Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Örzse néni

0 bejegyzést írt és 311 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több ezer zaklatott komment érkezett az utóbbi napokban arra az amatőr videóra, amit egy kerékpár-tulajdonos készített, miközben rajtakapta a leláncolt biciklijén ügyködő tolvajt. A felvétel valahol Amerikában egy bevásárlóközpont bejáratánál készült: a kerékpáros…..
Örzse néni 2012.08.06 00:40:22
@Kockagolyó - a legjobb csúszógömb: Minek beszélget féleszű zsidóval? Ez a debil majom @A fidesz a betegek kiirtására készül: csak az agymosottak szövegét szajkózza. Költözne egy kicsit a cigányok szomszédjába, hamar megdöglene!

Ne törödjél vele ha rám hallgatsz, fogyatékos barom az.
Örzse néni 2012.08.07 10:39:52
@ff48bp: Majd amikor a szüleidet kínozzák éjjel halálra vagy a gyerekeidet verik éppen agyon, akkor is virulhatsz a hatásvadász jeleneten, majom.
Devecserben a Petőfi Sándor téren kezdődött a jobbik tüntetése, amihez csatlakozott az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Hatvannégy Vármegye, a Véderő, a Gárda Motorosok, a Betyársereg és még két szervezet. Az űgy előzménye, hogy a Jobbikosokat egy…..
  Sajnos igaz, hogy egy magát kereszténynek nevező kultúrában fogant és zajlott le a szisztematikus népirtás. Történet dióhéjban: néhány napja szétszaggatott egy héber nyelvű Újszövetséget az irodájában, Isten és a média színe előtt egy izraeli poiltikus. Ben Ari, a…..
Örzse néni 2012.07.29 18:15:41
@ByA: "de akkor sem volt arról szó, hogy bárki el akarta volna törölni a maradék országot sem leölni/elűzni a magyar népet"

A nemzet kétharmadának elcsatolásáról és a magyarok véres likvidálásáról hallottál-e már?
Mintha nem egy bolygón élnénk.
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
Facebook-oldalunkon már ajánlottuk a Véleményvezér okos írását arról, hogy mennyire nincs Orbán tisztában a mai hitelezéssel és gazdasággal. Az íráshoz azonban érkezett egy nagyon tanulságos komment Varró Lászlótól, a Nemzetközi Energia Ügynökség vezetőjétől. Ezt…..
Egy neve elhallgatását kérő rendőrkutya, elárulta blogunk munkatársainak, hogy a hétvégi melegfelvonulás során az ellentüntetőkkel szemben valóban aránytalanul jártak el a Pride-ot biztosító rendőrök. A kutya-őrmester állítása szerint mindenki bátran elhiheti a kiszivárgott…..
Örzse néni 2012.07.11 15:52:41
@anonymand: Tehát az atombomba kiagyalóit méltatod? Gratulálok, fogyatékos!
Felsőbbrendű, fasiszta csürhe.

@belekotty: Szevasz kisfiam! Miért, csak a pénztárnál lehet faji alapon zsidózni?
Naja, ott megéri. :D
Örzse néni 2012.07.12 01:36:17
@anonymand: Ne a pár kevéssé ártalmas szerencsétlen mögé próbáld meg rejtegetni a megátalkodott magyarellenes férgeket.
Ez szánalmas és régen lejárt lemez.
A tájékozatlan birkákat meg lehet vezetni ilyesmivel, de értelmes ember nem vevő az ócska cionista stratégiára.
Örzse néni 2012.07.12 10:36:36
@anonymand: Te ügyefogyott! Ne aggódj csak az én szeretetem miatt! Nagyon sok szerettem van és aki méltó rá az azt tisztelem is. De nem ész nélkül mindenkit.
Micsoda fajankó vagy te, istenem. Menj istápolni az árva palesztin gyermekeket a nagy süket szereteteddel.
Ez a legjobb: az önmagukat felsőbbrendűnek kikiáltó, halottaikért pénzt kizsaroló mocskok papolnak egyenlőségről meg szeretetről. Szánalmas!
Tegnap az Országgyűlés megszavazta az új Büntető Törvénykönyvet, amelynek értelmében többek között szigorodnak a drogfogyasztókkal kapcsolatos jogszabályok is - ez fiatalok tömegeinek megbélyegzését eredményezi: ha pálinkát iszol, az rendben van, ha elszívsz egy spanglit,…..
Örzse néni 2012.06.26 10:55:08
@AutosVilli: Te hülyegyerek, nem ti szartátok a spanyol viaszt. A 60-as évek füves generációja, a hippik, lassan ki is halnak. Azt hitted ez valami újdonság?
Örzse néni 2012.06.26 14:35:29
@AutosVilli: "Te is megdögölhetnél már. A satnya büdös k anyádat ,aki inkább vibrátort vett volna.Vagy füvet szívott volna,a fogantatásod helyett."
Ez rólad főképp elmondható, hiszen nem valószínű, hogy a dílereden kívül bárki is megérezné a hiányodat, te szánalmas taknyos zsidógyerek.
Örzse néni 2012.06.27 11:07:01
@AutosVilli: Az biztos. Anyád örült is mikor a kezébe adtak: azt hitte új dildót kapott.
Azóta is mutogat rád mindenki, ekkora faszt még senki sem látott. Ráadásul önjáró és sajnos beszél is.

