Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ready2

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maximálisan értem én, ha elszakad a cérna. Csak nem szeretem. Hadházy Ákos a mai politikusi garnitúra egyik legtiszteletreméltóbb tagja, szélmalomharca a narancsos korrupció felderítéséért megsüvegelendő, kis túlzással egyedül többet tett azért, hogy kiderüljenek a rendszer sötét ügyei, mint az…..
Méltányosság A Puzsér-show 2018.11.12 10:00:00
Most, hogy lezajlott Puzsér Róbert rendkívül vicces fellépése az M1-en, érdemes meditálni azon a jelenségen, hogy mi történik akkor, amikor korábban évekig nem látott ellenzéki politikusok és közszereplők valaminő rejtélyes oknál fogva egyszer csak bekerülnek a tv-be...
Hirtelen nem is tudunk mit mondani, hogy Semjén, Kunhalmi, vagy az ELTE viselkedik idiótábban a genderkonfliktusban. De fogadjunk, hogy ebből is Orbán jön ki jól!..
Nem sok lehetőségünk maradt objektíven (vagy az igazságról) tájékozódni. Az eldugott vidéki falvakban pedig semmi. A tévé mehet a kukába. Mindezt pedig azért jelenthetjük ki, mert egy szeggel több került a magyar újságírás koporsójába. Igen, a Hír TV visszafideszesítésére gondolok. Ami marad, az…..
Ready2 2018.08.03 13:54:40
@LoveKills: A libsi bizony am hogy szitokszo. Errol a MO-i baloldal tett szepen, hogy idaig sullyedjen.
Valóban durva, hogy két egymást követő Budapest-Gran Canaria járat is úgy indult el, hogy az utasok csomagjait szándékosan Ferihegyen hagyták. Miért? Röviden: mert a rossz szabályozás miatt megtehetik. Kicsit hosszabban: a maga szempontjából a Ryanair a kisebbik rosszat választotta. Ez egy heti…..
Ready2 2018.07.24 14:44:32
@Fillér B. Gusztáv:

Vicces am a magyar. Ha vmi szolgaltato kibaszik vele akkor duhong, hogy miert nem tesz vmit vmilyen hatosag, ha meg tenyleg ilyesmi tortenik, akkor meg megy a szoveg, hogy ugyse fogja erdekelni az illeto ceget. Mintha ugy tunne, hogy nem lehet jo tenni. :)

Ami engem illet remelem kap vmi birsagot a Ryanair. Nem kell, hogy a mennyisegbe belerokkanjon, barmilyen veszteseg faj nekik, plane hogy fentebb jol meg lett beszelve, hogy minimalis profitert meg az anyjukat is eladnak kb.
Nicole Maines szerepet kapott a Supergirl című sorozat legújabb évadában, ezzel pedig történelmet írt a sorozat. Nicole Maines az egyik legismertebb amerikai transz-ügyi aktivista, akinek az ügyében 2013-ban kimondta a bíróság, hogy a transzneműeknek joguk van eldönteni, hogy melyik nemnek…..
Napjainkban egyre inkább megfigyelhető a tendencia, miszerint kialakult egyfajta verseny a tengernyi kormánypárti médiamunkás között. Való igaz, hogy nehéz kitűnni a naponta ránk zúduló szarcunamiból, az elmúlt pár évben szinte mindent láttunk a Fidesz jóindulattal, empátiával és elfogadással…..
Vannak az életben kikerülhetetlen dolgok. Ilyen az alvás is. Aludni jó, általában, mégis a többség valami szükséges rosszként kezeli. Rossz, mert elvesz egy csomó időt a rohanó életünkből és rossz, mert sokan nem tudják rendesen kialudni magukat, rosszul alszanak, felébrednek,…..
Mivel magam is sok éve intenzív kapcsolatban vagyok dán, norvég és svéd üzletfelekkel, egyúttal pedig más nyugatiakkal is, úgy érzem, elég jól ki tudom tapintani a nemzeti-regionális különbségeket az üzleti kultúrákban (gyakorlatokban). Ez alapján -- ha két-két kulcsszóval akarnék néhányat illetni…..
  Kezdjük azzal, hogy még százhúsz évvel ezelőtt is mindössze 31 év volt a születéskor várható élettartam világátlagban, vagyis nem csupán a nők biológiai órája ketyegett vészes tempóban, de a férfiaké is. Valójában nem is a termékenység időszaka jelentette a szűk keresztmetszetet a…..
Ready2 2018.01.11 09:43:00
@fáskerti elvtárs:

"A komment, amire reagáltam, nem a válások magas számát magyarázta a különböző támogatásokkal és az állami újraelosztással, hanem az alacsony születésszámot."

Ezert inditottam ugy a mondatomat, hogy "nem arrol van szo".

"De nem támasztottad alá semmivel az állítást."

Nincs szukseg alatamasztani, mert ez axioma. A nok szemeben a vonzalom jelentos reszben a "ratermettseg", aminek a meroszama a vagyon, a sikeresseg.

" A vagyon egyenletesebben oszlik el a férfiak között, mint a vonzó külső? "

Lenyegtelen, mivel a nok szemeben az atlagos kulso nem eleg jo. Tovabba a kulson valtoztatni sokkal nehezkesebb (illetve ha lehetseges, akkor ahhoz is penz kell), mint onmagaban penzt szerezni.
Ready2 2018.01.11 10:10:06
@fáskerti elvtárs:

"Nem azt állítást nem támasztottad alá semmivel, hogy "a ffi-nak a vonzereje nagyreszt a vagyona a nok szemeben", hanem azt, hogy "Igen tobben rugnanak". "

Ne haragudj, de nem fogom neked alatamasztani, hogy ha egy ffinek tobb a penze, akkor jobb esellyel rug labdaba a nok nagy reszenek koreben...

Amugy felhivnam a figyelmedet korabbi hozzaszolasom utolso bekezdesere.

"Persze ez is sarkitott, mert csak anyagi szp-bol veszi szemugyre a helyzetet. Nyilvan nagyon sokan tarsat is keresnek/talalnak a ferjukben gyerekneveleshez, de attol meg a felvazolt jelenseg letezik es aggaszto. "

Nem szeretnek vegletekben beszelni, viszont tendenciak megfigyelhetok, kovetkeztesek folyamatokrol levonhatok.

"Mi az, hogy nem elég jó? "

Ez azt jelenti, hogy atlagos kulsejueket atlagon aluliaknak ertekelnek. Errol volt tobb felmeres is, meg randikereso oldalak altal is nagy letszamon vegzett, mely alatamasztotta ezt. Ettol fuggetlenul nyilvan sztem senki sem allitja, hogy az atlagos kulseju ffiaknak nincs eselye part talalni. Azt viszont allitjak sokan, hogy az atlag nok sokkal inkabb "felfele" lonek, mint az atlag ffiak.
Ready2 2018.01.11 11:25:38
@fáskerti elvtárs:

Ertem. Ezesetben a kerdesedre nem tudok valaszolni, mert nem ismerem penz-kulso kozotti korrelaciot a nok parvalasztasi preferenciait illetoen. :)
Igy azt sem tudom megmondani, hogy ezek aranyainak eltolodasa hogyan erintene a ffiak sikeres partalalasat.

