Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kardigan

46 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk az évadzáró epizódhoz, és van itt sok minden - R'hllor által befolyásolt időjárás, Tyrion valyriai tudása orrlyuk, pedofil gyilkolás, a kedvenc karaktereitek halála, szóval…..
A múlt heti Éden Hoteles történet több hírportálon végigfutott, és a kommenteket olvasva újra szembesülhettem azzal, hogy embereknek mennyire fogalma sincs róla, mit jelent az, hogy a szexhez beleegyezés kell. Hogy a szex akkor és csak akkor szex és nem erőszak, ha abba mindkét fél…..
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
kardigan 2015.03.28 10:09:56
@fosch9: ezt mondjuk nem is értem, a világ legegyszerűbb dolga lett volna azt mondani neki, h egyszerűen cserélnek barbival, és utána nagyon meg kell lepődni azon, hogy nóri került oda és nem barbi
Botox kiesének másnapján Gólem a parti bokorból szalad elő, hogy egy rossz technódiszkós szakmunkástanuló szeletelő mozdulatait utánozva elmesélje, hogy Bence nem lesz könnyű helyzetben, mert ő ébreszti. Ha engem egyszer Gólem ébresztene, egy órával a karján, a gatyájában…..
Ma csappantás lesz, egy töki megy, az már tuti, de hogy ki, azt előre nem lehet megjósolni. Gólem a hegyen indul meg a kamera felé fenyegető léptekkel, lábán a Nike-szponzorcipő, testén sorban az ötödik garnitúra textil, basszameg a kutya, T69 ruhatárát meg a hajába belebaszott…..
kardigan 2015.02.28 13:51:22
@zaphodbeebthe1st: ebben amúgy lehet valami.
főleg, hogy szerintem nórinál sokkal kevésbé lett volna nyerő a "felverlek legszebb álmodból, mert csacsognék"-technika
kardigan 2015.02.28 13:52:05
@Zabkása: nekem is csak alig voltak meg, csíra valamit nyomult valamelyikkel. vagy mindkettővel....?
kardigan 2015.02.28 14:02:17
@Zabkása: szerintem az simán fér, és mondjuk lehetne személyiségük is mellé :)
egyértelműen csíra a király, naomira kicsit meg is vagyok sértődve, hogy ő mégse olyan; a nyelvújításért hálás vagyok meg minden, de a nyugágyban puffogni hogy mindenki hülye, az kevéske
Amy: Azt hittem... Kezdtem azt gondolni, hogy csak egy őrült vagy egy fülkével...Doktor: Amy Pond, valamit jobb, ha megértesz. Fontos, mert egyszer az életed múlhat rajta. Kétségtelenül egy őrült vagyok egy fülkével. (S5E1) A Doctor Who-t úgy kezdtem el, hogy egy rakparti séta…..
Bárki bármit is mond a reality műfajról, egy igazán jól megcsinált valóságshow olyan természetességgel tudja kommunikálni a tolerancia, az együttműködés és a multikulti környezet előnyeit, hogy a pedagógusoknak együtt kellene nézniük őket a diákjaikkal, a szülőknek a…..
Arról sajnos sejtelmem sem volt, hogy Oli úr meleg, mert akkoriban még azt sem tudtam, hogy az mit jelent. Néha vicces karakternek tűnt, néha idegesítőnek, de a manírjainak még igazán széleslátókörű óvodásként/kisiskolásként sem tulajdonítottam különösebb jelentőséget.…..
Gigacsöccsel. ..
kardigan 2014.03.25 14:38:43
@boginyuszi: dehogynem :)
Az előző részben Laura visszajött, volt merge, Tyson szerzett idolt és Aras kiesett, mert ezeknek a népeknek van esze. Vytas szolid seggnyalással kezd, jó lépés volt, béláim. Tina viszont meg van sértődve, Tyson és Monica szerinte elvesztett öt juryszavazatot. Egyáltalán nem értem…..
1. Pontról pontra. Januárban munkahelyet váltottam, háromszor voltam külföldön, júliusban szereztem egy macskaállatot, októberben egy influenzát, decemberben karácsonyi ajándékokat. Most mindannyian boldogabbak vagytok legalább 10%-kal, hogy ezt tudjátok. 2. Tanulságot…..
kardigan 2014.01.07 09:54:54
Az előző részben Rupertné ment Redemptionre, hála a magasságos atyaúristennek, Vytast körberajongják a nők, Arast meg készülnek lelökni a trónról az összes többiek. Vytas sokszor megköszöni a mentést, és Annyira Bízik itt mindenkiben, és velük akar final 5 lenni, Arassal…..
kardigan 2014.01.06 17:25:22
@ErrorFlynn: igen, abszolút jogos, nagyon fogom próbálni a következő évadot már rendes folyamatosan írni, csak be szeretném foltozni a lukakat is.
de köszönöm :)
Egy múlt vasárnap tartott bloggervásár leírásában az alábbi mondatot találtam: "Továbbá a szervezők ezzel a megmozdulással szeretnék felhíni a figyelmet a bloggerek jelentőségére és szerepére!" Mert mi is a bloggerek jelentősége és szerepe? Felhívni a figyelmet a fontos…..
