Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péklapát

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.07.05 07:13:42
Kis rohadék Szóval kabriót akartunk de nem keletit, mai agyammal lehet hogy egy Escortba nyúlnék,vagy Peugeot 205-be nem ebbe a csodába amiből nincs igazán sok az országban. A vételár olcsó volt de már a hazahozatalnál kiderült hogy valószínű ipari tanulók gyakorlóeszköze…..
Ócska szóvicc, de a történtek után rohadtul kíváncsi leszek mi van még a tarsolyban. Pártunk és kormányunk rettentően fogadkozik, hogy a bróker botrány szereplői nem ússzák meg szárazon, éppen csak annyi a bibi, hogy a "véletlenek fura összjátéka" meghaladja már az…..
Péklapát 2015.03.25 09:49:28
@Baszki, nincs már mit ellopni...:
Próbáltam ironizálni.

Engem igazából az a kérdés foglalkoztat, hogy mi a jóistennek kell még megtörténnie/kiderülnie, hogy elzavarjuk ezt a bandát?
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Mit vegyünk és hogyan hozzuk be? Motorok, autók és álrendőrök. Korrupció és nepperűzés. Égéstér fullextra! Az Égéstér 136. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Péklapát 2014.09.18 13:54:25
TComment Ehhez azért pofa kell 2014.01.29 06:19:01
Az állam idén közel 3 milliárd forinttal többet húz ki az autóvásárlók zsebéből. Íme a módszer. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Péklapát 2014.01.29 18:35:14
@Tippszmix:
Hagyd...ez a legszebb dolog, hogy itthon az emberek nagy része képtelen hogy az ilyen összefüggéseket megértse. Lásd rezsicsökkentés. Vihogva tapsolnak, hogy hurrá 20%-al olcsóbb a rezsi. De hogy a szolgáltatók,pl távhô szarban van és az államnak meg kell támogatni pár miliárddal, az semmi. Hiszen azt az állam fizeti, nem én....
Zuglóban tökéletes plakátkihelyezésre bukkantam, nincs is nagyon mit magyarázni, a kép magáért beszél. Az MSZP plakátja - szokás szerint - persze úgy szar ahogy van, a "rosszabbul élünk mint négy éve" egyszer már megbukott mint kampánytéma. Amúgy meg mindig is jobban éltek, 5…..
Péklapát 2014.01.18 23:23:09
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Tudod, legtöbben csak röhögnek rajtad. Én is.
Mert tudom, ha egyszer borul a bili, akkor pityeregve fogsz mentegetôzni, hogy "hát de nekem azt mondták ezt csináljam", miközben taknyod-nyálad egybefolyik....

Senki se védi az MSZP-s arcokat, csak szimplán a pondró gerinctelen Fidesz banda ellen van.
Továbbiakban meg szûrés, aztán verheted a nyálad:D
A képlet egyszerű: valaki csekkett hamisított, amivel átíratta az autómat, és én még ezért fizettem is neki ezért. Kár, hogy elévült a bűne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
  Csoportunk, a Valódi Demokráciát Most! Occupy Hungary csatlakozik a Hortváth András melletti, az ezermilliárdos adócsalások ügyének alapos kivizsgálását sürgető tüntetéshez. A NAV-ügy a jelenkori Magyarország történetének talán legnagyobb…..
Péklapát 2013.12.26 21:22:55
@étcsokinyuszi: Látod, pont az ilyen korlátolt, orráig látó átlag barom miatt van "30 fős kamutüntetés".
Szerinted a hallgatók nem fognak majd dolgozni, adózni?
Szerinted, attól hogy nem adóznak, teljesen rendjén van az egész adócsalás?
De ne menjünk messzire: Te adózol?
Ha igaz az egész story, akkor is tapsikolsz hozzá, hogy amiatt a sok lenyúlt pénz miatt az átlagembereket szopatják mindenféle extra adóval, hogy ne legyen hiány?

