Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fit Picipoci

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy ötletünk. Mi lenne, ha kiválasztanánk pár embert, akiknek minden feltételt biztosítunk, ami a test alakításához szükséges és megnézzük, hogyan alakulnak. Ha minden adott, a változás garantált. Nincs olyan, hogy valaki nem változik. Akkor még az egyetlen kérdéses faktor…..
Hangulatok Új perszonál beszt! 2012.04.19 19:55:00
Szokásosan indult a lábnap: "ma szétszakítom a termet". Ez volt reggel. Előző este egy óra spinning itthon. Délelőtt már persze elkezdtek fájni az ízületeim, aztán az egész lábam, mindenem. Délben kezdtem nyilvánosan hisztériázni és úgy érezni, hogy ma nem vagyok…..
Hangulatok Mumus 2012.04.11 19:10:00
Na mesélek...Alig vártam, hogy hazaérjek és végre meséljek. Mindig lábnap után jön rám a mesélhetnék, aztán mire hazaérek, elmúlik. De most nagyon van mit ...:)A lábnap nekem mindig mumus volt. A lábam nagyon jól fejlődik, de brutál edzéseket végzek rá. Illetve végeztem,…..
Hangulatok Jelentés máról 2012.03.11 21:37:00
Jelentem, egyetlen dolgot kaptam a kulcscsonttörésemtől. Most már nem csak a bal csípőm és a térdem fáj, hanem a jobb vállam is. Egy ideje totál stagnál és nem lesz jobb sem akkor, ha mozgatom, sem akkor, ha nem mozgatom. A bringázást sem szereti, különösen hátizsákkal. Nem…..
Bizony sikerült egy brutál jót lábaznom. Múlt héten sem volt piskóta, de szépen jön vissza az erőm és a teherbírásom is. Nem hajszolom a súlyokat, az érzés a lényeg és az nagyszerű volt. Ittam egy adag Shotgun-t, amitől frankón bedurrant a combom már az edzőteremhez bicajozás…..
Hangulatok Újra bringán 2012.02.27 20:37:00
Ma pontosan 2 hónapja ütöttek el, miközben a bringaúton békésen igyekeztem edzésre. Eltört a kulcscsontom, ahogy arról már írtam. Gyógyulgatok. Abbahagytam a gyógytornát, mert baromi sok időt elvett és szerintem én is át tudom úgy mozgatni a vállamat, ahogy a kórházban. A…..
Hangulatok Kulcscsonttörés 2. 2012.01.09 17:56:00
Na csapassuk, lévén van egy kis szabad pihi idő, mielőtt nekiállok újra tanulni. Ma vizsgáztam anatómiából meg humángenetikából... Az anatómia frankó lett, mindent tudtam, a humángenetika már necces. Abból kajakra egy kukkot sem értettem, és képtelen voltam benyalni minden egyes…..
Fit Picipoci 2012.02.06 06:19:23
@vinagi: hát azért ha nem muszáj, nem megyek oda semmiért:D:D
Nos. eljött a pillanat, amire vártam...nem, nem az a lényeg, hogy az edzőterem slozijában lefényképeztem a csodálatos futócipőimet, miközben féjszbukoztam és persze más dolgom is volt... Hanem a tény a lényeg, hogy futottam. Mertem, megpróbáltam és - bár nem úgy, ahogy régen -…..
Hangulatok Vigyázat, hideg van! 2012.02.02 21:37:00
Ez tiszta vicc, hogy riogatnak a hideggel. Könyörgöm, TÉL VAN, mégis milyen idő legyen??? Az én seggem is befagy, nem azért mondom, de mégsem lepődök meg azon, hogy télen hideg is van néha. Most például még fél óra után is úgy fáztam itthon, hogy sálban főztem. Istenit főztem…..
Hangulatok Lépjünk tovább... 2012.01.22 18:50:00
Ma egy igazi kretén idióta balfasz nő járt a teremben. Az a fajta, akit felrúgnál az égig... Mindenki békésen kardiózik, kb. 10-en voltunk ezen a részen, minden ablak bukóra nyitva, kellemes idő, pont jó. Erre belibben ez az idióta gügyenő és elkezdi az összes ablakot…..
Hangulatok Kulcscsonttörés 2012.01.05 18:35:00
Nahát, egy hetes a műtétem és már jobb kézzel töröltem ki a... ja ez nem publikus...Elmesélem, milyen az élet félkézzel... Mivel tökre szomjaztam az infora, hogy milyen is az élet a kulcscsonttörés után és nem találtam igazán sok hasznosat, így most megosztom Veletek a…..
Sok mindent nem akarok erről mondani. Elütöttek, eltört a kulcscsontom, megműtöttek, gyógyulgatok. A magyar egészségügyről annyit, hogy a kórház egy lepratelepre hasonlított, de a nővérek, dokik, műtősök és mindenki olyan végtelenül kedvesek és aranyosak volt és viccelődtek…..
Vinagi Kókuszgolyó nekünk 2011.12.27 13:04:00
Közeledik az új év, a szilveszteri party. Készülődés, új ruha, új frizura, pezsgővásárlás. Én egy kis nassolnivalóval készültem Nektek, amivel tutira nem fogjátok kihízni azt a bizonyos rucit :)Hozzávalók (5-6 darabhoz)100 g zabpehely, fele ledarálva25 g margarin30 g…..
Hangulatok Karácsony 2011 2011.12.27 09:10:00
Eltelt ismét egy karácsony. A harmadik, amit Mackóval tölthettem. Most megint 365 napot kell aludni, hogy ehessek az isteni borleveséből.24-én egész nap sütögéltem. Előző este még bekevertem a mézeskali alapot, (miután toltam egy 1150 kalóriás dupla spinninget), másnap reggel…..
Hangulatok Jégenbringa 2011.12.22 20:10:00
Amíg anatómia előtt egy jó háromnegyed óráig elszürcsölgetem a kis koffeinmentesemet, gondoltam, írok néhány sort az elmúlt két napról, amíg nem jelentkeztem.Jelentem a tegnapi edzés technikai okokból elmaradt, amit utálok, de ez van. A Jézuskának dolga akadt, így én mentem…..
Hangulatok Nagy öröm 2011.12.21 09:53:00
 Nagy örömömre szolgált felfedezni, hogy ez a blog.hu admin egy rakás szar. Írtam egy oldalt, elmentettem többször is, csak éppen címet nem adtam neki, de a freeblognak ez nem volt ekkora kihívás anno. (ott csak hónapok bejegyzései törlődtek valami hiba miatt, amiért konkrétan…..
Hangulatok Romhalom 2011.12.19 19:58:00
Hát ez a mai edzés egy fos volt... Pedig nem is értem, még egész jól voltam odafele. Bevettem szépen a kis kreatinomat. Aztán elkezdtem aggódni, hogy jajj, nem hoztam hosszú zoknit a bringához (mert ugye reggel gyalog mentem), majd a kényszer ugye ötleteket szül és rá kellett…..
Most éppen sporttörit kéne tanulnom, de elmúlt a nagy vágy...  Reggel ötkor keltem, borzalmasan álmosan és nekiálltam olvasni. A középkoros tételt konkrétan egy órán át csak olvastam és olvastam és az istennek nem akart vége lenni. Aztán jött a következő olvasás, ahol…..