:/
 A ciklus feléhez érkezve egyre inkább érzékelhető, hogy Orbán hamarabb bukik majd meg, mint ahogy azt akár ő, akár a hívei gondolták volna. A tegnapi tévéinterjú nem csak azt mutatta meg, hogy a jelenlegi magyar miniszterelnök össze-vissza hazudozik, hanem azt is, hogy fogalma…..
Örzse néni 2012.05.31 09:49:10
Ez a @Hertelendi: is egy remek ember lehet. Gratulálok a szüleidnek, de vehettek volna inkább egy aranyhalat...
Örzse néni 2012.06.06 12:48:15
@belekotty: Anyádat kellett volna felrúgni, te takony, amíg embert várt mégis sajnos egy ilyet szart ki.
Örzse néni 2012.06.07 17:10:33
@belekotty: Szóval attól vagy ilyen féleszű, a kannás bortól? Szegény szüleid nem lettek öngyilkosak mikor felfogták mi lett belőled? Vagy fel sem fogták, hiszen tőlük örökölted az eszed.
A hét elején jelent meg a Nemzeti alaptantervről (NAT) szóló kormányrendelet, így eldőlt, hogy szeptembertől milyen tantervhez igazodhatnak a pedagógusok. Bár az alaptanterv számos alapvető változást hoz magával, a leghevesebb reakciók mégis egy látszólag marginális ügy, az…..
Örzse néni 2012.06.06 13:09:40
@tomwar: Ezeknek befellegzett fiam. Csak az a baj, hogy megint szegény jelentéktelen zsidókon fog csattanni a kalapács, míg a mocskos cionisták biztonságban röhögnek. Mint mindig.
A Duna parti Mártír emlékművet gyalázatos feliratokkal firkálták össze. Legszívesebben azt mondanám, elmebetegek, de attól tartok, többen vannak, mint egy zárt osztályra való szerencsétlenség. Ha én Köztársasági Elnök lennék, most odamennék egy vödörrel, és egy kefével,…..
Örzse néni 2012.05.26 17:37:37
@kelgyo: Nekem rohadt nácit ordítottak. Pedig nem is vagyok gyerekgyilkos zsidó.
Örzse néni 2012.05.26 17:41:54
@kelgyo: Látom fiam, látom. És te látod-e?
Nem az a zsidó aki annak, születik, hanem aki akként él. És ezt érted-e?

Nem az a magyar aki annak születik, hanem aki akként él. Akár zsidó létére is.
Örzse néni 2012.05.26 22:14:44
@Hundor: Eea. Haza is mehetsz az egészséges izraelbe, ott a helyed. Mindenkinek jobb lesz.
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
Örzse néni 2012.05.22 20:26:14
@Behajtó70: Sajnos ez a @bircaember maxval: egy nyomorult provokátor. Azért jár ide, hogy a zsidókat még jobban megutáltassa a normális emberekkel.
Ha zsidó lennék agyonverném öregasszony létemre az ilyen aljas gazembert!
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
Ángyán József lemondásában - saját bevallása szerint - az is szerepet játszott, hogy ezzel szerette volna elérni, hogy végre lehetősége legyen négyszemközt megvitatnia a mezőgazdaság problémáit a miniszterelnökkel. Nem járt sikerrel. Sikerült viszont ráirányítania a…..
Örzse néni 2012.05.10 14:34:20
@valaki76: Ez már vitaalap, szemben a primitív hőzöngök fröcsögésével.

