Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miro1

0 bejegyzést írt és 484 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréczyblog A blokád első napja 2012.04.25 06:55:00
Miközben Orbán Viktor mégis csak gyarmattá tette Magyarországot, és az adócsökkentés kormányából az adóemelés kormánya lett, Gyurcsány Ferenc fontos beszédet mondott az Alkotmánybíróság előtt. Ám mielőtt erre rátérünk, íme egy idézet 2010 márciusából "A kormány…..
miro1 2012.04.25 11:03:27
@SemBoga: Igen? A Fidesz miért tudta 50% tartani a hitel állományt? Az Mszp meg feltornázta, sajnos az adósság csapda megindult...
miro1 2012.04.25 11:04:44
@dennisthemenace: Gyurcsány mióta demokrata?
miro1 2012.04.25 11:06:49
@f10: Miért is lenne, a lakás piac pang annyi az üres lakás és ház az országban, tudok olyan falut a Tisza-tónál, ahol már 110 ház van eladó, és még így sem kell. Nincs népességünk hozzá, mert fogyunk, demográfia kérlelhetetlen.
Ma kellene levonni a tanulságokat az Országházban a gyöngyöspatai eseményekből. Az előjelek szerint a képviselők inkább Gyöngyöspatát csinálnak a parlamentből.Jó lenne, ha rend lenne. Gyöngyöspatán is, meg szerte az országban.  Tavaly sokan nyilatkoztak, hogy…..
  A magyar kormány nem akarja végrehajtani a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítéletét, miszerint kártérítés jár a vörös csillag viselése miatt elítélt munkáspárti politikusnak és ahhoz is ragaszkodik, hogy a kommunista diktatúra jelképeinek…..
miro1 2012.04.23 19:32:25
miro1 2012.04.23 19:33:33
@Római kömény: Miért az nem komcsi volt...
miro1 2012.04.23 19:35:09
@Római kömény: Kérdezd az elvtársakat, akik a rendszer váltáskor urak lettek, vagy Hornékat amikor a cukorgyárakat, meg az energiaipart privatizálták...
Amióta Schmitt Pál elkullogott a hivatalból, amelynek soha még a közelébe sem lett volna szabad engedni, azon töprengek: vajon érdekeljen-e, hogy ki lesz az utódja? Ha reflexből válaszolnék, azt mondanám, piszokul nem. Ha szenvtelenül gondolom végig, nem mondhatok mást, mint hogy…..
miro1 2012.04.14 23:02:05
@Elnök Úr: Nézzük csak meg közelebbről azokat a „független”, illetve „magyar-szakértő” jogászokat, akik az elmúlt két évben elmarasztalták a magyar jogalkotás egyes fejezeteit:

Christoph Grabenwarter, osztrák jogprofesszor. Hanna Suchocka, 1992-től a liberális Demokrata Unió miniszterelnöke Lengyelországban. Kaarlo Tuori, aki Pokol Béla tanulmánya szerint „a ’80-as évek elején egy marxista elméleti álláspontról kiindulva jutott el a jog eltérő szintjeinek megfogalmazásához”. Jan Velaers, a sajtószabadság „specialistája”, belga liberális értelmiségi, hazájában politikai botrányhős. Wolfgang Hoffmann-Riem, aki 1999-ben az SPD (szocdem párt) jelöltjeként került a Szövetségi Alkotmánybíróságba (Bundesverfassungsgericht) Németországban. (Schröder alatt az SPD – hasonlóan a Gyurcsány-kormányhoz – neoliberális elveket követett.)

Tehát egy volt-marxista jogtudós, két liberális ex-politikus, és egy szociáldemokrata értelmiségi által jegyzett, nem az Európai Unió intézménye által készített jelentésre hivatkozva próbál ismét beavatkozni a magyar belügyekbe az Európai Bizottság. A demokrácia védelmére. No persze!

Nincs ebben mégis egy kis politika?