Mert ha szerinted ez rendjén van, akkor az kurvaisten hogy megérdemlünk még minimum 8 évnyi Fidesz ámokfutást, hogy a sok idiótának legyen elég idő felfogni mennyire el van baszva minden.
Dbpetinek egy elsőre hagyományos fantomtartozásosnak látszó 5 évvel ezelőtti illetéket kellene a 2009-ben vásárolt autója után a NAV-nak fizetni. A rendőrség szerint rengeteg más autóssal együtt bűncselekmény áldozata lett, az önkormányzatban ellopták az illetékét. A NAV tud…..
Péklapát 2013.11.13 15:09:57
@campobaszo: Ja és majd jól megállapítják 2 nap mulva, hogy semmi különös nem történt, midnen rendben van. Lásd a legutóbbi hétvégi NAV "átvilágítást" :D
Péklapát 2013.11.14 22:41:59
@Doe, John:
Kiegészíteném még egy plusz ponttal, az alapján amit a saját ügyemben sikerült kideríteni okmányirodai alkalmazottaktól:

Postai befizetést igazoló bélyegzőt hamisítanak, így gyakorlatilag semmiféle pénzmozgás nem történik, csak egy hamis pecséttel ellátott igazolószelvényt ad oda az okmányirodai alkalmazottnak a csaló.

Az okmányirodákban tudnak erről, de az alkalmazottak nemigazán tudják megkülönböztetni az igazit a hamistól, valamint ott helyszínen ellenőrizni se tudják, hogy megtörtént-e a befizetés.
Emiatt ahol lehet, az okmányirodán belül, közvetlenül az ügyintézők mellett alakítottak ki egy mini postai befizető helyet és csak az ott befizetett csekket fogadják el.

Igazából annyira nagyon nem sikerült így sem kiszorítaniuk a csalást, mert az ügyintéző elmondása alapján épp most is folyik helyben ellenőrzés, mert találtak már 2013-as újfajta hamis pecsétet is...

Mert ugye marha bonyolult lenne bankkártya terminál az ügyintézőkhöz és csókolom.
De hát egy olyan hülye országban ahol sikerként könyvelik el készpénzes fizetés ösztönzését és a mindenféle elektronikus-bankkártyás tranzakciók ellehetetlenítését, nem is értem mit csodálkozok....
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
Péklapát 2013.10.04 22:26:00
index.hu/belfold/2013/10/04/ne_hagyja_hogy_atverjek_es_uldozzek/

Üldözzék? Megfélemlítsék Bajnai, Mesterházy, Gyurcsány emberei?
A Fidesz megvédi Önöket?

Mégis mi a faszom ez....? Ennyire undorító "kampányt" már rég láttam. A faszi kb úgy adja elô a szöveget, mintha magától az armageddontól kellene félni.
...és a Fidesztôl ki véd meg?
Az elmúlt években már bemutatták a srácok, milyen zseniálisan tudnak bármit is "megvédeni" :D kezdem azt hinni, hogy másképp értelmezik ezt a szót.
„És tudod Mazsu volt a behajtó – tehát oda kellett hordani a lóvét, de megmondom őszintén, becsületszavamra, nem hazudok – 100 millió forint lett elhordva. Úgy zsebbe. De ezek lenyúlták simán, ezek nem adtak oda senkinek semmit” Sej, lassan olyan evidencia lesz a fenti…..
Péklapát 2013.09.26 19:12:15
index.hu/belfold/2013/09/26/papcsak/

Pofám leszakad ettôl az "embertôl" :D
A hatóság hirtelen azt kéri, hogy mutasd be az öt éve befizetett illetékről a csekkszelvényt. Ha nem, fizesd be újra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Péklapát 2013.08.06 23:24:31
@LittleIdiot:
Megvolt...pont ezt az eszmefuttatást vezettem le a NAVnak. Röviden a válaszuk ez volt:
- idézgették a jogszabályokat, hogy miként és hogyan vagyok köteles eljárni az autó átíratásakor
- a vagyonszerzési illeték megfizetése engem terhel, aminek a befizetését a csekkel tudom igazolni
- ha nem tudom, akkor továbbra is engem terhel az illeték befizetése, szóval fizessem be

Utolsó pár mondatban finoman körülírták, hogy sajnálatos ami történt és ha gondolom tegyek feljelentést a megbízott személy ellen, illetve követelhetem tôle polgári peres úton.

