Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ásványi répacukor

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bukott politikán ne változtass! A szerdai kormányülés a Révész Máriusz-féle népesedéspolitikai bizottság javaslatai közül félresöpört mindent, ami jó, és azt az egyet fogadta el, ami drága, hatástalan és igazságtalan. Így a nők esélyegyenlőségének és a bébi-boomnak…..
ásványi répacukor 2013.07.25 22:57:16
@Laci A Lakli: Te mit látsz a számokba??? Érthetetlen zagyva meglátás! Te nem ebben az országban élsz??( Vagy üveg búra alatt, vagy OV valagában?) 2008 válságtól zengett a világ, felelős szülők 2 x meggondolja hova és kinek a nyakára ( nagymama, dédike) vállaljon be egy gyerkőcöt. Neked nincs 20-35 éves ismerősöd akikkel esetleg szót válthanál az ily témáról? (Lehet hogy megvilágosulna a fejedben valami e kérdéssel kapcsolatban!) Helyette lököd a zOrbán faszságait. Alapits Te családot az ilyen mű mesterkedéses adójóváirásos szarságra a 47.000,-
közmunkás fizetésedből, s hamarosan rá fogsz jönni ki is a HÜLYE GYEREK!
ProgBlog A fiúknak minden kell! 2013.07.23 20:02:24
„Megállj, megállj, kutya Szerbia!Nem lesz tiéd soha Bosznia!Mert a magyar nem enged,Míg a vére megered,Bármennyit is szenved.” Kovács Károly: Megállj, megállj, kutya Szerbia! (I. világháborús katonanóta) – 1914     A fiúknak minden kell – de írhatnám azt is,…..
ásványi répacukor 2013.07.23 23:04:42
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Szoktál te beszélgetni ismerőseiddel,szomszédaiddal? ( Ugye mindenki el van ájulva a "jobban teljesít"-éstől!)
Hogy ne érezzük úgy, kormányunk elhanyagol minket, újra levelet hoz majd a postás - most éppen személyesen a miniszterelnök tájékoztat minket, hogy hazánk kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, a feladat gyakorlati végrehajtása pedig már kormányhatározat formájában ki is van…..
ásványi répacukor 2013.06.25 21:43:25
@fda: Én is a ballagási "meghivójukat" várom az ily önfényező levél helyett. Nem tudnád megsürgetni....
Van egy olyan rögeszmém, hogy ha a fő politikai véleményformáló médiumokat végigböngészem, akkor teljesebb képet kapok a világ történéseiről. Ebből a szempontból vannak olyan napok, amikor élesen rajzolódnak ki a határvonalak, "töréspontok" bizonyos politikai kérdésekben,…..
ásványi répacukor 2013.06.23 12:45:57
@hetyke81: Összefüggést ott keress ahol van.
1, A földet eladó mélymagyarok is a többet fizető külföldinek adták el.
2,A növekedő agrártámogatások következtében
jó üzlet a föld, úgy hogy felveszem a támogatást, dolgozzon rajta az aki rá van kényszerülve. A külföldi (osztrák) gazdák még akkor jöttek ide földet müvelni, amikor
kabátgombot (3-5 ezer Ft támogatást) adtak a föld müvelésért hektáronként. Ők valószinűleg termelni is szeretnének. A fölművelésben most ez a biznisz felvenni az állami zsét, termelni kinlódni vele már nem nyerő. Érdekes az is, hogy az aratás kezdetén fogadják el, ilyenkor a paraszt kb. 1 hónapig a munkákkal és az értékesitéssel van elfoglalva, nem megy demonstrálni, ill. azt sem tudja miről van szó! Majd ha hatályba lép és venni, vagy eledni szeretne akkor qrv anyázik.
"A kormány az összes fontos agrárcsatát megnyerte. (...)A parlament előtt fekvő új földtörvény már nem változik érdemben. (...)A magyar föld nyugatról nézve olcsó, zsíros, biztos jövőt jelentő föld. Márpedig ha onnan egyszer idenéznek, és valamit kinéznek maguknak, akkor…..
Előre bocsátom, hogy nem vagyok sem idegenszívű, sem multibuzi, nem shortoltam a forintot és nem is fogom, nem fogadtam a haverokkal az államcsődre és nem tölt el boldogsággal, ha Brüsszel, IMF vagy bárki kibaszkurál a kormánnyal. Ha nem lenne undorodásig elcsépelt, azt mondanám,…..
ásványi répacukor 2013.06.15 22:47:50
@old_field: Azért ne feledkezz meg egynémely kommentelőről sem. Ez igy kerek.
A poszthoz: A meglátás -még a szódásüveg szemüvegen keresztül is - helyes, apróbb észrevételeket lehet hozzátenni, de inkább azon kellene elgondolkodni 2014-ben hogyan tovább? Vissza lehet e tolatni a zsákutcából?