ProgBlog Feri huszár bukása 2012.04.14 15:22:00
"…Rajta lovasbrigád!" -félnek-e a katonák?Nem, noha tudja mind,parancsa: botlás!Nem dolguk a felelet,se kérdezni, hogy minek,dolguk: ott halni meg…”Alfred Tennyson: A könnyűlovasság támadása (Tellér Gyula fordítása) – 1854 Posztunkkal sem…..
Valamikor még márciusban hirdette meg a kormány, hogy most aztán változás lesz, jön a konszolidáció időszaka, meghallgatják az ellenzéki véleményeket. Schmitt leváltása után egyenesen a konszenzus keresését az ellenzékkel való megbeszélésről beszélt Lázár János a Fidesz…..
Fővárosi Törvényszék pénteki végzésével felülbírálta és hatályon kívül helyezte a Budapest Rendőr-főkapitányának a Meleg Méltóság Menetét megtiltó határozatát, derült ki nemrég. Azaz aki akar, vonulhat.  Érdekes egybeesés, tudatos, de lehet, hogy csak a véletlen…..
miro1 2012.04.14 08:05:25
@zum trucc: Miért? Volt már kapcsolatod pappal, hogy így állítod? A homoszexualitás tévút, ami legtöbbször rossz szocializáció eredménye. És a meleg szót felejtsék már el végre, az a magyar nyelvben mást jelent.
@shaw_nyomaiban: ha úgy vesszük te is deviáns vagy...
miro1 2012.04.14 08:07:48
@Démonmac1: Ott nem vonaglik senki, és a a papok már nem lehetnek, mert ma már be se kerülhetnek a szemináriumokba, ha meg igen akkor repülnek onnan, úgy se lehet eltitkolni.
Amikor az AIDS-ről beszélünk, mindenki azonnal Afrikára gondol, miközben az európai országok statisztikái lényegesen rosszabb képet mutatnak: ma azok közül, akiknek szükségük lenne rá, kevesebben jutnak a megfelelő gyógyszerekhez, mint Afrikában. A helyzet Oroszországban a legrosszabb, csak minden…..
A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés jogával, mert az…..
miro1 2012.04.12 00:12:02
A homoszexualitás, ugyan olyan bizarr mint a pedofília, ez van, sőt sokan azért lesznek homokosok, mert gyerek korukban voltak zaklatások. Jó volt megint rúgni a pap nevelésbe, de bizony bizonyított tény hogy a liberális nyugati társadalomban, pl. a sportegyesületek gyerekei sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve:
Miközben Németországban hetek óta szinte nap mint nap elsősorban katolikus iskolákban, illetve más egyházi intézményekben fiatalokkal szemben elkövetett szexuális bűncselekményeket tárnak fel, hétfői sajtóértesülések szerint az ország különböző sportegyesületei ugyancsak melegágyát jelentik a szexuális visszaéléseknek.
A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint a sport különös vonzerőt jelent a szexuális bűnözők számára, és az elkövetett bűncselekmények száma jóval magasabb, mint gondolták. Az áldozatok azonban a leggyakrabban magukra maradnak, az egyesületekben, illetve a szövetségekben a feltáró tevékenység rendkívül hiányos.
Az egyházi intézményekben elkövetett szexuális visszaélések napvilágra kerülésével párhuzamosan a társadalmi élet több más területe is górcső alá került. A konzervatív napilap által idézett szakértők szerint így nyert megerősítést, hogy a sport területén a szexuális bűncselekmények száma minden valószínűség szerint jócskán meghaladja az egyházi visszaélések számát, ezzel kapcsolatban azonban pontos adatok nem állnak rendelkezésre. Az összlakosságot tekintve ugyanakkor a megfelelő vizsgálatok rávilágítottak arra, hogy Németországban minden negyedik 18 év alatti lányt és minden tizenegyedik, ugyancsak 18 évnél fiatalabb fiút szexuálisan molesztálnak. A német szövetségi bűnügyi hivatal az elmúlt évben hivatalosan 16 ezer ilyen szexuális bűncselekményt regisztrált, a szakértők szerint az ilyen jellegű, ténylegesen elkövetett bűncselekmények száma ugyanakkor csaknem 300 ezerre rúg. Mindennek kapcsán a szakértők rámutattak: az országban 27 milliót tesz ki a különböző sportegyesületek tagjainak száma, és ebből 5 millió a 14 év alatti gyermek. A sport pedig különösen "csábító" a pedofil bűnözők számára.
