Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Zsé

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy albi élete Visszatérés. 2012.02.23 17:17:00
Kisebb-nagyobb adásszünet után újra itt volnék én, és az újabb bejegyzés. Sajnálom, hogy kihagytam ezt az utóbbi időszakot, de mostanában „alkotói válságban” szenvedtem, valamint az elmúlt két hónapot „anyaggyűjtésre” használtam fel a bloghoz (tehát…..
Borban gazdag, és ÁJEMEF hiteltől mentes új évet szeretnék Minden kedves Olvasónak kívánni!Mint ahogy Mr. Pé már felvezette, együtt töltöttük a szilvesztert, ami mint minden együtt eltöltött buli, eseménydúsan telt. Én szerencsére diétázok májra, úgyhogy csak közel 3…..
Egy albi élete Karácsonyi poszt. 2011.12.25 19:12:00
Mivel Miskolcon töltöm a Karácsonyt a családdal (és senki nem hajlandó velem inni), ezért úgy döntöttem, hogy írok már a blogba is kicsit.Talán nem is gondolnátok, de ahhoz képest, hogy 4-en lakunk egy lakásban, tök jól kijövünk egymással a kisebb veszekedéseken kívül, és…..
Egy albi élete Vizsgaidőszak. 2011.12.19 15:04:00
Elérkezett számunka is a vizsgaidőszak kedves Kollégámmal, úgyhogy lehet kicsit be fog fagyni a humoráradat, de azért próbáljuk majd tartani a heti legalább egy bejegyzést.u.i.: undorító nagy szopás ez az első vizsgaidőszak, Mr. Pé-vel nem alszunk, folyamatosan tanulunk, és…..
Még nyár végén feljöttünk Pé-vel Pestre, hogy a lakást használjuk kiindulópontnak egy balatoni túrához. Gondoltuk feljövünk két nappal hamarabb, felmérni a helyi flórát és faunát, avagy berúgni mint a retek.Az albiról tudni kell, hogy előttünk is egyetemisták laktak itt,…..
Hali!Úgy döntöttünk lakótársammal, hogy ketten fogjuk írni a blogot, mivel mindkettőnknek sziporkázóbbnál sziporkázóbb élményei, és stílusa van, valamint mindig könnyebb a másikról elmesélni, hogy hullaszarkészen esett be az albérletbe, mint magunkról ugyanezt. Mivel…..