De remélem nem problémázol azon, ha személy szerint például az Eszterházy családot jobban preferálom holmi jöttment zsidó befektetőkkel szemben?
Örzse néni 2012.05.10 15:41:51
@valaki76: És mindezekből milyen következtetéseket vonjunk le ön szerint?
Örzse néni 2012.05.14 01:26:57
@valaki76: Sokunknak pedig az állandó zsidósiratás és holokausztozás unalmas, de nagyon.
Felsőbbrendűségestül, kiválasztottastul, mindenbe belepofázóstul. Egyre jobban, érti?!
Öten lakják az üres házat   Alsózsolcán a mérhetetlen nyomorral szembesültünk, Tiszalökön találkoztunk boldog cigányokkal is, Kislétán pedig akár egy polgármester választást is eldönthet, ki mennyire pártolja a romákat. Három brutális lövöldözés helyszínén jártunk.…..
Örzse néni 2012.05.09 12:26:40
@kalandfereg: Érdeklődj izraeli szakértőktől, hogy ők hogyan tartják kordában a cigányaikat, a palesztinokat.
Úgyis ők a nagy példaképek liberális körökben.
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
Örzse néni 2012.04.29 13:29:18
@Teszt.Elek: Ez nagyon gyenge próbálkozás volt kisfiam, ne erőlködj: Akkor is elmondom a véleményemet, ha ez a magadfajta primitív disznóknak nem tetszik.
Tudom, hogy legszívesebben minden véleményt betiltanátok, ami eltér a tiétektől, de ez nem megy, mivel ti vagytok a szánalmas kisebbség.
A karlendítéssel Julius Cézárra gondoltál?
A szokásos nácifasisztarasszista kártyára nem is merek gondolni, annyira primitív...
Örzse néni 2012.04.29 13:34:25
@mamasita: nem szeretnék neked megfelelni és ha "felbaszod az agyadat" a mondandómon annak csak örülök. Remélem agyvérzést is kapsz! :))
Örzse néni 2012.04.29 13:40:42
@komplikato: Ez egy blog, itt mindenki szabadon adjon hangot véleményének. Egy elszeparált klub. Nem a nyílt utca, ahogy gyerekek is láthatják, hallhatják.
Én azt ellenzem. A klubok tőlem működhetnek, oda az megy le aki olyasmire kíváncsi.
Tegnap a Parlamentben egy jobbikos képviselő beszélt arról, hogy vannak a magyarok és vannak a "magyar állampolgárságú cigányok", akik Kanadában rontják Magyarország jó hírnevét. Ezt már megszoktuk, de a külügyminiszter helyett válaszoló Hende Csaba államtitkártól…..
Örzse néni 2012.04.24 21:16:45
  A magyar kormány nem akarja végrehajtani a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítéletét, miszerint kártérítés jár a vörös csillag viselése miatt elítélt munkáspárti politikusnak és ahhoz is ragaszkodik, hogy a kommunista diktatúra jelképeinek…..
Örzse néni 2012.04.23 13:46:30
@Fábián István: Szép vers! Szerintem a Holokauszt Világtanácsnak küldd el bátran!

:)
Örzse néni 2012.04.23 14:06:06
@Fábián István: No csak gondoltam, hogy elolvasván a verset hátha abbahagyják a halottak számolgatását és ennek alapján a javak kikényszerítését ott a holoközpontban.

.

Saját szenvedésük máséi fölé helyezéséről már nem is beszélve.

.

Persze mindez hiú remény, a vér nem válik vízzé, mint tudjuk...
Örzse néni 2012.04.23 14:12:21
@belekotty: Miért nem korbácsolod a hátadat valami csendes szegeletben? Az kevesebb örömet okoz, mint itt közröhej tárgyának kitenni magadat?