A terhesség-heavy múlt hét után kvázi ugyanott folytatjuk, Grace és a hasa Arden vizsgálójában kötött ki, de Pepper nem mozdul mellőle, a doktor ettől kissé ideges. Megpróbálkozik azzal a megoldással, hogy Pepper csak beszélni tanult meg, de ugyanolyan ostoba maradt, jó ötlet…..
kardigan 2013.12.14 16:43:50
@Csoszi_ka: leszlesz, bocsanat, csak tulorazok mint bolond, de mindjart lesz 3 nyugis hetem:-)
Ha valaki mostanában igazán jó, a legjobb értelemben vett szappanoperát akar nézni, ami a Született feleségek szórakoztatási faktorát az Isaura és holdudvara eszement történetvezetésével és hihetetlenül drámai de egyben rohadtul vicces fordulataival ötvözi, az úgy várja a heti…..
Ki akar olyannal randizni, aki nem jut el a merge-ig? kérdezi Kat a Redemptionön, szegény szegény kislány. Még mindig nem érti, hogy miért szavazták ki, manókám, te nem vagy okos. Szegénykémen reggel jön ki a stressz és sírdogál a parton, és azon izgul, hogy Hayden mérges lesz rá…..
kardigan 2013.11.11 18:26:25
@ErrorFlynn: nagyon igazad van, ha valakivel egy rendes igazi FinalAkárhány szövetséged van, azt nem szavazod ki ilyesmi miatt
...or the hardships of having a Hungarian name as an expat Having lived now for more than 2 years in the Netherlands, I feel like I have dealt well with to the struggles of living abroad. I can proudly say that I have pretty much acclimated to the necessary degree to living in the Netherlands: I…..
isolde Money can't buy me love 2013.11.06 09:52:32
Tegnap meg vettetek nekem egy szoptatós hintaszéket, nagyon-nagyon köszönöm! Emlékeim szerint valamikor március tájékán tettem ki a Donate gombot, mert kipróbálom, mi bajom lehet, és azóta összesen öt ember küldött összesen nettó 35 ezer forintot (ennél többet, azért nettó,…..
kardigan 2013.11.10 12:10:39
@isolde: ezzel most kicsit összezavartál, mert anyukámnak lábtartója van hozzá, és asszem abban ültem sokat, meg terpeszben. át kell gondolnom az életem
Múlt héten kiszavazták szegény Laurát, aki egy elég unalmas nő volt, de én valamiért bírtam a fejét, úgyhogy kicsit még drukkolok neki. Aras azt bírja mondani, hogy Laura csúnyán nézett rá, hát jé, mik vannak, nem örült a blindside-nak? Tyson arra szeretné rávenni Gervase-t,…..
kardigan 2013.10.31 20:26:40
@moderatelyA: dehát tyson ószam. nézd meg a tocantinst és látni fogod, miért.
A Szentkarácsonyos rész szinte mindenkit szarban hagyott, akit kedvelünk, ebből egyenesen következik, hogy az új részben valami egész mással kezdünk. Dylan McDermottal méghozzá, Johnny a neve és egy pszichológusnál ül, a szokásos szexi tömeggyilkos arckifejezésével, csak most…..
kardigan 2013.10.28 17:23:21
@foxglove (éppen NEM törölt):
énis a mindent :) <3
Bradet végre kipenderítették, ennek mindannyian eléggé örülünk, csak még a Redemptionről pöcköljék ki gyorsan. Hayden nem annyira örül, eléggé szeretné tudni, hogy ő és Vytas most kívül vannak-e a tutin - ezt én is szeretném tudni, Vytasért aggódom. A Redemptionön Brad…..
Az előző részben Brad bepánikolt a közelgő Mr. és Mrs. Candice reuniontól, ezért kiszavazta Johnt a neje mellé. Cukik amúgy a Redemptionön, csókolózás mondjuk nincs, fogkrém nélkül biztos nem akkora móka. Brad a tábortűznél osztja az észt, azt kell csinálni, hogy olyanokat…..
kardigan 2013.10.18 09:30:50
@nadivereb: van a bigbrotherben is rengeteg stratégia*, és hayden tényleg elég ügyeskének tűnik (egy picit halaftam vele). és abban tök igazad van, h haydenen látszik, hogy okos, remélem, ennél azért kicsit jobban felpörög majd. (de én amúgy vytasfan vagyok egyelőre :))

*ott úgy néz ki a játék, h minden héten van egy verseny, annak a győztese lesz az hoh (head of household). ő jelöl két embert kiesésre, utána van egy vétóverseny még, amiben játszik az hoh, a jelöltek és 2 v 3 randomember; aki megnyeri, az megvétózhatja az egyik jelöltet, és akkor az hoh újat jelöl (azt nem jelölheti, aki vétózott persze). (emiatt van például a backdooring nevű nagyon vicces dolog, amikor elsőre nem jelölsz valakit azért, hogy ne legyen esélye megvétózni magát, és arra sakkozol, hogy valakit megvétóznak és helyette lehet jelölni.)
ami állati érdekes a bb-ben, hogy rengetegszer van titkos szövetség - a survivorben mindig az volt az érzésem, h sokat beszélnek erről, de mindenki tud kb mindent, a bb-ben meg tényleg titokban marad, ha ügyesek. pont haydennél a négyfős fiúszövetség annyira titkos volt, hogy az utolsó bennmaradottnak a kiszavazás előtt félórával mondták meg, h bocs, mi valójában négyen vagyunk és nem öten, és mellesleg az első naptól együtt vagyunk, szegény kislánynak meg lövése nem volt róla.
kardigan 2013.10.20 10:20:59
@ErrorFlynn: én egy picit szeretném, hogy cseréljenek :) monica nem érdekel, a régiek meg hátha elkezdenek játszani és megeszik bradet reggelire :)
kardigan 2013.10.20 14:40:32
@ErrorFlynn: en meg nem is lattam, uh koszi:-)