Sztem a forumozotars nem pont erre gondolt, de nem lathatok a fejebe. Mindenesetre, amire en gondoltam: ha az allam kevesebb penzt vesz el az emberektol szocialis joleti fedezetre, akkor tobb marad az atlag ffinal is, aki ezaltal "vonzobbnak" tunhet az atlag no szemeben. (Ugyanis a gyerektartas es egyeb koltsegekbol nagyobb reszt vallal, mert az allam kivonul onnan) Es igy mindegy, hogy milyen aranyban van kulso es vagyon, mert a kulsot valtozatlanul hagyva de a vagyont novelve javul az esely.
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
Ready2 2017.12.07 11:26:27
@Terézágyú: @Void Bunkoid:
Nincs semmifele reklam se youtube-on se mashol, mert ma mar mindenki, aki picit is konyit hozza egybol feltesz vmilyen adblockert.
Ready2 2017.12.07 13:02:38
@Terézágyú: Nem ugyesseg kerdese. Aki picit is kepben van az nem teszi ki magat reklamoknak feleslegesen. Vannak ahonnan nem tudod ugyse eltuntetni pl plakatok, de minek bamuljak reklamokat video kozben is, amikor semmibe nem kerul kiszurni oket es meg idot is megtakaritok vele.
De te legyel nyugodtan maradi es makacs es nezd az erdekfeszito reklamokat...
Ready2 2017.12.07 15:18:10
@Void Bunkoid:

Megnyugtatlak google, fb, bing, firefox, chrome es ugy en-bloc windows es mac os egesze reven ugyanezeket az adatokat te is atadod nekik mint mi csak minket nem irritalnak a reklamok legalabb.
A Glee-ből ismert Naya Riverát családon belüli erőszak miatt tartóztatták le, erősítette meg a rendőrség a Hollywood Reporternek. Azt írják, hogy a színésznő férjével, a szintén színész Ryan Dorsey-val egy veszekedés fajult el addig, hogy a rendőrséget kellett értesíteni. Dorsey szerint Rivera a…..
Ready2 2017.11.28 08:23:34
@lobster thermidor: Kar, hogy fogalmad sincs lathatoan, hogy mi a helyzet nyugaton. Ha lefogja a kezet es tul erosen szoritja es mondjuk veralafutasos lesz akkor aztan bucsut inthet munkajanak, gyerekenek es jo idore huvosre kerul. (Arra, hogy esetleg lekever egy pofont, mar ne is gondoljunk) Persze ha egy no koveti el az eroszakot, akkor mint latod semmi kulonos nem tortenik.

De persze tudjuk, te mar a szigoru tekinteteddel is helyre tetted volna a verekedo furiat.
Mióta a Viszlát, kétharmad! elindult, és előálltunk a választók összefogását célzó javaslatunkkal (vagyis arra buzdítunk minden nem kormánypárti választót, hogy listán adja a voksát a neki legszimpatikusabb pártra, egyéniben viszont szavazzon az esélyesebb ellenzéki jelöltre), két kérdést szoktunk…..
Ready2 2017.11.16 21:37:12
@rasztaszív:

"már hogyne tudnám alátámasztani.tény,hogy profitálunk belőle,szerinted pedig elkúrás.melyik nem igaz?"

Es ismet nem erted mirol beszelek. :) Szerinted abbol profitaltunk, hogy elszaladt az adossagrata, bekerultunk a tulzottdeficit eljaras ala, IMF hitelt kellett felvennunk, mert az orszag a penzpiacokrol keptelen volt finanszirozni magat? Es abbol profitaltunk, hogy az alapkamat az egekbeszokott?

"a válsághelyzetet a világválság okozta.úgy csinálni,mintha nem lett volna,nagyon gyenge,és átlátszó taktika."

Kar hogy vilagvalsag volt mas orszagokban is es valahogyan MO-ot erintette a legsulyosabban Gorogorszag mellett. A csodalatos szoclib kormanyzasnak koszonhetoen. -> elkuras

"ha azt mondod,az még tisztességtelenebb,hiszen olyanokról is véleményt mondasz,akiknek a képességeit sem ismerheted. "

Kar, hogy nap mint nap tanubizonysagot tesznek rola. Eleg meghallgatni a nyilatkozataikat, elolvasni az ugynevezet programjukat (mar akinek egyaltalan letezik). Ezek boven elegendoek ahhoz, hogy kialakitsak magukrol a kepet: keptelenek lennenek normalisan elvezetni egy orszagot.
Es ez nem tisztessegesseg kerdese. Ez marketing, ez imazs, ez politika. Nekik politikuskent az a feladatuk, hogy elhitessek a valasztottak, hogy jol tudnak csinalni a kormanyzast. Namost erre ok latvanyosan keptelenek.