A mazochizmus betegség.
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Örzse néni 2012.04.19 11:48:57
@Ironfist: "Kösz, de kihagynám a látványt, ahogy te tangabugyiban vagy."
Nos, én is kihagynám a szartúrók vonulását. Valószínűleg minden normális emberrel egyetemben.
Szerencséd, hogy nem vagy a fiam, mert már agyonütöttelek volna, antiszociális fasiszta disznó!
Örzse néni 2012.04.19 12:12:23
@Ironfist: Lehet hülyegyerek, hogy téged előbb rágnak majd a kukacok, mint engem. Túl magabiztos vagy, ez nem jó ómen.
De sajnos be kell fejeznem ezt a magasröptű társalgást. Sajnálom, mert igazán ritkán sikerül ekkora marhával beszélgetnem, mint te! Jobb, mit bármilyen kabaré, pont az alacsony nívó miatt: mint valami kis együgyű csetlő-botló Mr. Bean, olyan vagy :)
Örzse néni 2012.04.19 12:27:21
@Ironfist: :)) Azért erre még válaszolok, debilkém. Rossz hírem van, 23 utódom van unokákkal együtt :)))
De ne aggódj, azért talán veled is szóba áll egyszer egy lány a kisegítőben! :))
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
Örzse néni 2012.04.19 12:01:58
Örzse néni 2012.04.19 12:05:31
@Doubledecker: Miről beszélsz, fiatal ember?
Cionistákat írtam és az ország átjátszását a kezükre. Ha nem érted vagy nem tudod melyik szó mit jelent és mi a különbség, akkor fordulj szakértőhöz.
Hogy jön ez vajon egy gazdasági bloghoz, ki érti?? :)))
Örzse néni 2012.04.19 12:21:18
@azigazivideki: erről van szó, sajnos.
Az ember a bajusz mögött, avagy minden, amit a leendő köztársasági elnökről tudni érdemes. Áder János egyszer összeakasztotta a bajszát Kövér Lászlóval, amikor a Fidesz szülinapon együtt énekelték a YMCA-t. Áder János tisztán kéri ki a whiskyt, mert a jeget a saját…..
Szokásomtól eltérően ma kicsit messziről kezdeném a soros értekezést. Véletlenül megnéztem az ATV-n egy Bauer Tamás kontra Kálmán Olga boxmeccset, ahol a téma az volt, hogy akkor most tudja-e a magyar kormány, hogy mik az EU feltételei az IMF tárgyalások megkezdéséhez, vagy sem?…..
Örzse néni 2012.04.12 23:54:50
@látjátok feleim szümtükkel: Sem ál-, sem szent nem vagyok.
De a becstelenséget és igazságtalanságot nem tűröm. És ennek a véleményemnek hangot is adok.
Nem, cikkünk címe nem hatásvadász. A kormány anti-Tobin adója (erről később) megadóztatná a banki utalásokat, többek között a készpénzfelvételt és a munkabér bankszámlás utalását, de a cégeknek a járulék- és és áfa-utalás után is fizetniük kéne az új adót.  …..
Örzse néni 2012.04.12 10:09:17
@kewcheg: "jogos.Még annyit hogy a roma fiatalembereknek adott juttatások szükségesek, mert ha ezt megvonják vagy csökkentik, akkor az ország bizonyos helyein kb. 10 perc alatt 100 bűncselekményt fognak elkövetni egy-egy településen, amitől komplett letérdel az egész magyar bűnüldözés. Na utána oszt szabad a tánc...."

Na most kérlek szépen, ez úgy hangzott, hogy azért kapjuk idehaza csak a nekünk járó munkabér/nyugdíj harmadát a civilizált országokhoz képest, mert ki kell fizetnünk a kisebbségek részére az "adót", nehogy fellázadjanak és még több magyart öljenek halomra!?
Ráadásul ebből a juttatásból, "védelmi pénzből" még túl is szaporodnak bennünket lassan.
Bravó és gratula minden kedves honfitársnak aki elégedetten hátradől és nyugtázza mindezt!
Örzse néni 2012.04.12 10:12:37
@satho: Véres legfeljebb attól lesz, hogy Szabó 13 törzsőrmester alaposan fejbevág a gumibotjával, ha nagyon hőzöngsz.
Másra ez a szerencsétlen gyáva nép nem képes.
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..