Regisztráció Blogot indítok
Adatok
király vagyok

0 bejegyzést írt és 367 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél éve, a nagy közterület-átnevezési mizéria idején írtam egy posztot Radics tér, Bencsik utca címmel annak kapcsán, hogy Tarlósék bedobták az Elvis Presley utca ötletét:  ...legyen elnevezve utca a magyar rock nagy halottjairól is.  Szerencsére nincs sok, hisz…..
király vagyok 2021.07.11 23:15:49
@gigabursch: Te majom, a Závodi Janó még él!
Forrás: Youtube A mindenkori hatályos törvények olykor durván sárba tiporják az emberek szabadságjogait. Például az Amerikai Egyesült Államok déli államaiban a polgárháború végéig rabszolgasorban tartották az Afrikában befogott feketéket és leszármazottaikat. Ugyanabban…..
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
király vagyok 2013.07.10 22:23:19
@huszkupac: Már nemis vagy olyan liberális ha romákrol van szó szopd ki a faszt csicska magyar köcsög!
király vagyok 2019.10.14 23:59:00
2010-ben a közgyűlés új nevet adott a pesti és a budai alsó rakpartoknak. Ennek az volt a szépséghibája, hogy 2000-ben már egyszer adtak nevet az útszakasznak, és tíz éven belül nem lehet új elnevezést megváltoztatni, de azt az akadályt egy rendeletmódosítással leküzdötték. Az új elnevezések azokról…..
Cégvezetőként szerzett tapasztalataimból legutóbb megosztottam veletek néhány hasznosnak vélt tippet a munkakeresés első fázisával kapcsolatban, amely az állásinterjún való megjelenésig tart. Több pozitív visszajelzést kaptam elismert szakemberektől a cikket illetően. Sokan…..
Naiv ügyfelet érvényes parkolási jegye ellenére büntették meg, ami mára 69 ezer forintig kúszott fel. Kénytelenek leszünk megvárni a város csődjét. hogy éhendögöljenek a fantombírságokon élősködő parkolási társaságok és csatlósaik. 2010. júniusában parkoltam az…..
király vagyok 2013.07.23 14:30:02
Főnökével szűrte össze a levet Szabó Zsófi, harsogja a mai Blikk. A bulvárlap birtokába ugyanis leleplező erejű fotók kerültek (vajon járt értük a 10 ezer forint?), miszerint a Jóban Rosszban sztárja és a Tv2 sikersorozatának producere, Nagy Tamás Grande egymásba fonódva…..
király vagyok 2013.07.22 15:56:23
Vonulnak a melegek, hömpölyögnek az indulatok, szőrös, ápolatlan, altesti gondolatok feszülnek egymásnak. Ápolatlan gondolatok, előre gyártott ideák, tesco-gazdaságos koncepciók, végig nem küzdött szellemi selejt-termékek böffennek elő innen is, onnan is. Sokan állnak ki a…..
A gyorsvonati pótdíj bevezetése óta igyekeznek minden jegy mellé pótdíjat fizettetni a pénztárosok, vagy ha azok éppen nem, akkor a kalauzok. Naiv ügyfélnek többször fel kellett hívnia a MÁV ügyfélszolgálatát, hogy a munkatársak elhiggyék, nem kell a járatára pótjegy: Ezt…..
Miközben Csehországban korrupciós vádak miatt lemondott a miniszterelnök, Magyarországon még a nyomozást se rendelte el az ügyészség a trafik mutyi ügyében. Pedig amit múlt héten a Blikk megtalált Heves és Fejér megyében bőven felveti több bűncselekmény gyanúját is, és az…..
Szeretnénk bemutatni egy koránt sem új, de mégis keveset hangoztatott módszert, amivel könnyebben fogadhatunk el olyan dolgokat az életünkben, amelyekre nincsen hatásunk, amik nem tőlünk függenek. Mi most ezt egy igazán aktuális témával, a melegséggel szeretnénk bemutatni. Úgy…..
