Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huakka62

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alíz 15 éves, fehér, középosztálybeli. Fogyókúrázik, randevúzik, elég jól tanul. Úgy gondolja, hogy egy szép napon szeretne megházasodni és gyerekeket nevelni. Július 9.-én Alízt megkínálják kábítószerrel. Rászokik. Feltárják előtte a szex birodalmát. Alíz szabadnak érzi magát. Néha aggódik a…..
Mostantól akár börtönbe is kerülhet az a szakember, aki jogosulatlanul végez pszichoterápiát. A most elfogadott törvényben azonban messze nem egyértelmű, hogy mi az a cselekedet, ami büntetendő, így – elvileg – valamennyi, lelki problémák megoldására szakosodott segítő a szabadságát kockáztatja, ha…..
 Mondjuk, elindulok, mert muszáj - volt már ilyen a történelemben, félek, lesz is még. Összepakolunk, végiggondoljuk, megtervezzük. Nekivágunk. Nem könnyű, de nem mondjuk menet közben, csak szó nélkül segítjük egymás feje alá a pulóvert, ha elalszik a másik. A legkisebb…..
huakka62 2015.07.12 13:53:15
@jakirte jak: te se hergeld az embereket - már súrolod a határt :D
Az elmúlt napokban egyre több hírportálon jelentek meg tudósítások az egyes pályaudvarokon csatlakozásra váró, a hazai befogadó-állomásokra, vagy Nyugat-Európába tartó menekültekről. A magyar-szerb határt átlépő emberek kapnak egy magyar nyelvű papírt a határrendészettől,…..
Timm Schneider szereti a pohárba dobott jégkockák hangját, a Rock 'n' Roll-t, a Swinget, a reggeli fényeket, a homokfúvott üveget, az úszás, a tiramisut, az improvizációt, a jó barátokat, és szeret embereket nézegetni, beszélgetni, nevetni és szeretni. Nem mellesleg designer is, aki…..
huakka62 2011.12.18 01:04:22