"száraz tény:orbán 2012-ben letárgyalta a vatikán képviselőjével,hogy átjátszák a kezükre az alapoktatást."

Ezt ugy hivjak, hogy "allitas". Szukseges meg bizonyitanod, hogy barmit erjen.

"száraz tény:ezzel megvalósul az ország függetlenségének sérelme."

Ez egy fals konkluzio, amit nem egy tenybol vontal le, hanem sajat igazolatlan allitasodbol.
Ready2 2017.11.16 22:03:30
@rasztaszív:

"nektek is azt kellene elhitetni,hogy tudnátok jól csinálni.valamiért mégis az ellenzéket fikázod inkább.akkor ez most hogy van...?"

Talan azert nem nekunk kell meggyozni senkit, mert a fidesz all nyeresre es ok vannak kormanyon. Egyelore az ellenzeknek kellene futnia meg legalabb 1 millio uj szavazat utan. Nekik kell meggyozniuk embereket, ha kormanyvaltast akarnak.

Amugymeg miazhogy "tudnatok"? En vagyok kormanyon? Nekem az eg vilagon semmi kozom nincs semmilyen politikai erohoz. Egesz egyszeruen megnezem ki mit kinal, ki milyen kepet mutat magarol, ki mit csinalt a multban es ez alapjan dontok, hogy szamomra ki a legmegfelelobb.

"tehát egyébként belátod,hogy ezzel sérül az ország függetlensége? "

Nem tudom mi a hir, igy nem is tudok rola nyilatkozni.

De amugy meg nem ertem mi az, hogy "belatom"-e? Nem gondolom, hogy a fidesz hibatlan, sot, nem tettem husegeskut senkinek sem. Ha hibaznak akkor merlegelem, hogy ez a hiba nekem belefer-e meg. Ha sokat hibaznak, osszeadogatom magamban es merleget vonok. Nem kell ebbol ennyire erzelmi kerdest csinalni. Meg kell nezni higgadtan es racionalisan: neked konkretan mi a jobb es ez alapjan behuzni az x-et. Annyira tulmisztifikaljak az emberek az egeszet...
Ready2 2017.11.16 22:39:28
@rasztaszív:

Ki a fene beszelt arrol, hogy fikazhatnak? Arrol beszeltunk, hogy kinek kell a sajat igazarol meggyoznie a tobbseget. Nyilvanvaloan a kisebbsegnek kell meggyoznie a tobbseget, ha azt akarja hogy az o akarata ervenyesuljon. Es az is nyilvanvalo, hogy a fideszt tamogatjak a legtobben, nekik nincs szukseguk uj szavazatra, az ellenzeknek meg kell legalabb 1 millio uj szavazat. Igy nekik KELL bizonyitaniuk ha gyozni akarnak. Jelenleg defaultbol a fidesz all nyeresre. Ennyi az egesz. Es ennek semmifele "tarsadalmi koncepciohoz" nincs koze.