Korábban már hírt adtunk arról, hogy Isabeli Fontana a Morena Rosának az arca - ráadásul éppen annak a kampánynak a kapcsán, aminek helyszíne Budapest volt. (ITT írtunk róla)Most a brazil márka 2013 Beach campaign nevű fürdőruha kollekciójában láthatjuk a 29 éves modellt, akinek…..
király vagyok 2013.06.14 13:01:32
király vagyok 2013.06.14 13:02:06
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
király vagyok 2013.06.03 19:33:11
@marko77: asz jomondod teso mink nemlehet kitilcsak mer megvanak baszva mind meglása mindenik
5 milliót veszít az X-Faktor nélkül Feró, harsogja a mai Blikk. A bulvárlap szerint a Nemzet Csótánya az elmúlt három évadban busás gázsit, körülbelül tíz-tíz millió forintot kapott a mentorkodásért, most ettől az összegtől elesik, és hogy meglegyen a rezsire való, egész…..
király vagyok 2013.06.03 19:15:23
Ha valaki, akkor Carmen Dell'Orefice a tökéletes bizonyítéka a fenti kijelentésnek. Az idén 82 éves amerikai színésznő/modell egy igazi időtlen szépség, mindemellett hihetetlen formában van! Az olasz és magyar felmenőkkel rendelkező Carmen, 15 évesen került először a…..
király vagyok 2013.05.31 21:18:18
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
király vagyok 2013.05.31 01:24:55
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
Vöröshajú lányok Dada 2013.05.21 07:34:00
..
Férjcserélő Párkeresés 2. 2013.05.07 17:32:01
Azt látom, hogy most sok szempontból most elég távol van a többes szex megvalósítási projekt - visszacsöppentünk a való életbe, ahol a dolog a rászánható idő és energia hiánya miatt elsikkad. De azért elmondom, hogy milyen csodálatos ötletünk született arra, hogy hogyan…..
király vagyok 2013.05.08 07:43:03
Mozgalmas és eredményes áprilist tudhat magáénak az LMBTQ mozgalom: három állam is legalizálta az azonos nemű párok házasságát, ezzel tizennégyre bővítve világszerte azoknak az országoknak a számát, ahol az azonos nemű párok egyenlő jogokat élveznek a különnemű párokkal.…..
A címben említett összeget Charles63-nak kellett volna kifizetnie, hogy megszabaduljon üdülési jogaitól. Sikerült találnia egy olyan helyet, ahol 10% a jutalék, és csak a felét kérték előre: Történetemet azért osztom meg a közzel, hogy akik hasonló ügyben keresnek megoldást,…..
A "Budapesten minden rossz" típusú morgolódók egyik állandó témája volt, hogy miért nem képesek megtanulni nálunk az emberek, hogy jobboldalon állunk a mozgólépcsőn, hogy baloldalt gyorsabban  lehessen haladni (vesd össze autópályák leálló-, külső és belősávja). Nos a…..
A Homár gyermekded lelkületű ismerősei is ezeket a kindertojásos Star Wars figurákat vadásszák, és nem egyszerű. Napalm arra is rájött, hogy miért: Gyermekemet szerettem volna meglepni Star Warsos kinder tojással egyik délután. Vettem is neki egyből 2 db-ot. Hazaérek a…..
Ma három az egyben napot tartunk, azaz egy történetben tulajdonképpen hármat mond el Roland. Mindháromnak más a végkicsengése, és mindháromnak megvan a maga tanulsága, kezdve attól, hogy mennyire vigyázni kell a szállásközvetítő cégekkel egészen odáig, hogy lehet-e elégedett…..
király vagyok 2013.04.14 18:50:52
Nem könnyű újat kitalálni a gyorséttermek piacán, a jelek szerint Amerikában most mégis sikerült. A kulcsszó a titokzatosság, ami a jelek szerint működik. A tét: ki ismeri az étlapon nem szereplő menü titkát? Újfajta módszerrel próbálják egységeikbe csalogatni…..
király vagyok 2013.03.11 18:55:12
király vagyok 2013.03.12 01:08:50
@dr. KING SCHULTZ: roszduma teso sinterektol veszik teleprol tudom nemodjal nekem egyema szived