Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rxtr

17 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hír a napi.hu oldalon:   Tehátegy cikk arról, hogy sok a vidéki rendőr Budapesten. Nézzük az erre jövő ostoba kommenteket. Kezdjük a jó nevű "Károly Charlie-val". Napszemcsis, rövid hajú zorál profilkép, jó lesz: Ennyi. Ezt így közölte mindenkivel Károly. Köszönjük!  ..
Nem szívesen megyünk bele az ilyesmibe, de ez ez azért elég sokat elmond arról, mennyire vállalhatatlan mélységekbe süllyedt a Tények és mindenki, aki az arcát adja ahhoz, ami ott folyik: Tatár Csilla, Gönczi Gábor exfelesége, maga is egykori TV2-s (jelenleg az akol másik felében, az MTVA-felirat…..
rxtr 2017.05.04 09:44:32
@bloggerman77: a feliratot a képen elolvastad?
Kétségtelen, hogy a NOKIA egy elpusztíthatatlannak tűnő brand, amely talán képes lesz egyik pillanatról a másikra újra feléledni és megvetni lábát az okostelefonok piacán. Elérkezett a pillanat, hogy a nagy visszatéréshez az egyik prémium kategóriás telefont hívja segítségül a finn HMD vállalat…..
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
Aki nézi a nálunk Agymenők címen ismert sitcomot, tudja, hogy amikor Sheldon, az egyik főszereplő beteg, akkor énekelni kell neki, mégpedig a Soft Kitty című dalt, szépen. Emiatt fáj most a sorozatot gyártó Warner Bros. és a CBS feje, ugyanis egy Edith Newlin nevű tanárnő lányai…..
Bár a kora esti mérkőzésen lengyel barátaink (ez esetben barátnőink) szereztek nekünk egy pontot (megverték az oroszokat, azáltal az oroszok elleni 1 pontot nem visszük magunkkal a középdöntőbe, visszük viszont a lengyelek ellen szerzett 2-t), mi elhagytunk kettőt Spanyolország…..
Mert ha nem, drasztikus változás állt be a korábbi kommunikációs stílhez képest. Ez volt régebben: Ez meg most: Meg ez is: A találatért Cadixnak vagyunk hálásak.  UPDATE: az RTL szerint nem törték fel az oldalt, akkor ez az új irány...
A boltban vagyunk Gizi cseveg Alízzal, majd bejön Nóra és egy arckrém nevét adja oda Gizinek, aki nagyon örül neki, ettől majd szép lesz. Alíz lelép, Nóra és Gizi a pasikról kezdenek el sutyorogni. Alíz azonban hallgatózik az ajtóban. Nóra bérelt egy hotelszobát valami pasival,…..
comment:com Bravó, Sport2! 2014.04.12 21:08:32
Ritkán látható tévés bravúrt hajtott végre ma este a Sport2: egyszerre bőszítette fel az Arsenal és a Wigan szurkolóit is. A két csapat éppen FA-Kupa-elődöntőt vívott egymással, ami egymeccses, azaz ha döntetlen az eredmény, akkor hosszabbítás majd 11-esek következnek.…..
Végre valahára elstartolt a Trónok harca negyedik évada, és pont olyan erősen kezdett, ami elvárható tőle. Idő híján persze nem sikerült az összes szereplőt belerakni az évadnyitóba, de már így is olyan grandiózussá kezd válni a történet, hogy nem lennénk a teljesen kezdő,…..
Ha valaki azt várta a negyedik évad záróepizódjától, hogy minden kérdésére választ adjon, akkor csalódott, de ő ezek szerint eddig sem nézte a sorozatot, sőt, tévét sem, mert akkor tudná, hogy soha nincs olyan, hogy megmagyaráznak mindent. Különösen nem egy olyan évad végén,…..
A magyar rendszerváltás ideológiai zűrzavaráról Jancsó Miklós készítette a legélesebb pillanatfelvételt. Lehet-e történelmi filmet forgatni a rendszerváltásról? Már miért ne lehetne? – kérdezhetnénk vissza. Ahol történelem van, ott történetírásnak és történelmi…..
rxtr 2014.02.02 03:45:12
Szakad a forint, aggasztó a helyzet? Szerencsére a kormány a helyén van, és nem habozik jelentős intézkedéseket meghozni!A "Jó Állam" végletekig leegyszerűsített, ügyfél és környezetbarát bürokráciája nem fenyegetheti a Miniszterelnök úr szívének olyan kedves programot!…..
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
Nóra, Klaudia, Zsófi és Miklós nagyjelenetével kezdünk az eltűnt nyakláncról. Ügyvéd úr távozik, Klaudia is elégedetten. Nóra osztja Zsófit, hogy ezzel nem csak Miklóst de az ő gyerekeit is kifosztotta. Zsófi kettesben akar maradni Miklóssal, de ő inkább elzavarja fiatal…..
Jöttek, láttak, üvöltöttek - nagyjából ennyi történt a VV6 tegnap esti első beköltözésén, amin három újdonság is debütált: a véleménynyilvánításra és szavazásra hivatott VV-applikáció, a beszavazóshow-mentes játékmenet és Istenes Bence műsorvezető. Az applikáció a…..
rxtr 2014.01.13 20:41:12
rxtr 2014.01.13 20:44:53
Lilu bikavadító piros ruhában celebrálja az estét, kétszer-háromszor megnézzük, hogy mi volt tegnap, ami nagyon káros hatással van a fülekre. Én mellesleg Krasznai Tündét küldeném haza, párbaj és puszi nélkül, csak úgy. Mindegy. Istenes Bence kötelező beköszönése után…..
„Márai azonban annyira kívül áll, hogy egy adott ponton túl már nem érti a társadalom többi csoportját. (...) De nincs mit tenni: Márai meglátásainak jelentős része, nemcsak, hogy tűpontos, sokszor egyenesen váteszi” – írta Ablonczy Balázs történész pár hete a Heti…..
Rohadt unalmas egy másik X-Faktor-variánssal példálózni, de muszáj: a RTL Klub olyan magas szintre fejlesztette a szavazattarhálást, amilyet még sehol nem láttunk, pedig ez az az ország, ahol egy két döntőst felvonultató Megasztár-adás is képes volt 3,5 fél órás lenni. A…..
Hanna nagyon szomorú. Cseresznyefát ültetnek Balázs emlékére. Zsófi sír. Laci és Gizi a konyhában, Balázs megemlékezésére készülnek. Linda rántottát eszik. Boldogan meséli, hogy Chang bevallotta, hogy szereti és ő most nagyon boldog. Szabi kérdezi fel Alízt otthon, hogy mi ez…..