsam a biciklistáska aljára, a hétcoloson ugyanolyan kínszenvedés a gépelés mint a…..
Több mint 200 eklektikus és magyar szecessziós stílusjegyet magán hordozó épület lebontásával modernizálná Szabadka belvárosát. Bár a tavaly nyáron elkezdett munkálatokat a mostani helyhatósági, és a jövőre esedékes parlamenti választások miatt felfüggesztették, eddig 16…..
Bakelit-keretes szemüveget nem hordok, sőt a látásom annyira jó, hogy a legutóbbi szemvizsgálaton megdicsért az orvos. Nem kapok a szívemhez, ha torrentrazziákról olvasok híreket, a letöltésről leszoktam, vásárolni kényelmesebb és biztonságosabb. Androidos telefonom egymagos, a…..
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
nagygab 2011.03.25 11:13:48
@rajen: ha majd egy tahó sofőr azért csukja rád az ajtót LESZÁLLÁS KÖZBEN mert siet, nem néz bele indulás előtt a visszapillantó tükörbe mert minek, nem nyitja vissza az ajtót a szétb*szott csukódásgátló, hogy legalább esélyed legyen menekülni, ezért végül beesel a kerék alá, hogy átmenjen rajtad pár tonna, na akkor majd én is úgy gondolok rád, hogy te voltál a hibaszázalék, aki csak a természetes szelekciónak esett áldozatul.
Subba Subba szív iWiW: Gál Béla 2007.12.07 13:01:00
Péntek, és ráadásul már alig van hátra az évből. Ilyen, és hasonló romantikus gondolatokkal ajánljuk nektek a válogatást, amit nagyban a kommentekből vadásztunk le. Jó szórakozást! - Boncmesterek - Ügyvédként dolgozom - "Gál Béla" jelentkezz! - Apeh Robin Hood - Fila…..
Csak erős idegzetűek nézzék meg. A "munkahelyi balesetek megelőzése"-tematikájú weboldalon egy rakás többé meg kevésbé vicces, de egyformán brutális animáció élvezhető végig, éljen Kanada! És köszönjük Stöckinek...
:::Surda::: Házibulit tartasz, de nincs pénzed? Sőt, ami még nagyobb baj: nincs otthon egy falat söröd sem? Na, akkor ne keseredj el, hisz VÉGRE itt a megoldás! Nem, nem a Tomi kristály, viszont tényleg jobb, mint a hagyományos mosóporok: főzz SÖRt magadnak! Elmúlt cikkemhez…..
w Te is más vagy, te sem vagy más 2007.10.15 07:15:00
A nemzeti rockot nem muszáj szeretni, ahogy egyébként semmi más zenét, de hát az is csak egy keret, mint a klezmer vagy a britpop. Azon belül lehet szart csinálni és jót is. A Kárpátiának nem egy dala fülbemászó, kellemes sláger, ami kellő mennyiségű sörrel vidám közös…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
nagygab 2007.09.28 17:10:05
Hálózat! Összeesküvés! Végre, hurrá, éljen! Amúgy a pedifolnak látszó adatlapok valósnak látszó ismerőseit böngészve simán el tudom képzelni, hogy azért a rendőrségnek is lenne néhányukhoz egy-két szava. Például itt van Bánhegyi László: www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8450848 Külön figyelmet érdemelhet a "mi fiúk" című kép. Persze lehet, hogy a fia, bár a korkülönbség nekem kicsit nagynak tűnik. És ő küldte a meghívót neki is: www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11042488 Bánhegyi Matild, az egyik fake adatlap szereplője. Szóval ez érdekes. Ebből már kijön egy fasza iwiw-es összeesküvés-elmélet?
Nos, melyik hazai zenekar tisztességben megőszült frontemberének van már szüksége távollátást korrigáló súlyos dioptriákra? Megoldás és bónuszként hülye zeneipari sajtóközlemény a folytatásban. SAJTÓANYAG 2007. szeptember 10-én, hétfőn - két év után - új Ossian…..
Subba Vágási Feri 2007.09.20 06:25:00
Nem láttatok még semmit, ha nem láttátok a Disznóvágás.hu-t. Azt hittétek, hogy a faszkorbácsos nővérek betegek? Hát gondoljátok újra. Mi mindig is biztosak voltunk abban, hogy ha van egy hülyébb egyén a társaságban az óriási dolgokra képes rávenni a többieket, de ebben az…..
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
A szakítással nemcsak fájdalmas, szívbemarkoló, eszement, és idegtépő koptató dumák járnak, hanem a felhalmozott közös "vagyon" újraosztása is. Kié legyen az autó, kié a hétvégi ház, ki viszi a hűtőt és a ki a mosogatógépet, ugyebár. Ugyanez kicsiben a…..
nagygab 2007.08.31 14:59:07
Azt gondolnánk, a megdöbbentő szakításokból már volt itt elég a blogon, de újra és újra rájövünk, hogy nem, az emberek talán szakításkor tudnak a legmorbidabb módon viselkedni. Itt van például kedves barátom, R. esete, akinek rengeteg barátnője volt már, ezért kértem,…..
Subba Fekete lakkcipő 2007.08.07 10:50:00
Sosem gondoltuk volna, hogy ezt is megéljük. Drum and bass tábor indul! Eddig zavartan toporogtál a táncparkett szélén? Szeretnéd együtt járni a fiatalokkal ezeket a rafinált tánclépéseket? Esetleg azt sem tudtad, hogy létezik olyan hely ahol ez menő? Azonnal jelentkezz!…..
  Nem, nem a legújabb történészeti, régészeti felfedezésről van szó, csupán az emberi műveletlenség egyik szélsőséges esetével állunk szembe. Ami önmagában még nem is akkora tragédia, hiszen ez így van rendjén: vannak okosabbak és vannak kevésbé azok (itt most nagyon…..
Elképesztő a titkolózás, de a Homár remek petrolkémiai kapcsolatainak köszönhetően a Mol menedzsmentjéhez közel álló körökből megtudta, hogy a Részben Magyar Mamut visszavág az OMV-nek a Lánchidat rajta omv-s kamionnal mutató, "Ausztria megint kicsit nagyobb lett"…..
Subba Zoli, a rocker 2007.07.01 05:40:00
Na hol az a programozott szinti?! El tudná valaki magyarázni, mi az isten történik a magyar tanári karral? A hülyeség most már a feésőoktatást is elérte... Dr. Gaál Zoltán, a Pannon Egyetem leköszönő rektora nem saját béna szerzeményét adja elő, hanem egyenesen AC/DC-re…..