Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyrano

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kentucky államban született, ma 52 éves George Clooney születésnapja alkalmából összeválogattuk azokat a mérföldköveket, amelyeknek köszönhetően a Clooney ma már nem csak egy vezetéknév. (Persze, egy csomó kimaradt!) Íme szívkirályunk palettája:  Vészhelyzet…..
A gigászok harca mindig is egy nagyszerű téma, legyen szó görög istenségekről, vagy amerikai bokszolókról. Ezúttal a Deák Ferenc téri TGI Friday'sbe látogattunk el, ahol különböző árkategóriájú burgert próbáltunk ki, hogy a végére kiderüljön, melyik nyeri el jobban a…..
Mint minden rendes ivarérett férfinak, nekem is egészséges érdeklődésem van a foci iránt. Ebbe a dologba tökéletesen beleilleszkedik az, hogy évek óta nem láttam a magyar válogatott meccseit. Úgy egyáltalán olyan focimeccset ahol magyar csapat volt érdekelt. Az eredményeket és a…..
Nesze!szer Brazil fazonok 2012.11.07 20:20:09
Sexy on the Beach címen az Elle brazil kiadásából mutatunk egy anyagot nektek. Izabel Goulart feszít a strandon, Eduardo Rezende kamerája előtt. Még szerencse, hogy a bombázó mellé azért néhány srác is jutott mutatóba és nem szomorkodik egyedül a…..
Green Day - ¡Uno!(Reprise) Az utóbbi hetekben, hónapokban, tele volt a sajtó a Green Dayjel, akik egymás után három nagylemezt is megjelentetnek majd. Ennek a sorozatnak az első része a Billie Joe Armstrong fejével díszített ¡Uno!, amelyre három évet kellett várni a meglehetősen…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
Értjük, miért vágynak rá Az alkoholizmust, vagy a játékszenvedélyt ugyan nem nyomja le a legsúlyosabb addikciók listáján, de az is biztos, hogy az óragyűjtésre nagyon rá lehet kattanni. Pedig elsőre az egész ártalmatlannak tűnik: találsz egy szép és neked elsőre drágának…..
Nem megerősített hírek szerint Yonderboi az A38 sátorban lép fel a Szigeten, egészen pontosan annak utolsó napján, augusztus 12-én. Ha ez igaz, teljesen mindegy, amúgy kik lépnek fel egész héten... ..
Nem értjük a helyzetet, de tudomásul vesszük  2012. április 18-án délután hosszasan egyeztettünk a Zöld Pardon engedélyének szempontjából illetékes önkormányzat jegyzőjével és mivel egy jogszabály értelmezésében álláspontjaink nem közeledtek, arra az elhatározásra…..
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
„Jó reggelt! Tegnap este meghallgattam a Metallica/Lou Reed-albumot. Metallica-lemezgyűjteményem eladó, várom az érdeklődők jelentkezését.” A fenti Twitter-üzenet tőlem származik. A Twitter - mint tudjuk - online közösségi háló, ahol a felhasználók 140 karakteres…..
Egy 23 éves zenekarnak már nem feltétlenül kell megmagyaráznia minden lépését, kivéve, ha Magyarországon zenél. A szakma és a rajongók egy támogatói szerződés aláírásába vagy egy zártkörű koncertbe is képesek olyan dolgokat belelátni, amikről pedig szó sincs, kezdve az…..
Subba Programajánló: Rise Against 2011.10.25 13:32:00
A Subba ide megy márciusban szűk farmerban ugrálni! (én nem! - Daddy) 19 Március 2012 Petőfi CsarnokKét évvel a teltházas klubkoncertet, és egy évvel a módfelett emlékezetes Sziget-fellépést követően ismét Budapestre látogat a minőségi nagykiadós rádiópunk valaha volt talán…..
Az RTL zászlóshajója múlt szombaton már második élő adásával jelentkezett, az énekesek közül meg megint kiesett egy, ahogy az lenni szokott. Volt azonban egy kis probléma a szombat esti műsorral: a keleti országrész tévé háztartásainak egy része nem láthatta a teljes adást,…..
Cyrano 2011.10.25 12:43:24
comment:com Itt a Haction trailere 2011.09.20 13:00:00
Kalandos múlttal indul október 5-én, szerdán (vélhetően este 8 után) az m1-en a Haction című sorozat. De mivel a készítők feltehetően nem tehetnek róla, hogy menet közben a megrendelő és a sorozatot legyártó cég között nyoma veszett 120 millió forintnak, ne legyünk…..
Alexandre Dumas regénye, A három testőr (The Three Musketeers) rengetegszer megihlette a filmeseket, talán az egyik legismertebb az 1973-ban készült verzió Michael Yorkkal a főszerepben. A 90-es években két szórakoztató mű is készült, az egyikben Chris O'Donell formálta meg az ifjú…..
Cyrano 2011.07.29 12:13:53
Wax Audio – Lady Judas [mp3] Lady Gaga – Judas Judas Priest – Painkiller Wax Audio legújabb mashupjanincs több hozzáfűznivalónk..
Cyrano 2011.06.08 08:31:54
Tegnap már utaltunk rá, ma azonban valósággá vált, hogy 2011-ben végre nem csak a drogbotrányai miatt lesz aktuális Amy Winehouse, hanem zenei teljesítményt is fel fog tudni nekünk mutatni, ugyanis ő lesz az idei Sziget egyik headlinere. Ezzel persze nincs vége a listának:…..
Cyrano 2011.03.29 15:37:42
Update2: az Onyx egy két személyes vacsorával jutalmazza a jó hír hozóját, amit persze nem tartok meg magamnak, szóval hamarosan egy nyereményjáték következik, ahol a nyeremény egy Michelin-csillagos vacsora lesz két főre! Facebookhoz érdemes csatlakozni addig is! Update1: megvan a…..
Cyrano 2011.03.16 09:41:39
@magyar ember teli szájjal: Ez aztán az értékes hozzászólás apám! Fogalmaztad percekig?
Végre nem csak a terület bérlésével kapcsolatos hírek kapcsán van szó a 2011-es Szigetről, ugyanis bejelentették a fesztivál első fellépőit. A legnagyobb név az idén újjáalakult, amúgy 2002 óta nem koncertező britpop alapvetés, a Pulp, és a negyedik lemezével végre…..
Ahogy említettem, annak idején nagy hatással volt rám, amikor az isztriai nyaraláskor megkóstoltam Chiavalon Sandi olaját. Azóta, ha évente egyszer arra járok, igyekszem a környékbeli termelők olajait megismerni, és ha itthon is belebotlok egy-egy ígéretes üvegbe vagy fémdobozba,…..
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..