Mindezt a többi között az magyarázza, hogy a különféle sportágakban gyakran túl közeliek a testi érintkezések, nem is beszélve a közös utazásokról, illetve edzőtáborokról. A tettesek egyharmada ugyanakkor szintén 18 év alatti fiatalkorú.
Az újság szerint a sport területén a szexuális erőszak minden formája előfordul. A teljesítménysport területén mindezt még az erőszak egy különleges formája egészíti ki, ezt pedig a megalázó edzési módszerek jelentik. Így az elmúlt években Németországban gyakran fordult elő, hogy edzők különösen sportoló lányokat, illetve nőket totális függő helyzetbe kényszerítették.
A sportegyesületekben ugyanakkor még erősebb az eltussolási szándék, mint az egyházi intézetekben - írta a lap, amely mindezt több példával támasztotta alá. Utalt ugyanakkor arra, hogy vannak pozitív kivételek is, megemlítve az észak-rajna-vesztfáliai tartományi sportszövetséget, a Német Olimpiai Sportszövetséget, továbbá a Német Labdarúgó Szövetséget. Ezek a szövetségek élen járnak az erőszak és a diszkrimináció elleni kampányban - fogalmazott a lap, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy a szexuális visszaélések feltárására irányuló készség a sport területén általánosságban rendkívül csekély.
(mti)
„A Véleményvezér azt viszont már nehezen tudja értelmezni, hogy ebbe a sorba hogyan lenne beilleszthető egy Kövér László, egy Áder János vagy egy Szájer József. Ezen emberek önéletrajzában ugyanis az egyetlen kiemelkedő tétel, hogy az első szabadon választott…..
miro1 2012.04.10 11:56:47
@Hertelendi: Harrach Péter
miro1 2012.04.10 12:01:33
@dr kíváncsivagyok: Göncz? A besúgót? te csak hiszed...
Az elmúlt héten a kétharmad azzal próbálta enyhíteni ikonikus bábjának ledőlése miatt érzett tűrhetetlen lelki kínjait, hogy rávetette magát Gyurcsány egyetemi szakdolgozatára. A gondolatmenet roppant egyszerű: bármilyen disznóságot is követ el a jobboldal bármelyik prominens…..
miro1 2012.04.10 07:50:44
@Kettes: Nehézipar láthatóan, csőd, és csak szociális problémákat okozott, a mezőgazdaság erőszakos tsz formájáról ne is beszéljük, a te vesédet senki nem verte valószínűleg, hogy alá írd a papírt, meg hát 70 alatt akkor is illet valamit csinálni, a nők munkába állításával meg szétverték a család intézményét...

@DarthVader: Ő a kiválasztott volt, a párt egyik üdvöskéje, oly annyira, hogy mág az Apró- örökségre is rátete a kezét (arra azért kíváncsi vagyok hogy Apró Antal hogy szedte össze a vagyonát!)

Igen, azért érdekes, hogy két szakdolgozatot se tudott megtalálni senki...
miro1 2012.04.10 07:51:56
@akimellon: Mert ú lecsalózta Schmittet, meg hazugnak nevezte, na persze pont ő...
miro1 2012.04.10 07:53:57
@miro1: Mert ő...
ProgBlog Vallásos gyökerek 2012.04.08 23:54:00
„Arra kell tanítani a keresztényeket, hogy - hacsak nem dúskálnak a fölöslegben - mindazt, ami az élet fönntartásához szükséges, tartsák kötelességüknek házuknépe javára fordítani és semmiképp se pazarolják búcsúkra.”Luther: A wittenbergi 95 tétel 46. pontja -…..
miro1 2012.04.09 12:48:34
@soproni1: Adná az Isten, hogy olyan demokrácia legyen mint Svájcban, a sok jogvédő itt sírna...
