Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coremosh

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klinghammer István felsőoktatási államtitkár szerint évről évre emelni kell a felvételi ponthatárt (azaz tanuljanak többet a középiskolások), de ami még fontosabb, a diákok tanuljanak meg egy idegen nyelvet, mire elérnek a felvételiig: "A mostani 240-es felvételi pontszámot…..
Kormányunk kifogás-gyártásban utolérhetetlen - színvonal mint az oviban, mutogatás a szélrózsa minden irányában. Nem mi voltunk, nem mi akartunk, már megint más a hibás, nem kicsit, nagyon. Meg nem értők, unortodxia-ellenesek körben 360 fokban, a világ is összeesküdött, de nem…..
A pénznyerő játékautomaták működtetésének teljes megszüntetését javasolja a kormány, holnap már a törvényjavaslat is a parlament elé kerül. Az indok? a korábbi intézkedések csak részben érték el azt a célt, hogy a leghátrányosabb helyzetben élők ne pénznyerő…..
coremosh 2012.10.01 20:17:53
@sírjatok: bizom benne hogy mukodni a fog a tiltas a tokeletes vilagodban. Statiszkikkal meg ne torodj se az emberi termeszettel.

amugy teny hogy a tiltas nem tokeletes modszer.
coremosh 2012.10.01 20:28:20
@sírjatok: Semmi sincs tiltva csak buntetve, vagy nem buntetve. Meglepo?
coremosh 2012.10.01 20:42:20
Kicsit kezd már olyan érzésem lenni Matolcsyval kapcsolatban mint a Kész Átverés gyanakvó áldozatának, aki a helyzet abszurditásával szembesülve idegesen kapkodja a tekintetét, és megpróbálja kiszúrni a rejtett kamerákat. Nem tudom ki állhat az országos Truman Show mögött, de…..
sorok között Német tanácsadók 2012.06.18 15:55:00
Most már hivatalos, hogy a görög választások a nemzetközi elvárásoknak megfelelően alakultak, az Új Demokrácia lett a befutó, minden adott az Európa-barát koalíció létrehozására. Az MTV híradója szerint mindenki fellélegezhet, Damoklész kardja már nem lebeg a hellének feje…..
coremosh 2012.06.18 22:16:40
@Wagem: p5ts. masrol van szo, de latom reflex...
amugy mar nincs tobbseg nyusziful.
„Jómagam öt gyereket szerettem volna, lett belőle három, mindhárom fiú. De azt hiszem, a három fiú felér legalább öt lánnyal – nyilatkozta pár napja Harrach Péter, majd hozzátette: –  Nézzék, a mi dolgunk az, hogy nagyobb összefüggésekben, társadalmi összefüggésekben…..
Kapanyél Az erdeifenyő 2011.12.28 10:15:00
Az erdeifenyő (Pinus sylvestris) hazánk leggyakoribb fenyőféléje, Nyugat-Magyarországon széles körben elterjedt, keletebbre inkább szórványosan maradt fenn. A Bakonyban a korábbi hűvösebb, csapadékosabb éghajlat emlékét őrzi Fenyőfőn található híres, jégkorszak utáni…..
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..