Mai hír: Semjén Zsoltnak egy fillér SZJA-t sem kellett fizetnie a 2012-es, majdnem húszmilliós (19,7) jövedelme után. Korábbi hír: Orbán Viktor szerint azért van szükség a reklámadóra, hogy a nagy médiacégek (RTL Klub, TV2) kivegyék a részüket a közteherviselésből, mivel ezek…..
ásványi répacukor 2013.06.07 16:33:55
@Zs. Ófi: Bocsi én fukar-nak olvastam, s talán igy valóságnak is megfelelő. A gyerek kedvezmény minek az ilyennek - szinte mindent ingyen kapnak a kölkei a magán ovitól a Károli Egyetemig. A miniszterelnökhelyettes urat én vaslapáttal támogatnám ugy lapocka tályékon, azt jobban megérdemelné!
„Oà Schmarrn dågeg’n!” (Kb.: „Nem tehetünk semmit!”) Bajor közmondás, reménytelen helyzetekre   Trianonban az a jó, hogy lehet másokat hibáztatni, lehet másokat felelőssé tenni a minket ért veszteségért – és lehet ezt úgy tenni, hogy látszólag még igazunk is…..
Csókolom, Mari néni, a maga fia volt portás az „xy” gyógyszercégnél? Igen?! Akkor tessék félreállni, bemegyünk. A nagy sikerű állami párválasztó után jönnek az állami betörők is. Razzia!... A Fidesz nemcsak az iskolákba küld rendőrnyomozókat, hanem – hogy az…..
ásványi répacukor 2013.06.03 08:17:55
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Hát te nemGyurcsány -,de a többi áll-vegzáljon téged az ilyen krumpli ellenőr naponta 5X.
Érdekességként megemlithetnéd a NAV 1.400 milliárd behajthatatlan adótartozását is kiszpajtász! Ott -mivel ők a becsületes fele- nem kell vizsgálódni, kár minden intézkedésért, hisz ugy is kidobott pénz, no meg amúgy sem fizetnek. Na de majd az uj gittegylet .... Egy marék lepkének több esze van, de ezt sem érted ...
Saját kíváncsiságomra végeztem egy egyszerű kis számítást, hogy a Pártunk és Kormányunk által oly sokat hangoztatott, és a magyar családok védelmezőjének (és mellékesen a 2014-es választások megnyerése kulcsának) tartott Wunderwaffe, azaz a rezsicsökkentés mennyire áll meg…..
Egészen szürreális élmény azt olvasni egynémely portálon, hogy Orbán győzött, meg hogy legyűrte Brüszelt, és Magyarország végre kikerülhet a túlzottdeficit-eljárás alól. Lófaszt győzött, kiskezitcsókolom. Kapitulált. Azzal együtt is, hogy a hír maga örömteli,…..
ásványi répacukor 2013.05.25 20:43:40
@kisQtya: Igazán rendes, szófogadó állatpolgár vagy. Leszoksz a cigiről ha azt "üldözi a törvény ", sportot űzöl a külön adók kekerüléséből,-kerül amibe kerül. Éldegélsz, s számolgatod a megtakaritásaidat, az utcára is félsz kimenni mert pénzbe kerül, de ne felejtsd el ugy 50 fele megkérdezni magadtól MI A FÉSZKES FENÉT KERESEK ÉN ITT A FÖLDÖN ? Hidd el a soknullás bankbetéted, és a Zorbán elvakult szeretete csekély örömöt ad, mégha most annak is tűnik......
"Százas nagyságrendben vannak baloldaliak a trafiknyertesek között" - érvelt a miniszterelnök - meg korábban több fideszes korifeus is - a trafikmutyi mutyitlansága mellett. Hoppá! Gondoljunk csak bele alaposabban abba, hogy jelen esetben milyen súlyosak is Orbán Viktor szavai!…..
ásványi répacukor 2013.05.18 22:21:43
@azbesztos: Az azbeszt az egészségre károsabb mint a dohány, és kevesebb benne pénz is. Egy hithű fidióta már rég nevet váltott volna a vezér útmutatásai szerint. Amióta jégkrémet is árulhatnak felnőtteknek a trafikok, bemész eldöntöd szivsz, vagy nyalsz!
Nem hinném, hogy nagyon egyedül lennék a világegyetemben azzal az életérzéssel, hogy Szanyi Tibor nem tartozik a gyengéim közé. Sőt. Körülbelül Kövér Lászlóval egy kategóriába tartozónak tekintem, ha a modortalan tahóságról van szó. Azonban most kivételesen nem elsősorban…..
ásványi répacukor 2013.05.07 23:10:44
@Lindalinda: Na menjél ki gyorsan a kapu elé -5 méter izolációs füst távolságra- és gyujts rá egy mutyifilterre
( lehetőleg kifakult pirosra, 590,-Ft-os árcimkésre ), és örülj, mert most jól megmondtad ennek az ántidemokratikus blogcsürhének a tutit.