Fotó: Fazekas István hvg.hu Realitás kontra normalitás, valóság kontra álom. Nagyjából így nézhetünk arra a kérdésre, ki lesz Magyarország új köztársasági elnöke. A német példa nem lesz ragadós, ahol a lemondott konzervativ államfő helyére a zöldek korábbi…..
miro1 2012.04.06 15:58:55
@Csiken Disztroly: Ö Kanadában lesz...
miro1 2012.04.06 16:36:36
@Dr. Táskás Tóni: Teljesen igaza volt! És nem azért mert gazdag, hanem mert esetleg másra is gondolt...
miro1 2012.04.06 16:37:49
@wmiki: Az a probléma, hogy nem is ő nyert, még ott sem... :D
Mandiner blog Orbán-jelentések 2012.04.05 18:01:00
  Volt egyszer egy rendszer, benne aktív és passzív állampolgárokkal, elégedetlenekkel és mindent kiszolgálókkal, bomlasztókkal és rendfenntartókkal, jelentőkkel és jelentettekkel, élőkkel és a mások életét figyelőkkel. Legépeltük a ma nyilvánosságra hozott…..
miro1 2012.04.06 13:32:07
@takács bálint: Mégis milyen nemzeti liberalizmusban, azok aki lepaktáltak az Mszp-vel 1994-ben, mert mentek az szdszbe... ugyan ne vard már az ő árulásukat az Orbánéba.
miro1 2012.04.06 13:35:50
@Mr. Waszabi: Enyi. Érv: ha nem tetszik valami akkor az Fideszes, hát nem vagyok az, sőt tőle jobbra állok..., de hányhat nékom van az olyan bértollnokoktól mint itt néhány veled együtt, mindennap ide írtok, én csak ma, de letámadtok, mintha fidszes lennék, hát ráfaragtatok, mehetek a fizetésért, libsikéim...
Policity Sólyom reloaded? 2012.04.05 22:17:00
A Fidesz-KDNP kétharmados frakciószövetség nem csak jelöli, de meg is választja a maga új köztársasági elnökét. Orbántól jobbra álló, régi harcostárs – ezek a feltételek. Az ellenzék is megtette az ajánlatát, az MSZP Sólyom Lászlót javasolta. És hogy miért ne…..
miro1 2012.04.06 07:54:08
@Frady Endre: Így bizonyosodik be amit régóta tudunk, az MSZP-nek nincs gerince! Én egyébként nem szeretném Sólyomot, a TASZ kapcsolatai miatt, meg azért sem mert szabadkőműves!
SkiccPali meg sem próbál szépen csöndben, hóna alatt a méltóságmaradékával kivonulni a közéletből, ami éppenséggel kapóra jön a mindenféle spindoktoroknak. Meggyőződésem, hogy maga Orbán Viktor volt a legjobban megkönnyebbülve, hogy nem kell már szaladoznia a parlament…..
miro1 2012.04.05 15:58:49
@aritus: Ugye nem gondoltad komolyan, lényegében mindent külföldi kézbe játszottak a Horn kormány alatt
miro1 2012.04.05 16:00:21
miro1 2012.04.05 16:03:05
@a szív fészkei: Ahol nem kell vizsgázni, már ha nem pénzért talált csoport társat... Meg mi az, hogy nem kell regisztrálni, ahol nem tanulok onnan nincs hivatalos diploma...
Fodor Gábor Repedés 2012.04.04 10:35:00
„Szem elől tévesztette (ti. Antall József) azt a vastörvényt, hogy személycseréket csak úgy szabad végrehajtani, hogy jobbak lépnek a leváltottak helyébe. Ellenkező esetben az egész ország fogja megszenvedni a személycserék következményeit.” – Orbán Viktor beszéde a Corvin…..
miro1 2012.04.04 13:26:36
@DFK: Meg Gyurcsányt támogatta...