2 hétre rá kiküldték a határozatot, valamint a fizetési meghagyást, nem megfellebezhetô.

Tudják ôk, hogy gebasz volt ráadásul több ezer ilyen ügy, de két választásuk van:
1. Behajták rövid idôn belül "törvényesen" az amugy is jogkövetô, tisztes polgáron, aki nem akar gebaszt és befizeti
2. A töketlen rendôrséggel és magyar jogrendszerrel karöltve elnyomozgatnak, tárgyalgatnak 1-2-3 évig, megtalálják a tettest, akin kicsi a valószínûsége, hogy be tudják hajtani

Ráadásul a sok köcsög átíratós meg megszedte magát és semmi baja nem lesz.
Lófaszt éri meg itthon bármit is legálisan, hivatalosan csinálni....
Valahogy eddig elkerülte a figyelmem egy levél, ami a blog levelesládájába érkezett a lenti videó linkjével, de most meglett, jobb későn, mint soha. A videón egy előadás látható, ami június 13-án hangzott el a Parlamentben, az Információs Társadalom Parlamentje nevű…..
Péklapát 2013.08.02 18:17:20
@algi: Valamint pont az az ágazat, ahol nagyon nagyon sok állami támogatást lehet "eltûntetni" érdemi munka nélkül. Lásd.: magyar filmipar remekei az utóbbi években, illetve az ifjabb Koltai "munkássága", ami miatt csücsülni fog valószínüleg.
Meg lettünk kúrva. Meg verve is. Legalábbi Morvai asszonyság talpig matyóban előadott kismiújsága szerint a vakkomondorosok pártyát a feleségverő EU ütlegeli és erőszakolja. Vadul. Amúgy mindenki ellenség, főleg a Tavares, aki nem az meg kommunista - legkomcsibb a bokroslajos -…..
Itt is Közgép, ott is Közgép, de még amott is! A csapból is a Közgép folyik, miközben a gazdasági zseninek kikiáltott Simicskát legalább annyira lehetetlen elszakítani az állami megrendelésektől, mint szopó kisbabát az édesanyja mellétől. Sokak számára talán…..
Subba Megszökött a Béna! 2013.06.09 12:00:00
Józsi a 4-6-on látta utoljára! Hülyébbeknek: ..
Belsőség Heti merítés 2013.06.09 11:11:45
Lomha zerge Sok km-el vettem,le volt pusztitva(terepeztek vele). Ez még a levehetö tetős (japán belföldi modell) volt gyári "bukócsővel". 31.0X15" gumikat tettem rá ami kicsit visszafogta az amúgy is gyengélkedö motort. Karosszériát megemeltem 7 cm-el, rugókat…..
Subba Isten szeret, ez fix! 2013.06.05 08:29:00
Nem tudom megunni az oroszokat, mintha valami rajzfilm szereplőit nézné az ember, de? Itt most mindenki túlél. ..
Miközben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megtagadta az atlatszo.hu, a hvg.hu, a TASZ, a Transparency International Magyarország, az index.hu, a K-Monitor, és az [origo] trafikpályázatokra vonatkozó közadatigénylését, kijött tegnap reggel a Heti Válasz a nagy Lázár-interjúval,…..
Pazar kis gyémántdarab ez a kilencvenes évek szemétdombjáról. A jó kis Soho Party éppen az egyik lassúzós számával készül elámítani a két négyzetméteres színpad előtt unatkozó közönséget, de a mókás kedvű technikus egy Császár Előd számot indít el nekik. Erre Shane54…..
Péklapát 2013.04.05 17:45:10
www.youtube.com/watch?v=zNqVdqUzgwk

Azt hiszem ez több barlangrajzi motívumot is magában foglal. Soho Party a Xenia lázas buliban..
Ajánlom figyelmetekbe Betty Lóvé csini ruciját, cipőstől,sapkástól,fordított szakács köpenyestől :D