Azbesztmegbaszta kurvaistenit neki! Nemmegmon'tam hogy ne gyere erre, meg ne gyere erre, he?! Megmon'tam vagy nem mon'tammeg elégvilágosan karácsony előtt milyen parlamentet akarok látni? Engem nem fognak se exelempés képviselők a tábláikkal se más ellenzékek az interpellációjukkal…..
ásványi répacukor 2013.05.07 21:50:36
@Blogger Géza: " értelemszerűen" fura szavakat használsz. Gondolom tudod is hogy mit jelent, ámbár a hozzászólásaidból értelemszerűen az értelem hibádzik.
Orbán Viktor tegnap Estorilban azt mondta, Magyarország már áttért a munkaalapú társadalomra, például bevezette az új, versenyképes adórendszerét, és egy rugalmas munka törvénykönyvét alkotott, mindezt azért, hogy jobban megérje dolgozni. A Kossuth Rádió tudósítása szerint…..
ásványi répacukor 2013.05.06 10:11:37
@Fejesrob: Az utolsó mondatodat a minyiszterelnök urnak szántad? Mert csak igy érthető a szöveged!
ásványi répacukor 2013.05.06 10:20:59
@FILTOL: De jó, hogy vannak éleslátású homályok is! Nem valamelyik elfekvőben te szeded a hálapénzt mint szülész főorvos!?
Szokj le a cigiről, a házi pálesz a divat! Országkifosztásban még nem hirdettek bajnokot, de valószinüleg az orvosok az elődöntőbe be se jutnak.
ásványi répacukor 2013.05.06 12:12:56
@Lencsés István: Maradjunk a sima Pityunál! Te sem tartod többre magad.
Előző bejegyzésünkben rámutattunk arra: a mindenkori kormányok számlájára írható, hogy az előrelátás teljesen hiányzik a gazdaságpolitikai döntésekből. Felsoroltuk, hogy mit tartunk alapvető problémának, miért kell újra és újra megszorító intézkedéseket bevezetni. Most…..
Ritka bepillantás a trafikügy a NER működésébe - írja a pénteki Véleményvezér. Igaza van - és amikor a poszt kikerült, még nem is sejtettük, hogy mennyire. Pénteken ugyanis a HVG felröppentette a hírt: a kormánypárt helyi potentátjai döntöttek a trafikpályázatokról.…..
ásványi répacukor 2013.04.27 23:15:53
@Lencsés István: Pityu mi is itt a nagy nemzeti JÓÓÓÓÓ????????? Erölködés nélkül fejtsd ki (ha tudod)!
ásványi répacukor 2013.04.28 00:17:55
@lagarderlovag: Á neked minek... Tudod hosszúúúúú............
Megmagyarázhatatlan dolog történt pénteken. A Hírtévé óránként leadott egy kis nyilatkozatot a Profit című műsorába készített hosszabb riportból, s e szakembertől (Dohánykereskedők Egyesülete) származó információ szerint a trafikpályázat koncessziónyertesei sorra…..
ásványi répacukor 2013.04.27 23:01:10
@Lencsés István: Hát te bizton tudod mit jelent ez a szó!?????????
Kettős Mérce Ellopott ország! 2013.04.27 13:10:11
Az elmúlt három napban egy olyan folyamatot követhettünk végig a médiában, amire nem volt példa még az országban. A dohánytrafikok újraelosztása és feltőkésítése csak az olajügyekhez fogható eredeti tőkefelhalmozás, de az, ahogy ez a nyilvánosság előtt zajlik, majdnemhogy…..
ásványi répacukor 2013.04.27 20:46:53
@12341234:

Bátorkodnám szerényen megjegyezni a levegő vétel sem az! Ugy hogy aranyapám szivd tele magad addig amig a lézer dzsoni nem ir ki arra is egy koncessziót !
ásványi répacukor 2013.04.27 22:37:32
@Attitude Adjuster: Nyuszó- Muszó ezek szerint lehet igazat is "hazudni"?
Álmomban miniszterelnök voltam. Mondhatnám, hogy soha többé ilyen rémálmot, de nem teszem, mert nem is volt olyan szörnyű, ugyanis teljesen életidegennek tűnt. Nem tömtem a haverjaim zsebét állami megrendelésekkel, nem kuszáltam össze az Alkotmányt, sőt, még a gazdaságpolitikát…..
ásványi répacukor 2013.04.22 01:56:56
@_most_: Ámen!
Ha esetleg magadtól nem vetted volna észre, Magyarország jobban teljesít. Részemről egy SMS-sel is beérném: Folytatja a kormány a "Magyarország jobban teljesít" elnevezésű lakossági tájékoztató kampányát. A Magyar Közlöny hétfői számában megjelent kormányhatározat…..