Sztem a "fikazast" azzal keverted osszes, hogy szidtuk az elozo szoci kormanyt. Azonban ez a "fikazas" igazabol indok volt, hogy miert nem szavaznank rajuk es miert nem szeretnenk, hogy visszaterjenek a hatalomba. Errol probaltal meggyozni, hogy nem is kurtak el annyira, meg nem is az o hibajuk volt. Erre mondtam, hogy nem volt meggyozo az erv es mastol se lattam olyan ervet, ami arrol gyozne meg engem, hogy pl a szocikra szavazzak. Errol szolt az egesz.
Tegnapi futárnaplónk alatt parázs vita alakult ki a kommentelők között arról, hogy meg kell-e várnia a futárnak a csomag kibontását? Megnéztük, hogy mit ír erről a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Európai Fogyasztói Központja...
Ready2 2017.11.15 15:01:49
@Etniez: Veletlenul, pl kibontas utan leejti es osszetori.
Ready2 2017.11.15 15:05:40
@_-_-_: Mi van, ha nem adja addig at, amig nem irtad ala az atvetelt? Ha alairtad, akkor o mar rohanhat is el, amig te kibontod, ha meg nem irtad ala es o meg nem akarja addig odaadni, akkor is sarkonfordulhat azzal, hogy a vevo "nem vette at".
Ready2 2017.11.15 15:10:34
@Etniez: Naa nem eltel te kicsit tul sokat kulfoldon? :) MO-on nem ez a modi. :)
A 2018-as választásokon a kormány leváltható, mert elkövetett egy hibát: túltolta az amúgy jól kitalált stratégiáját. Hiába aprózta fel az ellenzéket, hiába látszik most teljesen esélytelennek a kormányváltás, az események olyan irányban fordultak, hogy elképzelhetővé vált az elképzelhetetlen: a…..
A szavazófülkébe lépve lesz még öt másodpercem, hogy még egyszer végiggondoljam az egészet. Már annak örülhettek, hogy elmegyek a szavazófülkéig és kinyilvánítom a véleményem, annak ellenére, hogy eddig minden párt átvert, akinek hatalmat adtunk, ígérgetés az mindig volt, aztán csak loptak, hülyének…..
A geekség egyik netovábbja szerintem a Trekkie-ség, azaz a Star Trek-franchise olyan szintű ismerete, amire annak kitalálója, Gene Roddenberry sem számított soha. És most nem arra gondolok, hogy az ember fejből sorolja a sorozatokban szereplő hajók lajstromjelét, hanem arra, hogy klingon feliratot…..
Ready2 2017.09.28 14:12:12
@Bolshevik: Hat igen meg is lepett volna, ha Sixxnek nem tetszik. SJW The Next Generation
A felirat önmagáért beszél. Ugye, pontosan értjük, mit közöl velünk? Vagy elsiklottunk felette? Nem kellene... Vessenek kérem egy pillantást a fenti képre. Jobban mondva egy szombat óta sokfelé publikált képnek az általam kinagyított-kiemelt részletére. Arra a részletre, amely többet elmond…..
Ready2 2017.09.21 10:17:43
@Tölgyes Péter: Tul szeles ecsettel fested a kepet. Semmi sem fekete es feher. Nyilvan vannak olyan dontesek is, mint amiket te kifogasolsz, es nyilvan vannak olyanok, amelyek szakmai alapuak, es az orszag szp-jabol jok. Namost egy olyan koalicional, amely el fog veszni a sajat erdekeinek a koveteseben (mivel egyik koalicios partnernek sem lehet erdeke, hogy feloldodjon, ezert ragaszkodni fog sajat elkepzeleseihez) nem lesznek am gyors es hatarozott lepesek. Ez sok esetben tobb kart tud okozni mint egy olyan gyors dontes, ami nem feltetlenul optimalis.
Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 17., 23:02 PDT Diverzitás - ez volt a legtöbbet elhangzó szó az idei Emmy-gálával kapcsolatban, mintha Hollywood a #túlfehérOscar-botrány óta igyekezne kicsit kompenzálni és megmutatni, hogy igenis tudomást…..
Fóbia? Olyan gyakran használt szó, hogy ha halljuk, már fel sem kapjuk a fejünket. Beszélgetés közben ha valamivel kapcsolatban nyomatékosítani szeretnénk, hogy nem szeretjük, csak annyit kell mondanunk: "Ez az én fóbiám, egyszerűen ki nem állhatom!", "Fú, fóbiás vagyok az ilyen emberektől!".…..
Ready2 2017.08.23 09:15:59
Valamikor 2007 környékén mutatta be az ASUS az EEE (Easy to learn, Easy to work, Easy to play) Pc 701-et, ami annyira korszakalkotó és menő volt, hogy nagyon sok számítástechnikai magazin magas pontszámokkal jutalmazta. Az egyetlen, de óriási újítása az volt az ASUS-nak, hogy egy 7 colos laptoppal…..