Publius Tízmillió Schmitt Pál 2012.04.03 12:10:00
Lemondott. De miért húzhatta ilyen sokáig, miért próbálta magyarázni a magyarázhatatlant, menteni a menthetetlent? Amit én látok magam körül, az az, hogy az emberek egy jelentős része csal, lop, hazudik valamilyen szinten. Ez megmutatkozhat abban, hogy bliccelnek a BKV-n, nem kérnek…..
Összességében a Fidesz hozta a tegnapi napot, még akkor is, ha néhány napig nehéz lesz elmagyarázni a fanatikus híveknek, hogy a sérthetetlen, lezárt ügyű Plagi bának miért kellett 72 óra alatt mégis csak távoznia. Amúgy Schmitt Pál beszéde maga volt a hazugság, egyetlen…..
miro1 2012.04.03 14:04:29
@miro1: Valaki a pártbizottságról hívta a vizsgáztató tanárt: "Kérlek szépen elvtárs, figyelj oda, mert Gyurcsány elvtárs jön ma vizsgázni". A videón 2:56-tól:
miro1 2012.04.03 14:18:49
@genyamagyar: ATV meg a libsiké, "hazudnak mint a víz folyás" vagy akkor mi van?
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
miro1 2012.04.01 00:29:26
@szárny: Vagy arra akit a börtönben, egy élősködő állat nevével illetek, mert besúgó volt...
miro1 2012.04.01 00:31:08
@dekol84: Nem csak akkor nézzük meg a többit is így tisztességes, és látod ez a különbség köztünk, ilyen hangnemben még az ellenfeleimmel sem beszélek, főleg ha most nem is fidesz védelmében írok...
miro1 2012.04.01 00:33:06
@dekol84: magadat minősíted, meg a libsiket, tudod, egyre inkább kedvelem Schmittet miattad...
Ez a poszt nem Schmitt Pál doktorijáról szól, még ha az is benne a vezérfonal. Ez arról szól, miért is nem lesz nálunk belátható időn belül érdemi fejlődés.Nem az a baj a köztársasági elnökkel, hogy nem doktor immár. Attól még, hogy más elnökök azok voltak, nagyon jól…..
Proszektúra A civilek győzelme 2012.03.29 20:09:00
Úgy tudom, Kovács XII. János őrmestert kérték meg a Frankfurti repülőtéren Scmitt Pállal annak tapintatos közlésére, hogy az egyetemi szenátus a köztársasági elnök doktori minősítését visszavonta, mondván nagy terjedelmű szöveg-azonos fordításon alapul. Kovács őrmester…..
Fodor Gábor A király meztelen 2012.03.28 12:27:00
Négyévente néhány hétig átmenetileg a nemzet egységét nem csak a köztársasági elnök, hanem a magyar olimpiai csapat is megtestesíti. Együtt szurkolunk Cseh Lászlónak, közösen szorítunk a vívóknak, a vízilabdásokkal dobog a szívünk, a kajak-kenu csapatért izgulunk. Amikor…..
miro1 2012.03.28 18:52:17
@kolbászoszsömle: A diplomát 1992-ben adták. Göncz után meg leértékelésről beszélni felettébb furcsa!
A nap izéje Te is lehetsz doktor! 2012.03.27 17:07:00
Schmitt Pál köztársasági elnök a szabályoknak megfelelően szerezte doktori címét – sommásan összefoglalva ez derül ki a Semmelweis Egyetem által felállított vizsgálóbizottság, több mint ezeroldalas jelentésének ma nyilvánosságra hozott rezüméjéből. Ezek után azt…..
miro1 2012.03.28 15:30:07
@Gyermekláncfűrész: Miért? bele illik az eddigek sorába: Göncz besúgó volt a börtönbe, Sólyom meg szabadkőműves, már meg szoktuk, legalább Schmidt olimpiai bajnok.