Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuzdi_Gabor

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy az ember hall valamit, esetleg látja is, sőt, olyan közel van hozzá, hogy szinte meg is érintheti, de nem vele történt meg. Aztán amikor elmeséli, kicsit színez a sztorin, szereplőket von össze, helyettesít be, és menten frappánsabb, saját szerepét jobban kiemelő…..
Az egyik legsikeresebb napközbeni talkshow-formátumot, a The Doctor Oz Show-t viszi képernyőre az RTL Klub ősztől. A formátum az amerikai tévében meglehetősen nagy siker, egy Mehmet Oz nevű szívsebész vezeti és olyan általános orvosi problémákkal foglalkozik, amikkel bárki…..
Egy radikális nézeteket valló muszlim dzsihadista férfi, bizonyos Umar al-Basrawi egy internetes fórumon szólította fel az összes USA-ban élő muzulmánt arra, hogy öljék meg David Lettermant, a CBS The Late Show című talkshowjának műsorvezetője, és az egyik legnépszerűbb…..
Jay Leno idén hagyta ott (most már tényleg véglegesen) az NBC Tonight Show című talkshow-ját, legnagyobb ellenlábasa, David Letterman, a CBS Late Show című műsorának házigazdája pedig percekkel ezelőtt jelentette be a stábnak, hogy 2015-ben visszavonul. Sejthető volt, hogy így…..
Csuzdi_Gabor 2014.07.18 17:08:11
Angyallány. Fekszem az ágyon. Moziklip. Törd be a szívem. Tűzvarázsló. Várj, míg felkel majd a Nap. Csak pár olyan V'Moto Rock-sláger, amivel lehetett volna emlékezni a tegnapelőtt elhunyt Herpai Sándorra, aki egykoron a zenekar dobosa volt, és akit kihűlve találtak meg egy…..
Csuzdi_Gabor 2014.02.19 09:48:37
@M_R: "Jelenleg a "köz"média leginkább a 70-es évek végi, 80-as évek eleji "állami" televízióra hasonlít." Ezt a 70-es 80-as évek MTV-je nevében kikérem magamnak... :-) Akkor készültek igényes, értelmes, oktató és szórakoztató műsorok is. Most meg talicskával tolják ki a pénzt a különféle Orbán-közeli külsős cégek. Ez nagy különbség...
comment:com Hírek kávé mellé 2012.10.30 09:30:00
Az NBC-nek csak nem kell az Office-spinoffnak szánt The Farm. Rainn Wilson Twitterelte ki tegnap. Jimmy Fallon közönség nélkül vette fel nyitó monológját esti talkshow-jához, mert ugye Sandy miatt a New York-i lakosok nem nagyon mentek utcára tegnap. Itt a videó. Az ABC teljes évados…..
Kareem Abdul-Jabbar, az LA Lakers egykori sztárja a Jeopardy! nevű vetélkedőben járt, és egy kérdésre kissé elhamarkodottan saját magát jelölte meg válaszként. Kár volt.   ..
Csuzdi_Gabor 2013.04.09 18:01:21
@en-gé: Ebben épp az a pláne, hogy égjen a játékos, mint a rongy! Ilyen magaslabdát kihagyni amúgy is bűn lett volna...
A Blikk szerint Friderikusz Sándor, aki jelenleg az RTL2-n futó Legyen Ön is milliomos! műsorvezetője, hamarosan visszatér a Tv2-re. Ő lesz az Az ének iskolája című műsor házigazdája. Mivel egyéves szerződése lejárt az RTL-lel, nyugodtan elmehet a konkurens…..
Csuzdi_Gabor 2013.03.08 18:04:30
@v2peti: Vágó István ÁtVágója elvileg most márciusban folytatódik. Gyakorlatilag nagy a csend. Lehet hogy egyszercsak szó nélkül újra ő kíván majd jó estét az RTL2-n?!?!?!
Az őszi műsorrendjét egy amerikai ételeket is felszolgáló benzinkúton bemutató RTL Klub nem akarta elárulni nekünk, melyik külföldi formátum alapján készült a Kód című vadonatúj kvízműsoruk, de minket nem hagyott nyugodni a dolog, és a modern technológia és teljes oknyomozó…..
Csuzdi_Gabor 2012.11.06 17:43:28
@Bruzsy: Hóhó! Az átVágó izgalmas, és fordulatos volt, ha a néző megpróbált a játékosokkal nem együtt izgulni, hanem együtt játszani, figyelni Vágó minden arcrezdülését, minden elejtett félmondatát. Szerintem épp ezért külföldön bajosan boldogulna el a formátum, hisz a világon kevés műsorvezető van, aki úgy tud játszani a játékossal, mint Vágó Úr